Let me think about it


Shitty cambilder, har problem med inställningarna haha 
Skjorta från Monki <3

Dem är dock tagna för några dagar sedan. Vad har jag gjort på sistone? ah jag vet själv inte kommer inte ihåg när jag skrev sist. Men det har varit mycket helsingborg väla hit och dit och har framförallt varit med Keerati 24/7! Men har inte köpt något, 500 spänn..? Undrar vart de har tagit vägen srsly haha. Sen så har man ätit väldigt tjockt. De flesta som umgås med mig vet att jag har problem med mat, men nu har det hänt något förvånansvärt. Jag har käkat snabbmat, godis och chips annat skit tre dagar i rad. Ikväll ska man fira nyår också, vilket betyder att man ska stoppa i sig ännu mera skit. Ska dock börja röra mig på friskis eller något för jag har ju slutat på basket. Älskar att sporta men det är försent att börja spela både innebandy och fotboll just nu, synd. Har gjort en partyspellista; PAAAARTYY  - Checka den vettja. Statistiken sjunker också, men konstigt. Får skärpa mig har uppdaterat mig mindre än steffi! Nä men nu ska jag lägga mig så att jag orkar vara uppe i natt. Första gången på länge jag sover i min säng också, ensam haha. Kommer nog sms;a till 05.00 som vanligt. Men man sms;ar ju med de bästa. Jaja puss!

Nyårs förberedelser

Hej igen. Tänker inte dra upp vad som hänt på sistone just nu för att jag sitter hos Josefin. Vi och Nalle har inhandlat mat och en annan typ av "mat" - skräp till imorgon. Vi har också flummat lite som vanligt. Här kommer bilder sen vi var sist













ganska nya bilder haha, eller inte.
Puss

Bilder på min Elliot!




Elliot och Luna

Kommer inte ihåg om jag berättat det förut men min moster har nyligen tryckt ut ännu en kusin. Den här gången fick jag döpa ungen. Döpte honom till Elliot såklart! Det var de bilderna jag väntade på häromdagen. Så nu blir det bosnien i sommar trots allt, måste träffa honom ju. Kommer dock inte stanna där en månad, kanske en vecka i bosnien och en vecka i kroatien. En vän ska med iallafall! Åh är superduperglad nu, han är så söööt ju gaah

Dåligt med uppdateringar just nu

Ja förlåt om jag uppdaterar sämst nu men det är ju jul och allt? Många passar på att vila ut och inte göra ett piss om dagarna. Nej, sån är dock inte jag. Själv hittar jag på något varje dag och uppdaterar därför väldigt dåligt, blir sådär ett inlägg om dagen. Idag har jag segat rätt mycket är trött sen igår men nu mot kvällen så var jag ute med Johan och Christian. Donken två gånger och för en gångs skull så hade de god pommes! Inte lika god som Lindéns såklart men krispiga var dem. Imorgon ska man åka in till hbg och shoppa med Keerati, kommer bli riktigt mysigt. Måste dock upp tidigt och det gillas inte, man har ju sovit till ett varje dag. Just nu sitter jag och drogar musik och sms;ar med sötnos. Ingen har nog fått mig att rodna så mycket i mitt liv! Hm jaja jag lägger upp lite musik i detta inlägget.


Julian Casablancas - I wish it was christmas today (Varje år hittar jullåtar med toppartister, kommer ni ihåg mitt inlägg om min tredje gud? Hehe)


Cindy Lauper & The Hives - A Christmas Duel

Och en skön låt med black eyed peas, 


Julklappar, ja jag fick pengar, kläder och accessoarer från bla favorit affären Monki och en webcam med mic. Det räcker väl för idag, blir ett inlägg imorgon också. Pussen ;*

Ser du stjärnan i det blåå ta en öl så ser du tvåå




Nej jag vart inte klädd sådär idag, jag bara fulade mig framför kameran med förliten klänning


God jul, sent ute dock men bättre sent än aldrig eller hur?

Nyttigt tjock



Jag är lite besviken på Vedran han loggade aldrig in idag ju! Jaja idag ha man städat rätt mycket, slängde tre kilo papper & skit. Sedan åt man julmat med syster och tittade på scrubs innan vi gick ut och lekte i snön i två timmar. Vi orkade inte gå så långt så vi åkte här vid trapporna. Det var så pass roligt att vi flög in i skogen bland massa träd som vi konstigt nog inte krockade med och pulkan stannade inte förränns vi var mitt ute på Rönne Å. Sån panik vi hade. När vi hade kommit hem drack vi oboy med skivad banan som jag kom på att göra när jag hade snackat med Keerati tidigare idag. Vid elva började Rambo (min favorit skådespelare Sylvester Stallone spelar huvudrollen, rambo). Hela familjen var samlad. Vi åt gorgonzola, oliver och så tog vi fram lax ? hah. Drack lite vitt vin från mor också, det var faktiskt rätt festligt. Nu är klockan ett, måste verkligen sova. Imorgon ska man i sista minuten köpa julklappar och man kan ju bara undra hur det ska gå!
Puss ;*

Att vänta huh

Hatar att vänta! Egentligen har jag ett urstökigt rum som ska städas har nog inte rört något här i en månad. Det jag väntar på är en bild men får antagligen vänta till ikväll. Väntar också på att mamma ska komma hem så jag kan få pengar, måste tanka mobilen eftersom gratis smsen gick ut imorse och julklappar herregud. Måste köpa klapps till min familj och Alma för att jag vet att jag får från dem, om någon annan köpt till mig får den personen säga till så att jag vet att jag måste köpa till henne/honom också. Vad kan man köpa till sin familj då? Har funderat över en grej till mamma, men de andra? Ah får väl se om Ängelholm - City har något bra att erbjuda.

nu är man tillbaka!

Efter att ha varit "borta" i två dagar.




De sämre bilderna som togs för några dagar sedan, känns tomt utan bilder

 Lördags var jag med Pontus sen vart jag ensam hemma hela natten, rätt skönt. TYVÄRR var man så sjukt paranoid och rädd, åh bajs på andar-program som gör en rädd. Lyckades konstigt nog somna. Vid tolv drar man till keerati där vi tar hand om ett litet barn. Vi är riktigt duktiga på att vara barnvakter haha! Roligt var det iallafall. Sov över där. Idag bar det av till helsingborg där vi vart helt lost herregud. Vi kika in i idrottens hus där det var fotbollsturnering sen köptes det varm dricka på espresso house och gå rundor i hbg. För första gången gick jag in i Pistachia och man kunde inte tänka på något annat än kalle chokladfabriken när man såg personalen. Sagolika bakelser var det där, glassen måste verkligen smakas någon gång. När vi åkte hem så letade vi efter julklappar åt Pa & Krister, gick väl sådär. Själv var man tvungen att gå och egentligen skulle jag åka skridskor nu men mår fett illa. Skulle till basketavslutningen as well men.. ? Får ta det riktigt lugnt nu. Någon som vill hitta på något under lovet?

Fruuuusen

Helt sjukt hur mycket jag fryser. Istället för filmkvällen blev det promenix med Pontus, efter vår enoooooormt långa promenad drog vi hem till mig och jävlades. Nu fryser jag sjukt mycket och vågar inte sova själv så

Någon som kommer hit eller så drar jag iväg till någon?

riktigt tråkigt



Lyssnar på rise against och har riktigt tråkigt. Mina föräldrar är bortresta i ett dygn och mina kompisar är antigen för sega eller borta. Jag får lite smått panik eftersom det var väldigt längesedan jag varit ensam länge, är sjukt beroende av att ha någon här. Har frågat alla om de kan komma, fast de flesta utav de bor utanför Ängelholm och jag känner de knappt hehe. Nej men någon måste faktiskt komma hit, är jätterädd, hungrig och uttråkad.
Får försöka ringa någon då.. :o

Curious

Ligger redan ett paket undr granen som tydligen är till mig.. Vet att jag inte borde men jag vill så gärna kika!


and I'll swim the ocean for you



Hörde låten för över ett år sen, men just nu är jag så kär i den. Hittade en cool cover (se klippet ovan) tyckte att den skulle få komma upp här. Jaja trött som satan är man nu iaf!

filmer på tv

Det hissas verkligen, ikväll ska man se E.T och snygg,sexig och singel ! Äntligen sänder dumburken några bra filmer, synd att det inte är jul så ofta. Får snart börja leta efter filten och mina tofflor och poppa popcorn.
Puss sålänge 

Julavslutning 2009

Efter topspin gick jag, Alma och Jakob hem i kylan. När vi hade skiljts åt med Jakob satte vi på Amazing horse på mobilen och dansade hela vägen hem till Alma. Inte nog med att vi var hur flummiga som helst med dansen, vi var sjukt höga och kunde inte lägga oss i tid. Leka i cam och kränga kaka mitt i natten kändes verkligen nyttigt. På morgonen var vi ju såklart urtrötta och Erika fick vänta ett tag innan vi kom. I skolan var det julavslutning, sjukt efterlängtat. Mina betyg är helt okej, har inte sänkt mig i något ämne iaf! Till våren ska jag sönderplugga. Just nu hör man smashing pumpkins i mina högtalare hm gammal bra musik. Aja, här kommer några bilder innan jag går och vilar ögonen lite


Alma knasboll <3












Marlene är söt!   - Och jag tänker inte ta bort den :)

@ topspin




Jämför hur de håller sina instrument..       (foals)


Med hur Jacob håller sin bas, lite komiskt.   Synd Jacob men här hamnar du 2 ggr














Bilderna säger väl det mesta? Var på topspin som sagt och lyssnade på lokalband, the same liksom. Mitt drömjobb är verkligen att få jobba @ rockfoto eller något annat liknande. Tänk att fota kända band, samtidigt som man ser de spela. Bilderna på somrig ostsås är jag väldigt o-nöjd med! Måste ha ett nytt objektiv snarast, min fokus är blä just nu. Tycker att ni kan ta en titt i deras myspace, eftersom att jag är så pass snäll att jag reklamerar de här:

Somrig Ostsås: http://www.myspace.com/somrigostsas
Deleted: http://www.myspace.com/deletedmusicband

Hejsvejs!

Julrock at topspin

Inte lika mycket uppdatering som igår. Men snart ska jag ta bussen ner till stan och möta Alma, vi headbanga till några lokalband. Därefter spenderar jag natten med henne. Ha det! :*


Något extremt happi!

Just nu är jag så J*VLA glad!  Ni kommer ihåg mitt inlägg om mew? (ja ni som orkar läsa mina inlägg om musik hehe). De ligger etta på min last.fm och vet ni vad?   De kommer till siesta -10, jag är överlycklig.



För att se andra artister som är bokade just nu; http://www.siestafestivalen.se/artister


Ekebo

Nu dissar jag ekebo. Förstår själv inte vad jag gör där längre, antagligen drar jag dit för att jag blir så lättpåverkad av mina vänner. När man tänker efter är det rätt skabbigt, hellre gymnasiedisco på bhf då. Ekebo är ett högstadiedisco, som mestadels består av mindreåriga. Eftersom jag går i nian är man äldst där och inte finns det många i ens egen ålder eller äldre där. Sen en annan grej.. Ekebo går mest ut på att man ska strula med folk och det är också jävligt skabbigt när man tänker efter. Tänk att gå runt och strula med främlingar som kanske har munsår eller är sjuka, man vet ju inte vilka de är liksom? Nej ingen mer ekebo för mig. Jag har hellre en pojkvän eller vistas @ hemmafester tills jag blir 16+

Snö wiie!




















Var ute ett tag, tog några skakigt kalla bilder. Det var helt dött ute, inte en enda levande själ. Man hörde endast tystnaden och ljudet av nyfallen snö under mina fötter. Jag som trodde att det inte skulle bli någon snö i år. Nu dricker man varm oboy och lyssnar på musik. En svensk tjej, Carolina Wallin Pérez. Hittade henne via spotify-reklam. Hon gör kent-covers, men på ett helt annat sätt. Här är två stycken så lyssna och jämför:


Pärlor&Ingenting

Räknare

Alltså jag är verkligen inte bra på det här med bloggdesign..  Finns det någon som kan hjälpa mig?
För övrigt har jag lagt till en räknare (lagt dit den väldigt fult också) under profilbilden.
Känner mig lite nyfiken, känns som om ingen läser faktiskt

Önskelista!

* Kamerastuff helst ett nytt objektiv sen stativ, ny blixt och uvskydd.. mm!

* Nytt smink - Seriöst mitt puder använder jag numera som rouge då det är negerbrunt. Köpt i somras huh

* Cam&Mic - Ja, tänk att få vara social via skype och lägga upp skit på youtube heh

* Högtalare - Vilka som helst med bra ljudkvalitet och awsome bas

* Siesta -10 biljett - Eftersom att jag inte kommer mycket längre 

* Ny säng - Hatar att sova på bäddsoffa ööh

* Kläder - Får aldrig nog

* Ny hårddisk - srsly, väldigt nödvändigt just nu

* Plattång - Min är rätt kass

* Accessoarer - Brist på sånna

Ja, det är väl nog allt!

Keeps snowing


Siesta 09 (skapade en playlist med de flesta band/artister som vi såg i år; siesta 09 'memoryforlife)

De flesta är i skolan nu antar jag. Själv är man rätt krasslig och äcklig, därför är jag själv hemma. Saknar ni inte värmen? Åh bara längtar tills det blir vår eller sommar, det är ju då allt roligt händer.
Om några dagar är det julafton och jag har varken köpt några julklappar eller önskat mig något. Därför gör jag en önskelista nu eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Lägger väl upp ett inlägg med min önskelista snart ska bara komma på vad jag vill ha först

Daniel Merriweather - Red


You took something perfect
And painted it red

<3

Väldigt old bilder













På den tiden var man väldigt kreativ, hade mycket tid och PS!

Känner mig lite sjuk. Har en jätteseg hals sen allt skrikande igår, mår sjuukt illa och är bara allmänt äcklig. Idag gick jag faktiskt runt i joggingbyxor, I SKOLAN! Har typ aldrig gjort det. Tycker egentligen inte att det är okej med joggingbyxor utanför träningshallar&hem. Sen känner man sig inte mindre äcklig av allt jag fått i mig idag. Lunchen åt man någon ketchupfisk som smakade sött? Direkt efter lunchen har man hemkunskap där vi äter gröt och gör lussekatter. Ja, inte nog med att man ätit två ggr efter varandra men direkt efter hemkunskapen hade vi tyska.. Ja vi bakade alltså igen. Cupcakes!  Så nu har man massa godsaker hemma. Vill verkligen ha en ny dator för den här är så slö. Skulle kunna ha ps, sims och det musikprogramet jag hade innan(ett program där man kunde göra egen musik eller remixa). Lyssnar på blandad musik.. Först lite sånt som jag lyssnade på i 6;an/7;an: Lovehatehero, eyes set to kill, blessthefall, emarosa mm. Gjort en spellista; Screamo 
Men just nu lyssnar jag på phoenix! Ett franskt band som jag såg på siesta i år. Riktigt bra var de
För er som inte har spotify eller inte orkar leta på youtube, lägger jag upp en låt med phoenix här:


blev ett långt inlägg men då blir det mindre uppdatering
ska sova puss

Nere i skiten


Secondhand serenade - Fix you (coldplay cover)
30 seconds to mars - 100 suns
 
Lifehouse - Broken
 
Kol - Cold Desert

är rätt nere så chill-låtar passar perfa nu.

100 suns


bild våren 09   SAKNAR VÄRME!

Huh har sovit ett tag nu, förvånar det er? - Apperently not. Jaja jag lyssnade på 30 seconds to mars och det var helt okej. Eller ja jag har inte hört så mycket från de innan heller, dock tyckte jag att det nya albumet låter som vanligt.  "This is war" och  "100 suns" tyckte jag bäst om från deras nya album iaf.


flyleaf - There for you acoustic version (studio tror jag)
flyleaf - fully alive acoustic

paramore - hallelujah
paramore - pressure

De här tjejerna har verkligen sjukt bra röster.  Vem tycker ni sjunger bäst?

Helvetet brakade ut



Ja, lyckades få vg på mustang sally.. Srsly spela mvg med en hand och hålla den takten gick inte. Efter lunchen fick jag och Jakob för oss att sitta fast i varandra (liksom siamesiska tvillingar). Resultatet blev att jag råkade välta ett glas med vatten. Inte nog med det, psykopaten anfaller mig och kletar ut blå glittrig färg på mina kläder.. Blev så arg så jag låste in mig på toaletten. Vill iallafall tacka de som tog bort en del av färgen, mitt vita linne kan jag dock slänga. Fortfarande är jag oerhört jävlig. Nä nu får jag checka tyskan så jag får behålla mitt G heh

Kockmänniska med fettigt rammstein hår

Har ni sett kniven mot strupen? Det är nog det fånigaste som sänds på tv alltså. Det är liksom en chefskock som går till katastrofala restauranger för att hjälpa de (eftersom sverige kopierar allt amerikanerna gör,  kitchen nightmares). Dock är den svenska versionen asigt pinsam. När Ramsay kommer så skäller han på de på ett sätt som får de att bli skraja. Men vad gör han här svenska.. ? Kockarna skrattar åt honom. Ska det vara så liksom? När man tittar på honom och han börjar göra sina fula ljudeffekter börjar man själv skämmas. Ae tummen låångt ner för kniven mot strupen!

Fiiesta en la strövelstorp @ priscillas place






Fyfan satt ute i kylan och väntade på bussen i en timme eller något



Jag hade förjävla roligt igår. Jag och Keerati blev sams efter bråket om ekebo, fick träffa Tuss och massa andra nya människor. Har ff nästa helg! Ska nog vara med Jakob & company.   Aja efter all festande ska man bara slappa ikväll, se en film och så. Snart är det jullov också, riktigt härligt är det. Men nu ska jag städa mitt rum


Ciao ♥



Well the landslide will bring you down

Har varit ute i några timmar nu haha. Först titta jag på kläder med Christian, såklart. Efter det gick jag med söt-marcus, sjukt trevligt! Nu är jag sjukt trött i benen och så ska man till eketräsk. Tänkte dock lägga upp en låt som vi lyssnade på i skolan imorse. Först hörde vi orginalet, sen spelade han upp smashing pumpkins(ett väldigt gammalt band med sjuuuukt bra låtar. Lyssnat på de sedan 6;an 7;an och min lärare lyssnade på de när han var tjugo..) cover. Den är sååå fin, därför förtjänar den att komma upp här:


Lucialopp



- 0ld

Nu är jag tillbaka efter 6km's loppet. Vet inte vad jag fick för tid dock. Det hela började bra men dumma jag hade glömt medecin. Har ni någonsin varit riktigt svaga? Själv har jag inte ätit och sovit på ett bra tag nu och det märktes tydligt när jag kom fram. Ni förstår kanske om jag inte ens kunde klämma fram ketchup ur ketchup-flaskan. Så ni som trott att jag varit deprimerad på sistone, så är det inte så. Men köket är någorlunda klart och det är lov näst nästa vecka (soooova). Vi såg på lucia idag också, de var allt duktiga. Särskilt Josse & Stefan (; Det blir inget ekebo för mig heller. Krångel med bilar och jag hade nog somnat i kön.
- Nu tänker jag ta en dusch sen somnar jag antagligen. Uppdaterar mig mer idag iaf!

Phew

Här har jag suttit och jävlas med designen några timmar! Mina ben värker, min hand är cepe och jag är pisstrött. Kom precis på att jag inte ätit något heller. Usch vill bara sova. Jag kommer ändra mer på designen är inte fullt nöjd än. Har varit en sjukt seg dag. Imorse var jag så trött att jag snoozade mig fram till åtta, tänkte faktiskt skolka. Men ändå steg jag upp och åt en långsam spontan frukost. Sedan slängde jag på mig leggins, linne och hoodie (förstår inte hur jag vågade se ut som jag gjorde idag) och gick till skolan ändå. När jag kom hem sov jag 3h. DÄR HAR NI RESULTATET AV TOTAL SÖMNBRIST OCH FÖR MYCKET SKOLA.  Åh nej ska sluta klaga men nu ska jag faktiskt sova för att imorgon ska jag springa hela 6km, yay.
Ni får dock ha det så gott själva, godnatt.

Ciao

And so this is christmas

Nu har jag sovit några timmar. Provet gick bra och nu hoppas man att man har samma tur på julkonserten. Min hand är trasig tack vare RASMUS aka sten! Tur att jag kan röra den iaf. I natt kommer jag sova som en unge, jag har ingenting stort på G förutom att göra om en del på tyska provet och så är jag så utmattad redan nu efter vattenpolo(jag och malle höll en idrottslektion hihi) shit min kondition är verkligen sämst nu. På fredag ska man springa 6km oh yay urkul. Nä men nu ska jag fixa mig och kolla igenom mina stämmor

Ciao


Ännu mer musik, hjärnpaus i allt plugg


Julian Fernando Casablancas - Min tredje gud

Julian Casablancas är hjärnan bakom den amerikanska rockgruppen The Strokes. Han både sjunger och skriver låttexterna(Eller ja de flesta iaf). I deras musik hörs influenser från awsome band som Nirvana, The Velvet underground, The Beatles och Queen. Det bästa albumet med de är Room On Fire, enligt mina öron. Julian Casablancas har i år släppt en soloplatta, som dock är helt annorlunda till skillnad från The Strokes låtar. What ever happened to me som också är min favoritlåt med de finns med i filmen Mari Anoinette. 
All fakta har jag fått från egna kunskaper och last.fm - God bless that website

Varför så mycket onödigt om musik och shit? Jo för att jag bokstavligen suttit med plugg hela dagen och kände för lite annat. Hjärnpaus. 

Ciao

Såhär ska en cover låta!


- Orginalet med Nick Cave (VÄLDIGT mörk röst, ni har kanske hört "Where the Wild Roses Grow med Kylie Minogue mörk läskig låt)


- Cover Arctic Monkeys har gjort om låten helt. Orginalet var bra, men denna är supercool! Men Arctic Monkeys är alltid coola höhö

Suicide's easy what happened to the revolution?








                Dijana            Jag          Selma              -05 ?


I like to rape soft elephants










Jag i ljust hår haha, hiss eller diss?

Bilder säger mer än tusen ord va ? Ja nu fick ni väldigt många bilder och de säger väl allt. Varit med söt-selma som jag inte träffat på 1-2 månader. Förut bodde vi grannar, vi var verkligen 24/7 i två år något. Först var vi ute ett tag sedan satt vi och lökade sönder hemma hos henne. Vi åt oss tjocka på pepparkaka och annan mat. Tack för en skojsig dag! 

Blir en dagens låt också:


Nog mitt längsta inlägg haha! Men så blir det när man inte orkar uppdatera i flera inlägg, får trycka in allt i ett. Men nu ska jag plugga och duscha

Ciao


I'm not a whore!

Arnela Dedic Sandra Coco


Jag till höger omg

Ja idag har jag inte gjort ett piss! Köpte lite naturgodis och så kom Arnela (bästa vän sedan barnsben)  Vi pladdrade sönder våra käftar och körde sms-roulette. Såg också på dansbandskampen, HAHA frasse&Magnus och den andra extraläraren såg man där i bandet Candela! naaw. Imorgon ska jag antagligen vara med Selma och ta lite kort. Tog några egopics precis, såklart 








 

- Så bäst låt maha!

Ciao


Idol 2009?

Har precis kollat idol. Själv är Calle min personliga favorit hur söt Erik än är haha. Vem tror ni kommer vinna idol 2009?



För övrigt så måste ni lyssna på The Last Shadow Puppets!! Det är riktigt bra musik


Snart jul!

Bananaflash blogg
nu väntar man bara på snö och jullov!

härligt :)

Väla igår

(torsdag)I skolan gjorde jag mitt tyska prov och jag kan bara hoppas på att det gick någolunda bra. Efter skolan så åt jag och Steffi väldigt smakliga mackor. Mackorna bestod av majsbröd, smör, jordgubbssylt och pepparkakor! Det var rätt gott, fram tills att vi ändrade receptet och lade till kaviar och gurka. Efter vår mycket smakrika middag tittade vi på ett gammalt youtube klipp "This is sparta, this is madness - remix". Vi skrattade så mycket att vi fick ont i käkarna och magen. Några minuter senare bar det av till Väla och där åt vi ännu mer, dock något mycket godare

Bananaflash på väla
Sundae glass och "bloggdrickan" vitamin well (som för övrigt var mycket god!)

Köpte inga kläder bytte bara tröjan som jag köpte den förgående dagen till en mindre storlek. Innan vi skulle bege oss hemmåt köpte vi nötter och julmust på tasty house. JA jag och steffi har väldigt konstig smak. Kolla in steffis blogg btw; http://akastefan.blogg.se/       :)


Trött sören efter shopping!

Hej läsare(?) dagen har varit helt okej. Efter skolan så åkte man till tandis i helsingborg och därefter bar det av till Väla.


Och detta köpte jag alltså
svart cardigan med fickor - Gina Tricot, halsband och tröja med vaddsak i axlarna - BikBok, Sjal - Indiska

Vad allt kosta vet jag inte, brukar aldrig kolla på prislapparna haha ? Men måste byta ut tröjan till en mindre storlek dock, de ska få in xs imorgon!  Måste skynda mig. För övrigt så kostar alla smycken på bikbok 49:- för tillfället (kvinnan i kassan tvingade mig köpa). Såg Kitkat också, riktigt längesedan man träffade henne sist!
Nu lägger jag upp några egobilder och ni måste kommentera om ni ser någon skillnad på den sista bilden med de övriga bilderna.








Ser väldigt konstig ut på den bilden buhu.. 
Ni är lika sämst som de i min klass om ni inte ser "det" nya 
Men nu ska jag kränga naturgodis och plugga till tyska provet.

Ciao

For a pessimist, I'm pretty optimistic

God kväll!


Tagen & redigerad av Selma annars jag @ bild

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu. Skolan är riktigt seg alltså! Man orkar ingenting längre.. Fast det kanske beror på sömnlösa nätter och hungrig mage som sällan blir tillfredsställd. Vårt kök är väl klart snart eller ja jag hoppas det iaf för nu är det min tur att laga mat! Hinner inte skriva mycket mer men här är bilder från julskyltningen i sönags. Skriver mer imorgon.



Jul i ängelholm hagdahl josefin yngveus Marlene Lakkala
Sketna bilder tagna med mobilen, men de funkar ändå!

RSS 2.0