flummdumm

sjukt hur flummig jag varit idag. Taggar FF imorgon och studiedag på onsdag och lära sig redigeringsprogram på fredag. TJILLIDILL.
Ida som tagit denna enormt fina bild på mig.

istället för musik

Förvirring! Spelar musik på sjukt hög volym och äter glass med en matsked ur förpackningen. Depressed? Hell no idag är man glad. På en måndag. Tror den här veckan kommer vara finfin. Måste även tillägga att ynkligarna (Jag och jonas) äger på badminton. Tillägg nummer två, per almqvist om du läser detta någon gång så vill jag att du ska veta att jag svarade ja på ditt fieri och jag vill gifta mig med dig typ NU. Släpp ut ett nytt album snarast för övrigt. puss

sommaren tvåtusentio

Grymt tråkig söndag plugg som fan och chilla röv. Längtar efter sommaren något extremt! Så tittar tillbaka på förra årets sommar.
man frös sällan, man kunde ta vackra bilder, man hälsades på av solen varje dag och man var alltid utvilad.


det är så himla varmt hos dig ju

mitt rum var också varmt för en timme sedan. Men sedan kändes det oerhört kallt och tomt. Även om känslan av hans händer runt min midja fortfarande hänger kvar gäller inte samma sak med hans närvaro. Den trygga och glada känslan försvann med honom men ändå är jag gladare än vad jag var för för ett halvt dygn sedan. Girig är jag som mest under den tiden från att han gått tills det att jag somnar. Men det är även den tiden som jag är mest filosofisk också. Det jag funderar på just nu är trygghet. Tryggheten jag finner i hans närhet. Hade vi varit exakt hela tiden hade jag blivit rebell på heltid endast för att man känner den enorma tryggheten med honom. Man känner att ingenting kan hända en. Ingenting ont. Därför det svider extra hårt när någonting händer och han inte bara är långt ifrån mig fysiskt utan psykiskt med. Men den bästa trösten finner jag hos honom ändå. Han vet saker om mig som ingen annan vet. Jag ser inte bara honom som min pojkvän, han är en bästa vän och en förebild också. Ibland blir man avundsjuk, för han lever upp till min definition av perfekt. Men sedan kommer jag på mig själv med att jag är den lyckligt lottade som får kalla honom för min.

I try to find a cure for my pain

Tiger mountain peasant song måste nog vara månadens favoritlåt så himla vacker mm. Verkligen varit en slappedag idag och det är väl värt för jag är trött som bara den! Typ alltid trött usch.
Jag har jättemysig musiktips. First aid kit är två svenska systrar och deras röst är helt underbar och tillsammans blir de öronorgasmiska. Här är deras cover på johnossis låt "what's the point". De har gjort andra covers som "walk the line" (johnny cash) och tiger mountain peasant song (fleet foxes). Checka in dem också och deras egna låtar med såklart.
mysmysmys.

dear shadow alive and well how can the body die

Natali klagade på att jag tar tråkiga bilder. Ja det gör jag kanske men jag har så lite tid och min kreativitet är lika död som vädret just nu. Men jag gillar att ta bilder även om de inte är världens vackraste så får dem mig på andra tankar. Har varit hur trött som helst denna veckan och jag har verkligen ingen aning om vad det beror på. Mina fredagsplaner känns ganska screwed. Är opepp och allt känns för komplicerat och shitty. Precis som mitt ansikte som fått finnattacken. Det känns verkligen jättejobbigt alltihop vill gå i ide tills våren kommer.. godnatt.
Eller jo måste lägga till en grej, jag saknar min pojkvän oerhört mycket och jag är ledsen över att jag varit konstig på sistone. Du är bäst Pontus.
Typ såhär ful känner jag mig... Men shit, det där är ju jag?  Ooops

totally amazed

Alltså det är helt sjuuukt vilken underbar röst han har. Får rysningar i hela kroppen

oron har nog slitit hårdare på mig

hade ju värsta sovmorgonen innan provet. Provet gick väl.... Jag vill säga att det gick bra men vet att jag har tagit fel på en fråga redan. Men aja, kan ju hoppas på att resten är rätt iaf! Siestas bandsläpp var magert men HÅKAN HELLSTRÖM? Åh det sitter verkligen perfekt. Efter skolan blev det en runda på väla. Usch säger jag. Jag förstår mig inte på alla halva tröjorna, ska man flasha magen i vår? det kommer ju se jättehemskt ut på vissa håll. Lyckades haffa mig en skjorta och en grå tunika som dessutom var på rea. Great
nu skall jag ta en kopp tea innan jag somnar.
Ciaos

want to take a trip in my spaceship

klockan är tio i nio ungefär. Vaknade 1h tidigare än vad jag egentligen skulle för att jag bombaderats av sms hela natten och morgonen. Fast det är skönt att man inte känner sig sådär dötrött iallafall. Pluggar lite matte har nämligen prov om två timmar. Måste dock åka dit tidigare för att tågen går cp den timmen.. Väldigt moget ju! Aja mer pluggtid får man ju. Fett opepp på att gå i skolan till fem men ja, livet är inte alltid rättvist. Nu ska jag nog fixa mig och snart masa mig till bussen. 
Ciaos

brutal weapons

Hur deppigt är det inte att vara utomhus nu? Blött och halvkallt helt dött. Har träningsvärk och ont i halsen det gör inte saken bättre. Måste plugga matte också. Sommar hade verkligen inte suttit fel nu.

cause we can always sing

Ljuva ledighet. Min moster frågade mig precis vad hon skulle skicka med mormor. "Jana" och du vet vilken smak. Jana är ett märke från kroatien, precis som loka i sverige är det vatten de producerar. Smaken jag vill ha är jordgubb & guava. Det är helt sjukt hur vanligt vatten kan vara så gott och det är inte ens bubblor i det. Gott gott kan knappt vänta haha

människor

är egoistiska. Våra egna problem är alltid större än andras.

heaven knows

Har TVÅ ganska crazy saker att berätta om. Efter skolan, på tåget påväg hem, träffar jag min underbara vän som jag träffar alltför sällan. Idag kom vi in på politiksnack(som han är jättebäst på eftersom att han är så insatt) för att jag började prata om en intressant film vi hade sett på samhällskunskapen. Helt sonika frågar han mig om jag vill följa med. VARA MED, bli medlem i politiska rörelser. Varför inte? 
Sen andra grejen är att jag fått jobb. Jag ska för första gången i mitt liv tjäna pengar och det är jättestort av ett ganska så bortskämt barn som mig.
Sitter och halvt kollar på Rambo just nu och de som känner mig vet hur mycket jag äääälskar sylvester stallone since rocky-filmerna är bland mina favoriter. Fast är inte så filmsugen just nu faktiskt. Idag kan jag vara vaken hur länge som helst eftersom att jag har studiedag imorgon. Hur skönt som helst. Payback för att fått börja en dag tidigare.

Lekte lite i ps med en bild på syrran. Inte så stor skillnad. I suck

when I'm with you I have fun

Best coast, tänka på sommaren, käka choklad och dricka vitamin well.. Helt ok söndag!

I fucked it all up, didn't I my dear?

svartsjuka är inte tecken på kärlek
svartsjuk är den med dålig självkänsla
den med dålig självkänsla har ett ego stort som en jordglob
bryt cirkeln, eller bryts ner själv
det är ditt val.

kinematografen

varför jag ser så mycket framemot våren/sommaren
* Jag fyller år
* Jag skall skaffa sidecut
* Man kan ha mindre kläder på sig, snygga kläder
* Bob hund släpper ut ett nytt album
* Ryktas om att maskinen också ska släppa nytt...
* Sommarlov
* Slagsmålsklubben live och massa annat på siesta
döö vinter dö

har verkligen grymt tråkigt

Men! kan tillägga att slagsmålsklubben är otroligt jättebra och jag kan inte fatta att jag ska se dem i sommar. Längtar så otroligt mycket att jag exploderar inombords varje gång jag får syn på biljetten.
Observera Google Bild, Frej Larsson från både smk och maskinen

Ikväll hade jag tänkt titta på p3 galan men tills dess ska jag göra klart min animerade siestareklam som ska få mvg.
Puss

and I didn't even care

okej är frisk igen woho har dock ingenting vettigt att skriva men ehm. Ska försöka uppdatera oftare nu.

the ocean

Igår var det fredag jau. Skolan var riktigt onödig men när vi väl hade slutat satt jag och några andra kvar och kollade film. Sen var jag med världensunderbarastesötastepojke. Vi såg boogeyman, den sög ganska hårt men blev ändå lite rädd haha.
Idag skall jag inte göra ett skit då jag sitter med 39 graders feber, hosta, ont i halsen och en förbannad mensvärk. Usch sjukt tradigt. Lär inte uppdatera förens jag blir frisk igen så. Adios

I'd buy a big house where both could live

Finns inte mycket som är bättre än att sita och fika med sin bästa vän på espresso house. 
Jävligt kallt i min hemstad jämfört med Helsingborg, kommer alltid som en chock när man stiger av.
Mm friday imorgon väldigt uppskattat

chillidill

Trött som fan trots lång sovmorgon. Varit hos Tandläkaren och min enda tanke var, lönt att ha det så överrenoverat på ett ställe som det? Varför lägger min stad pengar på att renovera helvetets lokaler istället för nyhemsskolans toaletter eller biblioteket t.ex ? De ser sjukt b liksom och då är det inte så konstigt att ingen vill bo här. Nu ska jag inte sitta här och klaga utan ska läsa bok och mysa för det är för kallt.
puss.

ge varandra tid

Jag minns för några år sedan när en utav mina bästa vänner klagade på att jag spenderade alldeles för mycket tid med min pojkvän. Jag minns också att det ledde till ett urfånigt bråk för att jag tyckte att hon överreagerade. Men jag förstår henne nu när jag mognat och insett saker och ting. Nu har i princip alla mina nära tjejkompisar en pojkvän. Det är SJÄLVKLART att jag är glad för deras skull och önskar deras förhållanden all lycka. Men det känns som att varje gång jag vill hitta på någonting med dem är de med sina pojkvänner. Det klart man blir lite besviken. Det nyttigaste man ska göra för att få ett förhållande att fungera är att ge varandra tid! Vara ifrån varandra. Då känns det mycket mer speciellt när man träffas igen och man blir inte lika lätt uttråkad. Det klart att jag också vill vara med min pojkvän nästan hela tiden men det känns ändå bra att ge varandra tid för annat. 
Ja jag känner mig ganska övergiven faktiskt.

baba oh really?

fryser och är trött som fan. Har träningsvärk i rumpan? mysko.
Ska nog ta en kopp tea, milka choklad och läsa lite medans jag lyssnar på lite tidlös mysig musik.

few things you might didn't know

Skola till halv fem idag. Faktiskt helt okej dock väldigt trött på slutet.
Här kommer några saker ni kanske inte visste om mig 

* Jag skalar bananer underifrån och anser att det är rätt
* Ett utav mina hatämnen har blivit mitt favoritämne på gymnasiet, samhällskunskap
* Jag älskar att leka psykolog och lär mig mycket av att lösa andras problem
* Att skriva texter är något utav det roligaste jag vet
* Har svårt för att se nya filmer, brukar oftast kolla på samma filmer om och om igen
* Tycker att Maria Montazami är jättecool

villvillvill

Festa under stjärnklar himmel med folk som har lockigt hår och pannband och dansa till MGMT
obs bilder från google

like brothers

Håller på att snickra lite så ni får ursäkta om det ser lite konstigt ut på min blogg.
Lyssnar på världens mysigaste låt just nu med death cab och funderar på hur mitt rum ska se ut.
Klicka på bilden för att komma till låten

tidlösa filmer

Tänkte tipsa om lite gamla men bra filmer.
* Sleepers
Handlar om ett gäng killar som efter ett prank skickas till ungdomsvård där de blir misshandlade, våldtagna m.m
Tio år senare sitter de i en rättegång för att hämnas.
* Gilbert Grape
En film med Leonardo Dicaprio och Johnny Depp.
Handlar om en kluven familj vars far tagit självmord, mamman är för tjock och deprimerad för att ta hand om sina barn och ett utav barnen är autistiskt eller något.
* Cape Fear
En rapist släpps från fängelset och förföljer sin advokats familj.
----------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag nog kolla film. Skola för min del imorgon, ska bli skönt att komma tillbaka.

hot and heavy, pumpkin pie, chocolate cake and jesus christ

Känner mig så svag. Mår illa och somnar typ hela tiden. Kanske magsjuka på gång? Älskar vintern. 
Nej ge mig sol!!!!!!!

“Jade?”
“Alexander?”
“Do you remember that day you fell out of my window?”
“I sure do, you came jumping out after me.”
“Well, you fell on the concrete and nearly broke your ass and you were bleeding all over the place and I rushed you off to the hospital. Do you remember that?”
“Yes, I do.”
“Well, there’s something I never told you about that night.”
“What didn’t you tell me?”
“While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your last, I was falling deep, deeply in love with you and I never told you ‘til just now.”
“Now I know.”




365 days with you

Som rubriken säger. Ett år med den som gör mig lyckligast i hela världen.

notion

roligt att göra en gammal hederlig teckning, för hand med papper och penna.

One may think we're alright but we need pills to sleep at night

Var precis med min Pojke, vi gjorde någonting ovanligt faktiskt.. Vi lanade! Japp. Spelade FLYFF(fly for fun) ganska roligt. Vi såg även en tidlös skräckfilm. The ring faktiskt haha. Nuu är jag helt slut efter allt bitandes och kittlandes så blir något avsnitt O.C before bed. 
PUSSCIAO*



I know you think it's more than just bad luck


imogen heap - speeding cars


sidecut

Efter allt velande efter den gången då jag skakade hand med Natali om att göra det så har jag bestämt mig. Blir sidecut till våren!

Ellie Gouldings cover på "your song" med Elton John.
Ganska diskret sidecut men lagom fin.

2011

Ja det var ju nyårsafton igår. Först blev det lite ost och vin sedan middag med Pontus hemma hos mig. Sedan drog vi iväg på fest. Ingen röjarfest precis men hade lagom roligt. Nu är jag EXTREMT trött eller bakfull.. Eller båda och. Märkte inte det förens på bussen påväg hem idag och klockan var ändå runt 18..
Försökt sova lite och dricker resorb. Lär sova som en liten bebis i natt! 
Hoppas ni hade det trevligt.

RSS 2.0