sooommaaaaar!

















Mitt sommarlov har varit bra mycket bäst! Idag firades midsommar med och hos Alma. Hamburgare, Chips, Choklad, jordgubbar, glass och driiiink. Det var jättetrevligt. Jag uppdaterar väldigt kass men har varit så upptagen och.. Det är väl ni läsare mer. Men jag försöker så gott jag kan!
Vill passa på att tacka alla som har orkat vara med mig dom här dagarna, speciellt min pojkvän.
Pussciao

where's teh schteek?





Vi har en *********** myggor överallt men ingen värme!? Sen förstår jag verkligen inte hur man kan dra till stranden fastän det är under tjugo grader utomhus.. Jag tycker om att sola och bada men det är alldeles för kallt för mig i sverige and that kinda sucks. Det ska vara minst 25grader inte ett enda moln på himlen och ett rent hav som är hyfsat varmt ändå!


Roscoe Roscoe

Lördag: Åkte jag till Halmstad med Jakob för att träffa Hannah. Halmstad är för övrigt en jättefin stad men jag tycker iofs att alla städer som är större och som inte är ängelholm är fina. Aja, vi gick runt i olika affärer och så åt vi pizza. Senare såg vi "I min vildaste fantasi" tror jag den hette på bio. Det var nog det mest spontana biobesöket jag gjort i mitt liv. Filmen var ganska B men med min jävligt dåliga humor så dög den.

Söndag: Var jag med Poooooontuus! <3

Ja men idag är det fint väder. Får se om jag får tag i HannaH och se efter om vi ska till väla. Annars har man ju back-up-planer! Nu: Chilla vid datorn ett tag till.




Syster som tagit bilden jag som redigerat.



heart skipped a beat

I onsdags var jag i Strövelstorp med Keerati, Valentina och Priscilla. Vi gjorde ingenting typ chillade och träffade Pontus ett tag därefter väntade vi på bussen i 40minuter och vinkade på alla som körde förbi.

Igår(Torsdag) var jag med tuss. Vad kan man säga? Eller skriva rättare sagt. Vi gick från mig till strövelstorp på 2,5h! Riktigt skillat stannade faktiskt inte en enda gång för att pausa. Min hun har skaffat tuppkam btw, as tufft!








Han är bäst, hur mycket finger han än visar. <3

AJA nu ska jag fanimej kränga helvete! Idag blir det att lämna cykeln hos Keerati sen ska vi tydligen grilla hemma. Ciaos skriver sen majt.

twilight saga



Jag måste bara recensera twilight saga's soundtrack. Den tredje filmen har ju premiär den 30 juni men jag har redan lyssnat igenom soundtracket. L O V E L Y ! dom har lyckats igen. Twilight filmerna har dom bästa soundtracken ever. Det gör oss med "konstig musiksmak" "mysko musik-lyssnare" glada. Förra året hade dom ju med en svensk stolthet, Lykke Li men i år har dom muse(som vanligt), band of horses, bombay bicycle club, svenska florence+machine, beck och bat for lashes.

För er som har spotify kan lyssna på albumet här


Personlig favorit; Bombay bicycle club - how can you swallow so much sleep


Samma här; The Bravery - Ours


i scream ICECREAM

Jag har smakat magnum gold?! och vad tyckte jag? Jo jag är väldigt kräsen när det gäller glass och var väldigt skeptiskt då jag läste att den skulle innehålla havssalt. Men gissa vad? Den var faktiskt inte så äcklig men det är heller ingen glass jag kommer gå och längta efter att få äta igen. Den smakar inte salt alls men den har någon konstig smak som jag inte riktigt kan sätta fingret på om det är gott eller inte. Hursomhelst kanske ni tycker om den. Jag tyckte iaf att den var alles OK.



Själva utsidan är ett minus, den ser plastig ut...

18 karat gold























Remember me, starstruck(?) och rocky 3&4, true or false en maaaassa jävla godis och chips och läsk hm..  VÄLDIGT NAJS JA. Tack för en rolig kväll/natt/morgon.

COMEBACK

Ja nu gör jag en fuuuuuuucking comeback. Skolan har slutat så nu är man ju klar med allting och har hur mycket fritid som helst = ta igen bloggandet. Ja ja just precis. Nu bombar jag bilder så ni håller er någorlunda uppdaterade "en bild säger mer än tusen ord" - Så varför skriva? KÖTTA!










Siesta var sjukligt najs!























Mina betyg är jag skapligt nöjd med. KOMMER SAKNA MIN OTROLIGT MISSLYCKADE KLASS NÅGOT ENORMT!
Tack för två helt underbart störda år.



RSS 2.0