want you to know that you're the one I'm living for

Otroligt hur mycket plugg andra året på gymnasiet innebär. Usch! Har så sjuuukt mycket att skriva (uppsatser) till jullovet. Därför tar jag typ en paus, kanske skriver ett inlägg i helgen eller något. Hinner få internet tills jullovet med så ska uppdatera oftare då. Nästa termin har jag en, förhoppningsvis två kurser avklarade så detta bör nog inte upprepa sig. 

Övrigt? Konsert idag!


Och snart hund!

downfall

Det var inte förrens i natt som jag insåg att även jag kan få ont i min själ, få svårt att andas, vara förbannad och ledsen på samma gång och gråta som ett litet spädbarn. Allt det för att jag älskar en person så otroligt mycket.  



tjollahopp

Såg Breaking Dawn med P igår. Blev smått besviken, så mycket som folk hade spammat om att den var svinbra och allt fick jag ju höga förhoppningar. Känns som om tempot var snabbt och sen håller jag med metro om att detta var som en introduktion till vad som blir resten av filmen. Aja vänta ett år nu på allra sista delen. Ja jag är smått tjurig. Det är så himla mycket som vill ut ur mig men jag finner inget rätt tillfälle att berätta de saker till dem personerna. Aja fortsätter smutta på vinet som gör mig på bättre humör. Snart blir det födelsedagsfest!

zumba aweh zumba aweh zuuumba

Otroligt sliten efter zumban! Hade inte någon av de vanliga ledarna utan muskelknutten(knuttan?) som håller i dem tunga passen annars. Fys/zumba och inget vatten med mig.. Plus att jag cyklade som en jävla galning dit och hem. HELT SLUT. Ska försöka göra lite skolarbete innan man ser samhällsprogram på tv. 
För övrigt så kommenterade någon random engelsktalande person att jag borde gå in på hennes sida och välja någon diet som passar mig. (kommer alltid några jävla engelska kommentarer på inlägg minst ett halvår gamla) 
Åt helvete med dieter! Som en klasskompis sade "Det ska synas att man levt"
Så länge man rör på sig och inte äter för mycket skräpmat är där väl inga problem. 
Tjohej!


Åh längtar nog inte liiite tillbaka till turkiet.. Antalya och värmen

detail

Det finaste på mitt rum just nu



En liten världskarta och drömfångare. Smått beslutsångest över hur mitt rum ska se ut. Ett måste är iaf en ljusslinga, så otroligt fint!


dessa två bilder är från weheartit

resultat av en tråkig måndagskväll


en liten notis

Så 
Bäst
Vacker
Snällast
Underbar
Mitt hjärta

materialistiskt?

Skrev nästan en hel uppsats på hundratals ord om hur mycket jag hatar att alla hjärtans dag, mors och farsdag har blivit en så big deal och så materialistiskt. Hur alla affärer och media nischar in sig efter dessa dagar. Hur man, pågrund av ett speciellt datum i almanackan ska köpa presenter och ägna sin tid åt en annan person. Tycker man om en sådan person så uppvakar man väl den då och då, på egen hand när man vill. Dessutom behöver man inte köpa någon jävla present för att visa omtanke.  


Tycker att levande ljus är det bästa som finns under dessa mörka dagar. Måste även tipsa om en bra dramafilm (älska drama!) "Elle s'appelait Sarah"
Jag och förintelsen 1942..

say it

Happ. Har varit ute och fotograferat kompositioner, lagom stilla i hjärnan. Lite frusen om näsan så nu när jag ska fortsätta drunkna i plugg så gottar jag mig med lite te (i min favoritkopp!), kakor och werther's. Så otroligt tråkigt att gå i tvåan.

en dag på stan

Gick runt på stan med mami. Blev faktiskt inget plagg för mig, måste spara pengar till shoppingrunda i Malmö. Vi kom hem med en ny klocka och blommor, finfint. Vi åt dessutom något av det godaste som finns, pasta puttanesca! Händer inget särskilt idag, städa, bada och sedan bara slappa till en film.

trevlig t

Haft en lagom spontan men trevlig kväll med Natali och m.m. 



älva

snart är det 11/11/11/11.11 och det är rätt coolt. Så otroligt utvilad dock lite seg av mig, kanske sovit för mycket? 
Ingen aning om vad som händer idag, får ta dagen som den kommer. Eller plugga. Puss



Bjuder på en otroligt onödig bild.. Ser någon vad det är?
(Brist på bilder) men ljuset föll väldigt fint på det!

V I L L H A




så otroligt snygga, tror jag avlider

what does it take

Är ledig imorgon! Måste plugga och fotografera först sen ska jag fixa pannkakor och bjuda dem på my mister.
Så otroligt tråkig bloggen blivit, tips på vad man kan blogga om?


ännu en sammanfattning

Ursäkta att jag är så otroligt dålig på att uppdatera, men ni anar inte hur mycket jag måste få rätt på och nu under lovet har jag haft fullt upp. Prioriterar inte bloggen. Men nu så kör jag en sammanfattning av de dagar jag inte bloggat. 



Höstlovet har bestått av halloweenpartyn, födelsedagsmiddag, bowling, talanguppvisning, myskväll och teater
awesome lov!

nyinflyttad

Därav inget internet. Har haft myskväll med pojkvän, varit på två halloweenfester, flyttat och fikat med söta cheyer från mitt gamla lag. Har fått låna en sådan mobiluppkopplingsgrejvarsnamnjagintekankommapå? Så sitter uppkopplad ett tag. Ska dra mig ut, kolla presentinspo till imorgon köpa mig en tidning sen blir det slappe, kanske träning? Puss på alla som fortfarande läser!
Bilderna är tagna och redigerade av mig
så otroligt fina färger och hösten är såå superdupermysig!

RSS 2.0