djur

En väns systers kattunge (som jag så gärna vill ha!) och såklart vår egna bella.

sorry for the bad news

Hejhej. Jag vet att uppdateringen är URUSEL. Har väldigt mycket att ta igen inom skolväg. Har bara denna veckan på mig och när jag säger att jag lämnat in tre uppgifter idag och pluggat matte hit och dit så kan ni ju tänka er. I och med att sommarlovet snart är här innebär att min älskade skoldator ska lämnas in (buhu). Måste få tummen ut ur röven och fixa internetåtkomst till min stationära, formatera om den och fixa redigeringsprogram. Ska försöka få upp alla fina bilder som tagits och som kommer att tas här så småning om. Stay tuned!

Njuter av livet i varberg


en dag på jobbet...

Jag gör ett bildreportage, eller vänta lite, jag vet faktiskt inte vad jag gör. Suck.

Get myself

Usch mår fortfarande rätt illa. Trotsade måendet innan, solade sen blev det gymma en halvtimme innan bodybalance som i övrigt var riktigt kul. Kryper ner under mitt fina täcke och hoppas på att må bättre imon.

Somewhere in london

Vaknade upp imorse, kallsvettig, feta huvudvärken och spykänslor. Ville verkligen till skolan för att inte missa nationella. Klockan hann bli halv åtta och jag mådde inte bättre. Mår fortfarande dåligt så ska plugga, kanske sola lite med.

inte min dag

Okej det började bra egentligen, fick ordning på en grej, fotografering på kärnan och fikamys med Johannorna. Men sen kom åskan, ensam hemma och lagom rädd. Fått huvudvärk och är allmänt skittrött samtidigt som jag är stressad och övertjurig. Längtar till lovet som aldrig förr!
Bild tagen av Johanna Hammarlund

min fina pojkvän är tillbaka

Och mitt hjärta är helt och själen lugnat sig. Vädret är inget annat än älskvärt, äntligen säger jag bara! Snart ska jag åka in till helsingborg igen för att lyssna på ett föredrag om miljö, sen ska jag på ärenden och träna. Hunnit sola lite under hålan, det börjar ta sig redan. Härligt.

alla barnen utom sandra är ute och dricker

Japp, så sant. Stan är överfylld av uppklädda människor med ett glas i högsta hugg, housemusik som får mitt golv och fönsterrutor att skaka. Egentligen vill jag gå ut och göra de där människorna sällskap, bara för att inte vara den enda som sitter hemma. Men varken alkoholen eller att gå ut med min mensvärk och huvudvärk känns så himla lockande. Sen att jag alltid lyckas se en romansfilm och bli så jävla sentimental när jag saknar min pojkvän känns ju gött, speciellt när han befinner sig på andra sidan europa. Åh livet ibland alltså.

Hårhelvete

Usch vad arg jag är på det! Lila och tre nyanser av brunt. Tjockt som f** har det också blivit. Tur nog har fina lien bokat in mig för färgning och hårklippning är snart på G. Idag har jag och Selma tränat röven av oss. Helt död nu. Ska iväg och kolla efter converse sen blir det film och chillande med Selma. Bjuder på en bild för att visa hur arg jag är på mitt hår!

I hate sleeping alone

Haft världens mysigaste helg i stugan och varit på kalas med min pojke! Varit borta sen fredag och kom hem idag, för att sedan ta en tur in till Helsingborg för en fika och lite skolarbete med mina fina Johannor. Sitter för tillfället och pluggar trots att jag är så otroligt cranky pågrund av ledvärken. Känner att jag behöver en dags vila, tur nog är det skola bara halva veckan, love!

20 things to do before I die

1. Ge blod 
2. Bli en amnesty-aktivist och/eller volontärarbeta
3. Åka utomlands utan familj
4. Dejta en tatuerad snubbe
5. Påtal om tatueringar, skaffa minst två till
6. Festa i USA
Bild sen jag var på utgång med två finfina tjejer

7. Gå på roskilde/tomorrowland/coachella
8. Finna ett drömjobb där jag får vara kreativ
9. Bada naken i havet
10. Råda bot på mina komplex
11. Åka iväg på en spaweekend
12. Ta körkort
13. Skaffa familj
14. Sova ute en HEL natt, inget tält
15. Besöka stockholm
16. Shoppa secondhand
17. Springa längs kärnans trappor med en vit hatt
18. Äga något från Acne
19. Unna mig riktigt sexiga underkläder till en het natt
20. Dyka med utrustning

RSS 2.0