kämpar sliter svettas

Försov mig imorse (första gången någonsin sen jag började på gymnasiet!) så har bara haft fotografering i skolan. Blev även käk på subway med bruttorna. Får lägga mig i tid ikväll så jag inte försover mig imorgon också, puss.

ingen gillar dåliga slut

Har inte riktigt känt någon blogglust och mycket har hänt. Men idag har jag faktiskt mått ovanligt bra! kanske bara för att jag äntligen införskaffat sims 3.. 

Uppdaterar i veckan, puss!

I'm bulletproof

Idag är det fettisdagen, eller? Tror det iaf. Hursom hatar jag semlor och åker istället in till Klippan för att träffa Johanna x2. Blir nog att laga mat och så. Hörs senare, puss!
Slumpmässig bild från hösten 2011

mellow

otroligt trevlig, annorlunda men för jävla rolig dag!
Allt från att hänga runt i hässleholm till sitta och chatrouletta på ett... annorlunda sätt ;)

jag knycker närhet från dig då och då

Sol ute och jag myser med min fina hund denna morgon. Dagens planering är inte helt spikad, men förhoppningsvis åker man till Hässlet med bästa Alma och umgås. Var ett tag sedan. Puss på alla fina som kollar varje dag trots att uppdateringarna går som de går.


mina lungor får turbulens


messed up

Att bara några ord river upp såren igen och dessutom strör salt över dem. Att man blir så arg och ledsen och bara vill ta ut sin ilska på denna person, vad är det som är så svårt att förstå? Antingen gör man någonting för kärleken eller för att göra någon annan glad. Men att göra det för att uppfylla en annan persons lycka är precis samma sak som att göra någon lycklig av en lögn. Men jag är nog dummast av oss alla som bara sväljer klumpen, sätter ett leende på läpparna och faktiskt njuter av stunderna för att tillslut börja undra igen, vad är det vi står på?

you didn't have to cut me off

Ikväll sover jag ensam, för första gången på tre nätter. Tre underbara nätter. Vanligtvis hade jag haft ont i själen över att få sova utan hans närvaro, men nu känns det faktiskt okej. Jag har haft finfina dagar och hjärtat är på plats. Dessutom har jag träningsvärk och är härligt trött (även urlycklig då walking dead börjat sändas igen) så kommer sova som en bebis. Till min hjälp har jag Art Garfunkels musik.
Natti

to your health

Hejhej! Har uppdaterat otroligt dåligt. Haft fullt upp och helt enkelt lag min energi till annat. Det blir ju alltid lika tråkigt varje vinter att uppdatera. Hursom så var jag på en barndomsväns bröllop i fredags, det var otroligt roligt faktiskt. Lördag såg jag melodifestivalen med Selma och söndagen och gårdagen spenderades med Pontus. Tog tillvara på snön som kommit och haft det otroligt mysigt. 


Pontus Sjöstrand

summer 2012

Ska göra hål i öronen, som bilden. Tatuering är på G, evighetstecknet som motiv dock inte det på bilden. Kläderna.. Ja, har jag råd så hade jag inte bangat. Sommar, kom NUU!

it is you

Åh lyssnat på pressure drop heeela dagen. Så otroligt bra. Haft en otroligt onödig skoldag, lite snabbt och spontant bestämde jag och Natali oss för att ta bussen in till väla och shoppa. Kändes otroligt skönt att få lite annat att tänka på. Nöjd med vad jag köpt!


Mitt efterlängtade linne bikbok; 199kr

En stickad cardigan på rea, också från bikbok gick för 99kr!
Silvriga korsörhängen från gina tricot för 60kr

pressure drop

Fått ett litet ska/reggae-ryck. Har nog den mest blandade musiksmaken på denna planet. Har fortfarande inget roligt att uppdatera.. Händer ju inte särskilt mycket under vintern precis. Idag kommer min mormor hit från Bosnien så jag måste städa. Lär få en del grejer som jag kanske kan visa sen. Aja har inget mer ovettigt att skriva så slutar här.

zombie

Är en zombie idag och är på så dåligt humör att jag inte kommer uppdatera.

2009

Jag för fyra år sedan. Jag hade just påbörjat mitt andra men även sista år på kungsgårdsskolan. Jag hade färgat håret rött (om det nu inte syns). Jag var på min allra första festival, siesta för första gången, syns på armen. Även ett armband som jag fick av en klasskamrat som hade varit i london. 2009 var ett minnesvärt år. Jag hade blivit fri från utanförskap och mobbing.
Hade världens bästa födelsedag, fin kamera som tillät mig utveckla min hobby för fotografering, grillade med mina bästa vänner, siesta, träffade en kille som var ruskigt snäll och fantastisk men kunde bli en riktig douchebag när det passade honom, var på min sista basketfestival tror jag, jag läste twilightböcker, spontan åkte till båstad och hade en otroligt rolig kväll med Josefin och Stephanie, gjorde mysko mat, började blogga och träffade min prins.

tips


RSS 2.0