go sunday, go fresh!

God.. Ja? Vad ska man kalla det nu.. Eftermiddag? Aja vädret vaknade på fel sida idag. Men inte deppade man ihop för det. Fräschade upp mig ordentligt idag. Ni vet, kvinnogrejer och ett låångt bad med hårinpackning. Nu sitter jag har och smörjer in mig med en fuktighetskräm för ansiktet som för övrigt börjar se bättre ut. Oh så skönt det känns att vara såhär fräsch! Eftersom jag inte orkar skriva om något speciellt får det bli en "dagens-lista-med-frågor-och-svar"

DAGENS KLÄDER: Blåa shorts & Stor gul t-shirt
DAGENS FRISYR: Nersläppt naturligt
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS VILL HA: Värme!
DAGENS KÖP: Frukt
DAGENS PLANER: Chilla och kanske baka någonting
DAGENS BÄSTA: Refreshningen
DAGENS SÄMSTA: Fult väder
DAGENS ROLIGASTE: Städa.. Ja oj, jag gjorde det frivilligt för enggsskull
DAGENS TRÅKIGASTE: Fortfarande vädret & att folk är tråkiga
DAGENS MISSLYCKANDE: Vaknade med pyjamaströjan ut och in
DAGENS HUMÖR: Relativt glad
DAGENS SJUKA: Inte sovit tillräckligt, ögonen ger långsamt upp
DAGENS LÄNGTAN: Att få träffa folk
DAGENS FUNDERING: Som alla andra dagar, borde jag dra till natali
DAGENS BEROENDE: Butter cream
DAGENS SAKNAD: Pontus!
DAGENS LÅT: Bloc party - one more chance
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: Luftslottet som sprängdes
DAGENS MÅSTEN: Röra på mig
DAGENS MOTION: Hyvla? Hehe
DAGENS VÄDER: Regn
DAGENS GODIS: Kex

ett sätt att roa sig på

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Väldigt oseriöst. Inte jag helt enkelt men såg att någon redan hade snott min idé och jag var väldigt uttråkad och arg efter att ha sett uppdrag granskning som jag tänker skriva om senare. Jag är torr som ett as och mamma är inte här, I might die. Tudelu

 


Trouble sleeping

Usch på maginfluensa säger jag bara! Jag känner mig som en torkad svamp. Nej.. Inte sån svamp som man kan äta och som växer utomhus utan sådan svamp som svampbob. Som tur är töms jag inte. Iofs har min kropp inget att tömma eftersom att jag inte ätit sen i tisdags. Men konstigt nog är jag inte hungrig and it freaks me out. Men som tur är håller jag på att bli frisk! Ska bara dricka min äckliga VÄTSKEERSÄTTNING. Alltså hur creepy låter inte det? Tänk er hur det smakar då. Det smakar typ.. Snorloska med grapefrukt (HATAR grapefrukt) och saltvatten. Har bara sovit och kollat på tv. Inte min grej, jag vill vara ute och träffa folk ju. Aja, bitter ska man verkligen inte vara. Ett helt påsklov framför sig nu, värmen & våren incoming, vi får tillbaka vår vanliga lärare i so&sv och jag blir ett år äldre. Ja just det jag fyller år tisdag nästa vecka och vill hitta på some crazy shit.

Har någon sett 7th heaven? Kristna familjen med hundra barn och som alltid ska lägga sig i ALLTING.. Då menar jag verkligen ALLTING. Varje avsnitt ska dom spionera på varandra bara för att en familjemedlem ska ut ur huset. Den serien är så sjukt sorglig och varje gång den går på tv börjar jag göra konstiga ljud och blir jätteirriterad. Vem kollar på den värdelösa serien egentligen? Ja, den är helt värdelös och tidlös enligt mig. Den är så sjukt orealistisk och arh nej. Tänker inte skriva något mer om den serien. Den är så kass och jag varnar er alla. Så byta kanal så fort ni kan.

Blev mycket text men sist blev det ju en massa bilder så att ja. Men nu ska jag fortsätta att njuta av Arctic Monkeys och sluta skriva en massa onödigt bajs som ingen kommer att läsa ändå.
Hadehaj!

BORED



Jag var uttråkad. 187 bilder tror jag det blev för att göra denna. Dock ingenting seriöst. Ny kategori dessutom, awzum things i do
yeah.

sakta men säkert kommer våren










Och sådär såg man ut. Svarta tygskor, chinos, randig t-shirt, cardigan, halsduk och en väldigt old vårjacka. Det var ganska varmt idag, hoppas att vädret inte blir sämre för då blir man arg hest.
Blev några svartvita bilder också;






Alla bilderna har jag själv tagit
har knappt redigerat bilderna
vissa bilder har jag ändrat ljus och kontrast på annars med Windows Live Photo Gallery (?)

mi gordito muy mango

jag tycker synd om alla andra
för att ingen har det så bra som oss ♥




Några minuter har gått sen han åkte, men jag är redan en lessen hest. Har varit med honom nästan hela dagen. Vi såg rec, alltså den och blair witch project är nog de läskigaste filmerna jag någonsin sett. Dom är så realistiska.. Eller inte själva storyn men dom är ju filmade med sådär, vanlig videokamera utan några speciella effekter. Clean. Det gör allt mycket läskigare! Och att det var spanskt gjorde saken värre. Ända sedan min spanska vän Priscilla skrämmde upp mig har jag tyckt att allt spanskt är ganska läskigt. Aja, Pontus fick sig ett gott skratt när vi såg den. Tror jag. Men nu är det bara en vecka kvar och sen blir det lov! Hur skönt som helst. Imorgon(idag?) bär det av till farmor och resten utav veckan är ganska chill, bara ett prov och det är nationella i engelska. Typ ingenting. Aja nu är jag trött som bara den så jag antar att jag får dra mig till sängen nu.
Godnatt.

hallo mein schatz





Så roligt jag hade igår. Det börjar bli varmare utomhus, det gillas! Hoppas att solen kan komma fram snart, känner mig så äckligt blek. Idag har jag inte mycket att skriva om. Skolan var alles okej. Fick klasströjan, såg en riktigt bra film på so;n som jag kan associera med andra världskriget.. HUR Mycket som helst goosh men man blev riktigt chockad på slutet, matteprov & chill engelska lektion. Sen kom jag hem och sov sådär 3½h. Skönt ? JAPP. Nu ska jag och mamma inhandla tjockisheter och sen blir det väl fredagsmys med päronen och att kolla film.

Två väldigt vackra bilder på klasströjan, endast för att jag inte orkar ta fram en kamera




(Folkets namn)

Well, have a nice freitag.
Puss&Ciao

köper allt som inte kan köpas för pengar

Ibland tycker jag att svenska ord inte räcker till. Hur många gånger har jag inte nämnt det? Nej men på sistone har jag börjat snacka onödigt mycket engelska bara för att jag inte kommer på vad det heter på svenska. Aja, dagen har varit grymt dryg. För att inte nämna första 2½h i skolan! Usch jag förstår mig verkligen inte på vad det hela går ut på. Vi är inte KORKADE så att vi inte förstår att man måste säga ifrån om någon trycker ner en. Vi förstår också varför allt är som det är, det är en del av livet att förstå det. Behöver inga dryga möten där dom för det första, pratar med oss som om vi vore 10 år yngre och för det andra så är det bara onödigt. Men skolan var riktigt chill annars. Hade vem-kan-äta-flest-pizza-tävling med jesper, vem vann ? Jag såklart! Haha jag är så självgod att jag var tvungen till att skriva det här. Sen resten utav dagen har jag pluggat matte och chillat framför tv'n. Har nämligen prov imorgon. Siesta släppte fler band idag. Hästpojken, kristian anttilla och teddybears bland annat! Härligt, man är ju så sjukt taggad. 
Men nu är klockan rätt mycket och jag bör vara utvilad. Hoppas att någon vill kolla film med mig denna helgen, är verkligen sugen. Aja, slänger in två bilder på mitt nya hår hehe. Ganska crappy men så kan det vá ibland

 

Puss&Ciao!


big big love

Tjenamors! Här sitter jag i mitt nyklippta hår och lyssnar på FOALS. Mm, ett mycket bra band det. Strange musik men jag kan inte inte-älska dom. Aja, det har inte hänt så mycket på sistone så jag har väl ingenting att skriva. Går i skolan, kommer hem äter och kollar tv sen sover jag. Men igår hade jag nationella prov i engelska och det gick faktiskt väldigt bra! Hoppas jag iallafall. Efter skolan så myste jag med Pontus hela dagen, det gillas starkt! Såg lilja 4-ever i måndags också kom jag på nu. Det var den sämsta filmen jag någonsin sett. Eller alltså, den var SKITBRA men den är så sorglig och att den är baserad på verklig händelse.. Alltså det dödar en inombords så hemsk den filmen är. Inget happy-moment ever i den filmen. Men värt att se den ändå, bara för att se hur hemskt livet kan vara för vissa. Men ikväll ska jag plugga lite matte och kolla film med mor och syster, så have a great evening. Pussciao!



Söt bild, jao eller hur ehehe.

when you hit me hard

Vrickad helg? Jaofan. Men nu.. Är jag bara kluven. Känner mig lika vilsen som ett nyfött djur. Kan inte sluta trakkasera mig själv heller, men ska inte whina över internet. Det känns bara så sjukt patetiskt "hej jag mår piss tyck synd om mig". Det är inget jag ber om. Folk tycker bara synd om en, for a while. Men de kan inte tänka på vad de gör mot en när dom sviker. För att sviken av vänner, har jag blivit hela tiden. Lita på ens vänner? Nej, det gör jag inte längre. För vänskap kommer och går. Tydligen. Folk kan inte ta hänsyn till att man har det jobbigt och att man kan vara deprimerad och jobbig. Man tar åt sig det mesta. Men såhär har jag levt i hela mitt liv och jag antar att det inte kommer att förändras. För att inte låta hur pessimistisk som helst, vilket jag egentligen inte är. Att jag är optimistisk är det som hållit mig uppe alla dessa år. Det är synd att man alltid vaknar och inser att det är fake. 




då kommer rädslan och tar oss

Ingenting händer. Så seg som jag är. Har frusit så sjukt mycket på sistone, det är så kallt här hemma! Huvudet har också varit en pina i några dagar så i natt måste jag V E R K L I G E N sova ut för att imorgon blir det fiesta. Skulle egentligen färgat håret nu men mamma pallar såklart inte. Skulle en tioåring kunna färga?  Äh får försöka fixa det själv fast det lär ju gå åt skogen men vad ska man göra liksom.. Tålamod existerar inte i min värld. Hehe. Tog med mina omdömen (stavning?) hem idag, kollade igenom hela pärmen. Man kan faktiskt se skillnad på de i våras och åttan, har bättrat mig i allt. Gottsnack! Just nu lyssnar jag på en massa musik. Andreas Grega är big big love.

UPDATE
Mamma färga mitt hår trots allt, haha får alltid som jag vill. Okej inte bokstavligt talat. Medans jag sitter och väntar på att få gå och skölja ur lyssnar jag på ännu mer musik. Det var längesedan jag fick sånhär gåshud av en låt  (sist fick jag det av susan boyle i våras). Ni har väl hört talas om Empire of the sun? De låter som MGMT typ fast mer modernt eller vad man ska säga. Hur som helst så hittade jag denna underbara cover på deras "walking on a dream"
Njut.



ska skölja nu så ha det niis!

i skolan heheh





HAHA alltså jag har en sjuk humor och yeah..
Redigeringsprogramet är lite jobbigt

I see signs now all the time

Hej igen! Skrev ingenting igår heller buhu. Väla var mycket trevligt och det berodde helt klart på mitt underbara sällskap, Priscilla. För första gången köpte Sandra något nödvändigt och användbart alldeles själv


Miami Blazer, två strumpbyxor, armband och allt kommer från bikbok
199:- , två för priset av 1 = 79 riksdaler, armbanden köptes tsm 99:- tror jag.


Kolla t0ffingen!

Efter Väla sov man över med Keerati - Tack gubben G för hörlurar och sms! För övrigt så har jag inga gratis sms längre så det är bara onödigt för er som sms;ar, jag kommer inte svara. Sen när vi väl hade vaknat så satt vi fastklistrade framför dumburken och kollade på 16 and pregnant. Riktga fubbicks är dom. Hallå hur svårt kan det vara att skydda sig? Vad tänkte dom med liksom? Perversa amerikanare som inte ens kan pausa 1min för att sätta på en kondom. För det tar ju inte hundra år och lusten försvinner ju inte så snabbt. Senare kom iallafall min mamma och hämtade mig. Vi storstädade mitt rum, hehe man märker en stor skillnad. Har dessutom fått en ny tv/skärm! Widescreen, riktigt nice. Efter allt städ och efter en låång dusch träffade jag Pontus. Melodifestivalen och beck kollade vi på, typ hehe. Men det var som sagt, alltid lika mysigt med honom. Idag ska jag, trots allt skit på kroppen leka modell. Eller ja, jag ska bli stylad och fotograferas i Helsingborg. Måste kunna hitta dit själv också = TOTALLY LOST. Well, ikväll blir det plugg och tv. 
Puss puss.


all the right moves

Har inte så mycket att skriva om idag. Har bara varit i skolan och sedan sovit här hemma. Det var riktigt segt idag fastän det började riktigt bra. MVG hörförståelse i tyska! Trodde jag aldrig, tyckte att jag inte hängde med alls. Däremot blev jag inte nöjd med mitt G uppsats svenska nationella. Stavfel? Störde mig på det väldigt mycket för att jag tycker att jag behärskar stavningen väldigt bra. Vi ska ha en vikarie i typ fem veckor eller något. Det har gått en vecka och jag saknar min egentliga lärare alldeles föööööööör mycket! Känner mig väldigt dränkt av en massa konstiga ord som jag aldrig hört förut och som jag inte heller förstår. Men det är bara första veckan, får hoppas på en förbättring och man får helt enkelt se det hela ur ett positivt perspektiv istället för att skita ner sig. Fick en massa omdömen idag också och dem såg ganska bra ut. Tur det. 
Imorgon kommer jag inte blogga. Efter skolan bär det av till Väla med Priscilla och därefter övernattas det hos Keerati med hennes BF. 



Ha det nis!

small yellow taxi



Hur häftiga som helst! Själv gillar jag inte att åka taxi eftersom att jag är väldigt paranoid efter en olycka. Men en sånhär skulle jag gärna vilja åka i. Seriöst!? Fast man får åka hela vägen ner till cuba för att få åka i en sån. Ironiskt nog, heter dom "cocotaxi"  håhå ;)

källa

om du möter varg

Lägger ni märke till reklammusik? Tänker på det hela tiden. På sistone har dem riktigt bra låtar! Placebo, keane, kasabian och DETEKTIVBYRÅN!? Börjar tycka om reklamer nu hehe.


wont you take me away



Är så trött på det här kalla vädret, äckel snön men framförallt är jag trött på ISEN!
Dagen startar allmänt segt orkade inte gå upp. Snoozade fram tills kvart över åtta. Tack gud för sovmorgon. Påväg till skolan halkar jag först en gång men klarar mig rätt fint efter ett häftigt hopp. Sen halkar jag igen men då klarade jag mig inte lika bra. Landar med huvudet och ena armbågen före, resten utav kroppen på det. Jag var helt borta en kort stund och blev äckligt yr. Trots huvudvärken och en paralyserad högerarm. Skolan var ganska seg, som alla andra tisdagar? Hade hörförståelse i tyska nationella. Ha-ha säger jag bara.. Blir nog ett G men bättre än ett ig iaf! Fick MVG i läsförståelse så att, yeah. Efter skolan har jag faktiskt inte gjort ett piss utan ägnat hela dagen åt att kolla på tv. Såg på en dokumentär om barn som vill byta kön. Det var ganska freaky men intressant. Det är ganska sjukt hur man kan känna att det man är, är fel? Har inget emot dem, men undrar bara allmänt hur man kan känna att man attraheras av folk av samma kön eller.. Ja, att man fått fel kropp. Det är ganska svårt att tänka sig själv i en sådan situation när man växt upp på det "normala" sättet. Jaja enligt steffi har alla c-språkare prov imorgon men Maria har inte sagt något. Ska ändå ta tag i lite plugg innan ich gehe ins bett (lägger mig). Orkar inte egentligen men det är sånt man måste göra. Shitty. Well, goodnight and sleep tight.

är det värt

Nej inte är jag duktig på att blogga. Skriver iofs inte för att bli känd heller så det kvittar väl hur ofta jag uppdaterar mig? Det har vart bra på sistone, precis haft ett sjukt chill lov. Det betyder att jag måste göra något speciellt denna helgen. Har faktiskt ingen aning om what to write about. Eller jo, just nu kollar jag Dr.Phil mycket bra men hemskt, incest och andra äckliga män. Hatar dem usch! Och ikväll blir det outsiders, unga mödrar. Det är så himla patetiskt hur vissa aldrig mognar. Jo visst jag tycker faktiskt att man ska ta varje dag som om det vore den sista och att man ska ha riktigt roligt, bara strunta i allt och alla för en stund. Men vissa kan inte ens vara sig själva och måste därför trycka ner andra för att höja sitt självförtroende. Orkar inte er seriöst, är hellre för mig själv då.



Ska fortsätta glo tv nu, puss.


RSS 2.0