City of bugs

Upptäckte att mina rubriker oftast är döpta efter låtnamn kommer liksom inte på något bättre. För övrigt tycker jag att ni ska checka Black Rebel Motorcycle Club om ni inte hört de! Men ja, julskyltningen var riktigt kass. Vädret sög fastän det "snöade" och Ängelholms folket är helt körda. Jag och Christian bestämde oss för att gå hem efter knappt en timme. Har haft enorma humörsvängningar typ onormal pms eller vadå? Skulle behöva en semester nu, komma ifrån alla ett tag. Man kan drömma eller hur ? Men nu ska jag faktiskt ta och köra in Amerikanska och Franska revolutionen i huvudet, hur segt det än är. Sov gott!

Ciao


won't be long

Alltså vad hade man gjort utan musik? De flesta i min klass är väldigt musikaliska av sig men två tre stycken har under flera tillfällen sagt "hur kan man vara så beroende av musik?"  - Hur kan man inte!?  De tycker att musik är bara något man hör i bakgrunden. Mja jag är väldigt beroende av musik då jag upptäcker nya artister och band varje dag och lyssnar på flertal olika genrer. Visste ni att jag varit hiphopare, popare, wb scene och "emo"? Haha gud vad pinsamt. Idag har jag lyssnat på min awsome spellista (http://open.spotify.com/user/bananaflash/playlist/2QMA7IZKWJ4JBfs3mIsqLR) rensat min garderob pga min depression ingen trodde liksom att jag behövde mer kläder bara för att min garderob är full. Så nu är den nästan helt tom, det ekar i den.



På den bilden har jag min något enormt gamla jacka. Köpte den när jag gick i 6;an och jag använder den fortfarande, den är så varm! Fortfarande rätt modern haha. Men snart ska man ner till stan och senare ikväll blir det bones. Måste plugga till provet imorgon också, sjukt segt men mina föräldrar är intresserade av amerikanska men mest franska revolutionen. Det är riktigt bra, får man en massa hjälp hihi. Som ni ser har jag ändrat bakgrund och teckensnitt. Bakgrunden blev väldigt basic jämfört med den förra men den ger bättre kontrast i det hela. Well mors sålänge!


Hellloooo



Jahapp. Skolan igår var något enormt chill. Var målis(innebandy) @ idrotten. De andra lektionerna var asigt chill och Engelskan var rätt olik oss, vi arbetade och var ganska tysta haha. Efter skolan så firade jag Bajram med familjen och farmor, var rätt trevligt fick lite cash. Vid nio drog jag och Alma till Maxi och köpte fanta lemon och Marabou vinter. Vi var hos mig och tittade på film och sov över. Idag har jag dock inte gjort så mycket. Alma stack hem och jag duschade. Skulle egentligen till Väla men det blev inte så, får åka på tidag istället då då. Hittade en massa låtar med smashing pumpkins, rätt längesedan jag lyssnade på dom men dom är så bra fortfarande! Sen fick jag ett litet ljudklipp av Marcus som fick mig att tänka på Electric Banana band (Alla vet väl vem dom är!?) så jag sökte på spotify. DOM HAR ALLA DERAS LÅTAR omg så jag ska sitta här hela dagen och lyssna igenom alla låtarna. Imorgon är det julskyltning nere i stan, rätt mysigt tänk att julen snart är här. Skoj. Jaja ha det bäst !

 Ciao

Paramore



fin fin video, bra låt. Checka ;)

paramore - brick by boring brick

Lite Gal1

Idag har det inte varit LITE galet nej. Skolan började rätt segt med paru (Eget arbete) och klassråd. Sedan var det tyska med en odd vikarie, man visste inte riktigt hur man skulle reagera men jag, Alma och Lovisa garvade oss till döds. Efter tyskan var det dags för MAT som egentligen är skit. Det skulle vara tortillas med taco tillbehör men tortillasen var inte som vi förväntade oss nej. De kändes som trasor och smakade papper så många i matsalen började kasta frisbee med de istället inte mindre än halva min klass som hade tryckt ihop oss vid ett runt bord. Hampus gjorde en hatt av tortillan som han bar på huvudet resten utav dagen haha! Svenskan var sjukt chill, kasta suddigum i ett grupprum. No bajs. SO;n där flummade tillochmed vår lärare, gröt och Hampus "kippa" haha gott skratt. Efter skolan gick jag och Steffi till stadshuset för att lämna den här trevliga överraskningen i ett kuvert





Haha de blev nog glada, lika glada som vi är över att äta skitmaten.
Ignorera mina ringar under ögonen, tänkt nämna "har inget smink" men bryr mig inte om det

Ganska så onödigt

Japp jag har inte mycket att säga mer än att dagen var sjukt seg tjollahoppsan. Varit sjukt trött hela dagen så man var lättirriterad. Jag bara pallar inte okej? Just.. Let it go. Hmm lyssnar lite på Queen och Sex Pistols, sånt jag lyssnade på i femman sexan haha. Hittade en kul skvallerblogg har dock inte länken nu men länkar väl den imorgon. Mamma har varit och shoppat @ ullared så man fick några nödvändiga grejer bla en söt hello kitty pyjamas. Well .. Ska sova nu efter att ha "pluggat sönder" mja. Älskade torsdag imorgon då, man längtar ju så. Jaja  ska sova nu!

Ciao

FY FASIKEN

Jag skakar fortfarande. De flesta vet att jag sällan blir rädd men det här..
Trots att den sett skit ut, trots att början var så seg att jag ville stänga av. Det här är en skräckfilm jag VERKLIGEN rekomenderar och jag tror ni vet vilken jag snackar om
Paranormal Activity

Måste ses

let me go tonight

Kanske inte uppdaterar mig ofta men vem läser egentligen?  Jaja
Skolan var hyfsat långsam hände ingenting speciellt förutom väldigt slapp hemkunskap och över en halvtimmes intervju med mattant haha! Fick reda på att maten faktiskt är gjord i skolan och inte bara fryst mat och att kökets val . Ojdå. Efter skolan följde man med till netto för att handla och där såg man Hanne D: 
När vi hade handlat klart så åkte vi hem till farmor där jag lagade mat faktiskt (värmde panpizza i micron). Labamba var ju inte alls segaste någonsin, ingen Jakob och ingen Alma. Fantastiskt (sarkasm). Men det var ju tur att Kenney var där så slapp man gå hela vägen hem ensam. Han köpte mig choklad också hihi. Nu sitter man hemma, ska plugga spanska och skriva på San Theodoros     gäääääsp. Tycker ni ska lyssna på Lykke Li. Hon är amazing och älskar hennes hårboll. Kallar den numera "Lykkeliknuten". Hennes låtar är lite strange men hur mysiga som helst. New moons soundtrack är.. Ja jag finner inga ord. Lykke li, brmc (Black Rebel Motercycle club), The killers, Ok GO, Muse och Death Cab for cutie i en och samma film! Det är enormt smaskigt. Men denna låten är riktigt bra har drogat den ett tag nu

"Bon Iver & St Vincent - Rosyln"



Vad händer

Nu suddade jag bort allt. Skrev 382 meningar(ja jag räknade). Det kändes onödigt och ni kommer ändå inte läsa det. Jag ska skriva en novell eller något om det. Ni har väl ändå inget med det att göra. Men jag har något annat istället..

 

 

Ritade av Marcus eheh. Blev inte helt nöjd.
Skulle skuggat mer i ansiktet men blixten gjorde ju en del också så att.
Aja.

Ciao


New moon









Kolla vad lockigt naturligt hår jag har.. Wiie. Jaja idag bar det av till helsingborg för att se New moon(undrar hur många gånger jag nämnt det nu haha). Ja twilight suger hit och dit, nörd som jag är var sjukt peppad och böla genom filmen. Filmen är såklart ingenting jämfört med böckerna, böckerna är liksom oslagbara. Men de har ändå lyckats fånga det mesta i filmen och den är fin. Replikerna fick mig att gråta, I mean.. Hey varför finns inte sånna killar irl? (NÖRD) Skulle ju vart nice med vampyrer och varulvar på riktigt. Vampyrerna är ju lätt coolast, men Jacob är lätt snyggast and you can't deny it! Denna filmen var iallafall mycket bättre än Twilight och slagsmålet hos Volturi var väldigt bra gjort såg inte särskilt fail ut. Tycker att ni ska ta en titt på filmen verkligen. Imorgon blir det bio igen fast med skolan, sen blir det kräng på Lindéns. Vi ska se flyga drake (har också läst den boken hehe..) 

Ciao


Almost there



Snacka om högupplösning..  Bilden är faktiskt mycket finare än sådär och större.
Jaja håller på att fixa mig, ska snart ta tåget in till Helsingborg. Eftersom Bones går ikväll så
hinner jag antagligen inte skriva något när jag kommer hem. Men ni får ha det sjukt bäst :)

Ciao
 


Draw



har man tråkigt så har man hehe.. Borde snart sova.
Ska iväg klockan två       - Ja det är tidigt för mig
Lalala 
Har ritat den till höger om ni undrar. Det är Zero från Vampire Knight.
En söt vampyranime

I don't believe you

Nemen hej! Ett tag sedan känns det som. Igår var jag och tittade på DELETED och somrig ostsås live. Det var mycket trevligt folk jag var med såklart. Efteråt så hängde vi ute och gjorde absolut ingenting fast det var skoj ändå. Klockan 12 eller något begav vi oss hemmåt. Steffi sov hos mig. Vi försökte se Blödaren haha i typ 15min sen somna vi. Idag har jag varit med Alma. Vi var ute ett tag och sen handlade vi lite gottigott (för att citera Hagdahl) och jag har tankat min mobil för övrigt så jag kan sms;a nu. Vi drog hem till mig så fick vi för oss att titta på Blödaren som Steffi lämnat hos mig. Vi DOG .. Allvarligt den var så sjukt dålig så det var roligt. Imorgon blir det New moon med Marlene! Kommer bli sjukt trevligt har hört att den ska vara bra. Här kommer iallafall några bilder från igår. Ha det bra :)

Ciao


somrig ostsås





Steffi (akastefan.blogg.se) Oscar och Marcus


Pästis Jakob :)<3


Fr(ee)iday

Jahapp nu var det dags för ett nytt inlägg. Skolan har varit sjukt chill, eller inte gympan dock.. Suger att ha det på morgonen när man precis ätit. Kom på att jag måste införskaffa mer singular och bricanyl usch. Stefan är jävligt sen fast det är inget som förvånar en precis hehe. När hon kommer ska vi fixa oss och kila iväg till Källan därefter får vi se vad som händer. Hon kanske sover här eller något.  :) 

Kikade runt lite på lastfm och hittade några band. Skapade en ny playlist till något asigt bra musik. Den är dock inte klar men om ni är nyfikna på vad jag lyssnar på så kan ni ju kolla det som är uppe nu @ spotify: http://open.spotify.com/user/bananaflash/playlist/2QMA7IZKWJ4JBfs3mIsqLR


Jahapp!



Ignorera min tjockismage! hade krängt sönder hela den kvällen. Det var då när jag och några andra vänner hade filmkväll i sommras eller något? Väldigt längesedan iallafall. Ja, man överlevde ännu en torsdag idag. Efter den något enormt sega dagen i skolan så bar det av till Josefin med Marlene. Vi "pluggade". Nä alltså det går inte med oss tre. Vi pluggade i kanske tio minuter. Det slutade med att vi satt vid existenz och annat skit på datorn och tog några bilder. Ska nog se lite tv och sova snart.
Gjorde en slideshow med några bilder sen "den kvällen" - Snälla döda mig inte.


Ciao



Usch på tråkigt väder




Regn.. Regn, ännu mer regn.. Åh titta, lite mer regn! Eller ja, kanske inte lite för det regnar katter och hundar ute. Idag har det varit en riktigt seg dag. Hände absolut inget speciellt i skolan och man vill inte ens tänka på vad som kommer hända imorgon. Kommer nog befinna mig hos Josse där vi ska skriva klart San Theodoros. Slutar nog med att vi dansar till Spice Girls och kränger som vanligt haha..
Sen på fredag ska min bästis Jakob spela nere i Källan och jag ska lätt kolla, tycker ni borde göra detsamma ;)
Men nu måste jag göra något vettigt har bara 30min på mig innan scrubs börjar
Så ni får ha det sjukt bäst

Ciao

i skolan

Goddag kära läsare. Just nu befinner jag mig i bibblan med mina homies Josefin&Marlene. Vi har lunchrast efter en mycket plågsam lunch. Eller ja, riktigt disgusting var det. Men nu ska vi ha NO som vi tycker är väldigt roligt. Eller inte. Men ja, jag lägger väl in något ikväll också. Ha det bra

Ciao

Tisdag 17/11-09

Hm.. Rubriker och design är nog det svåraste med en blogg tycker jag. Aja, idag blev det ingen skola. Fick ingen sömn igår natt då jag rullade runt i olika ställningar i sängen, hade växtvärk i ena benet (yes!) och ett söndrigt knä i andra benet. Satt och läste twilight såklart. New moon har ju premiär nu till helgen och jag har glömt det mesta, fy. När mamma kom hem åkte vi ner till Laxen för att kolla mitt knä. Läkaren jag hade idag var alldeles för sorglig, vem anställer någon sån inom sjukvård? Han kunde knappt svenska och han kände inte till mina tidigare knäskador. Enligt mig käns det inte tryggt med sådana läkare. Jo visst de kanske är välutbildade och så men de måste väl ändå kunna svenska om de nu arbetar här. Sist när min systers örhängsplopp hade fastnat i örat och vi försökte förklara det för honom gick det åt skogen. "Vad är det?" herregud..
Iallafall så sa han att det inte var något farligt, svullnaden skulle gå ner och bla bla. Kändes ju verkligen värt att betala, klä av sig och få en oförstående diagnos. Nu sitter jag vid datorn och leker lite med bilder i Picasa och dricker Jolt. Men ni får ta och kommentera här på bloggen någon gång! Ha det bra annars.

Ciao



Slänger in en bild som jag fixade i Picasa

måndag 16/11-09

Okej nu ska jag faktiskt skriva något om min dag.
Idag hade vi basketturnering i skolan. Trots att två klasskompisar svek oss klarade vi oss sjukt bra. Kom tvåa faktiskt hehe (grattis 91a!). Keerati (tror jag det var?) sprang in i mitt knä som hade fuckat hela dagen. Det var inget allvarligt först så jag fortsatte spela men sen..
När jag kom hem kände man en stickig känsla i knäet så fort jag rörde det. Så resten utav dagen spenderade jag åt läsning och tv. Får se om svullnaden går ner och om jag kan gå imorgon, annars är det ju bajs. Men hoppas ni får en trevlig kväll för nu ska jag dricka turkisk äppelte som jag fick av Josefin i sommras och titta på Ullared.

Ciao ♥

Kent



Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas

Kent ♥

Am I wry? No



 <-- Detta är då ängelholm





Var ute och fotade lite. Blev inget bra, är inte så bra på att fota i mörker.
Ja idag så var det ju säsongspremiär för Bones min favoritserie. Det var
sjukt bra, lite förvirrande först man kommer knappt ihåg vad som hände
sist. Men men, imorgon är det basketturnering för niorna på vår skola.
Hoppas det går bra för oss hehe. Men ska nog läsa lite och sova, man
måste ju vara pigg imorgon
Ciao

Mashup

Jag har precis hittat något som kallas "mashup" (konstigt nog hitta jag det efter att ha sett något klipp med peter bjorn and john). Det är en slags dj blandning av två låtar. Det kan faktiskt låta ganska bra om det är bra gjort. Här är några exempel på mashup's som jag digga:

Gnr - Paradise city vs. The Beatles - Sgt pepper's lonely hearts club band



Nirvana - Smells like teen spirit vs. Mj - Billie jean (Mashupen börjar runt 1.40)

Sunday bloody sunday

Söndagar de är oftast enformiga, händer inte så mycket liksom. Tråkigt väder och sen är det skola imorgon. Men men, idag (eller ja, än sålänge klockan är bara 4) har jag tjänat en hundring för.. Ingenting? Slängde några brädor och följde med till affären bara. Påvägen till affären såg man Jakob och Marcus för övrigt, undrar vart de skulle?;)  Just nu sitter jag och lyssnar på Ane Brun. Hon kommer från Norge men sedan 2000 flyttade hon till Sverige och började arbeta här istället. Ni har säkert hört "True colors" . Tycker hon har en jättefin röst och bra låtar, passar perfekt en grå söndag. Nej nu ska jag torka håret vill ut och fota men det börjar bli mörkt dock. Måste skynda mig!

Stressigt!



Klockan åtta på morgonen blev man väckt av massa buller i köket. Det var inte särskilt kul att ha huvudvärk resten utav dagen. Lyckades dock somna om och då vaknade jag halv ett eller något vilket inte var något bättre. Fick stressa med kläderna och sedan väcka en trött mor. Sen fick vi springa hela vägen till järnvägsstationen för att ta tåget in till Helsingborg. Tittade på LBS (Ljud&Bildskolan) - Verkade helt okej faktiskt. Var inne på lagerhaus därefter ett tag. Ska lätt köpa allt till mitt hem i den affären, hallå en bananbadrumsmatta!? Fast jag fick inte den för att den inte passar in i vårt badrum. Kom konstigt nog hem 4h senare ? Kändes som om jag hade varit där hela dagen eller något. Aja, satt hemma ett tag och lyssnade på det danska bandet Mew och försökte fixa headern. Sen bar det av till Arnela där vi pratade mestadels och såg film, ja och sov. Nu är klockan snart ett och sängen kallar!

Tillfälligt

Känner inte att kreativiteten är på topp precis. Mitt fotoprogram är sämst och jag har bildbrist och alla dessa koder förvirrar en, särskilt om man är lika osmart som jag. Tänker ha det såhär tills jag kommer på något bättre är helt slut. Ska nog sova lite nu för imorgon ska man på öppet hus i Helsingborg.
Men godnatt.. Vem som än läser detta.
Ciao!


Fredag den trettonde

Otursdag? Men jo visst har faktiskt haft en rätt chill dag. Efter skolan sov man fyra timmar, gick faktiskt upp precis haha!  Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag eftersom inget speciellt har hänt idag..




Eller jo en sak! Siesta släppte ju ut fem band idag och man blir ju bara så sjukt pepp. Hallå Familjen @ siesta!? Härligt är nog det rätta ordet. För övrigt kan ni ju ta och lyssna på S¡esta! 2010 - Official Playlist på spotify. Ha det bäst


BÖRJA BLOGGA?

Tycker att bilddagboken har börjat bli tråkig. Den är alldeles för opersonlig. Jag vill köra mitt egna race om mitt liv liksom en dagbok. En personlig dagbok där det inte går ut på att ladda upp egobilder. Antagligen kommer nog ingen läsa min blogg, kanske några nära vänner för att se hur det går? Därför tycker jag att det inte behövs någon större presentation. Blir dock tacksam om någon faktiskt läser mig blogg hehe. Men nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen med en bra bok.
"Chacha" ;)


RSS 2.0