vi två 17 år


Men imorgon blir du siffermässigt ett år äldre.
Min fina pojkvän blir myndig

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin


som en bakisdag

förutom det faktum att man inte är ett dugg bakis bara oerhört sliten. Gårdagen var väldigt äventyrlig och denna helgen har varit den bästa på länge! Allt nytt och gammalt folk man träffat, ens plötsligt jättebraiga självkänsla och ja allt har suttit finfint förutom regnet. Denna morgon var som i en film totally men usch vad trött man blev. Hannah har åkt hem så får se vad denna kväll ger mig. Ciao!



I I I WANNA GO OO OO

Precis kommit hem efter en spontan trip till hbg-festivalen som ändå blev ganska lyckad. Imorgon ska jag jobba och sen jävlar.

VILA

I NEED SOME REST

ok umgås med två fina vänner helsingborgsfestivalen satt ändå bra denna torsdag.



Go holganizer! för jag har ingen iPhone buhu..

bosnien 2011














 




Kött..kött, kött, kött.. Lite ost, kött, kött, kött.. Oj potatis med = bosnisk mat. Undrar om där finns vegetarianer?





best thing

Det är SJUKT hur ont man kan få i fötterna. Ja det blir mycket klagande men blir så otroligt sliten av jobbet jag har knappt fått vila ut sen resan, suck. Slösurfart ett tag nu och jag har hittat en riktigt snygg jacka, lär ju dock aldrig få råd med den då den kostar nästan 13 000... Men men ett par jeans som jag tänker köpa för lönen sen kommer sitta fint. You just gotta love Acne. Ja märket då. Aja uppdaterar antagligen senare. Ska bara slöa hela dagen, vila upp mig inför imorgon, ännu en hard day at work sen är man ledig på fredag woho!

DURU DURU DURURURURU



Sjukt festsugen och Calvin Harris är rätt najs på att peppa. Låten börjar vid 0.27 och ligger bra till i den brittiska toplistan på mtv iaf så det är väl ganska fresh?

Feel so close to you right now

Blev så sjukt trött på jobbet men så fort som jag kom ut i det ändå ganska fina väder som vi fick idag blev jag SJUKT sugen på stan. Blev inget av det så satt på balkony och läste och drack machiatto, mums. Sen drog jag och mamma in till maxi för att handla lite. En snygg indisk kille höll kvar oss hur länge som helst och därifrån kom jag iväg med en ny mobil. Woooho!




Fick för mig att göra mittbena endast för att se om jag passa i det, inse att jag inte passar i det och sedan ha svårigheter med att ta tillbaka snedbenan. MYES! jag som ska fira hagdahl på donken..


Linnet som jag har på mig köptes på New Yorker i Bosnien för knappt 50kr


Nya kuddar som köptes igår, överkastet passar inte in men ja det får väl bytas ut


Samsung galaxy gio som I got today


I wanna make U happy

Usch är så otroligt trött. Kunde knappt somna inatt och denna dag har slitit mig rätt hårt. Blir att jobba fram tills torsdag och jobb någon dag i helgen med. Men men natali ville ha bildbomb men det får väl bli imorgon om jag orkar. Just nu gottar jag mig iallafall med kaviarmackor och latte machiatto i pyjamas.


 
Sliten chey med kopp machiatto                                 Gott kexchoklad med smak av banan

NIKAD

ÄNTLIGEN HEMMA! Alltså usch bussresan har varit förjävlig och vädret här hemma och tanke på jobb imorgon får mig att vilja spy. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och sova.
Ville bara säga att jag är tillbaka om någon fortfarande läser...

livet har ingen mening

Efter den har dagen. Ikvall ska jag och min fina pojkvan ner till stan och se den sista delen av harry potter. Efter den har dagen har livet ingen mening typ. Harry P fan yes.. Men hursom, filmen ar i 3D och med fint sallskap sa det blir nog bara nagon tar.

v a r m t

Varmt som tusan och jobbigt att blogga härifrån och kan ändå inte lägga till några bilder. Så får det bli. Här är iaf som sagt sjuuuuuukt varmt och vi dör lite men ändå inte. Finfint hejdå.

saknade vänner

Ok måste tipsa er om härlig musik. Har lagt upp någon musikvideo med honom innan men han har släppt ut ett nytt album så känner att jag måste tipsa. Detta är något jag vanligtvis aldrig skulle lyssna på men det är inte bara de svajiga melodierna och hans udda röst som gör hans musik så bra, det är verkligen låttexterna. Hursom så lär hans album spelas flitigt i sommar.

Observera
Tidsinställt
Klicka på ordet "album" för att komma till det.

sexual healing

Jaha så bra det går med uppdateringen. Igår vaknade jag jättesent och åt en riktigt god frukost senare var jag med en klasskompis, vi åkte runt och vandrade, käkade mcflurry ballerina kladdkaka och sedan hängde vi utanför sofiero där me and my army och Robyn spelade.



Och idag har jag bara städat och packat.. Duschat och handlat lite gósaker till resan. Åker ju till släkten i bosnien imorgon liksom. Ikväll kommer Pontus hit och då SKA vi kolla på Harry Potter. MÅSTE.  



Bilar omg har inte käkat godis på jättelänge men vafan.. Men Polly! För de som missat är Polly mitt favorit "godis" eller ja godis. Dessa käka jag på siesta förra året men sen tog de slut men i år är de tillbaka igen, ingen limited edition this time! Åh så lycklig.

för kalla hjärtan

Det är sommar och det är nu ny kärlek blommar. Se solnedgång/gryning tillsammans, skjutsa varandra på en cykel, ligga i högt gräs och titta på moln/stjärnor och mysa eller varför inte bara gå längs strandkanten hand i hand?


Men det är inte alla som har blivit kära. Därför har jag gjort en kärleksfull spellista till alla med ett kallt hjärta.
observera att spellistan är en collaborative playlist vilket innebär att andra kan lägga till låtar om de känner för det.

riders on the storm

Nej men hallå igen! Sitter i bara bh och shorts, det är varmt och kvavt men jag har ingen energi åt att gå ut. Kanske blir en kvällspromenad senare. Lördagen började kall och jag bytte om flera gånger och tillslut blev det shorts, linne och väst. Pontus kom hem till mig mitt i mitt diskande. Vi åkte halvt spontant till Åstorp för att gå en runda genom deras marknad som var till min förvåning ganska stor och livfull. Vi blev hungriga av att gå runt där så vi köpte en favorit att käka, langos. Därefter åkte vi till helsingborg och chillade innan vi var på biografen och såg super 8. Den var faktiskt sevärd.





Efter hbg käkade vi nattmat, lindéns mums innan vi gick hem till mig för att sova. Igår fick vi för oss, helt spontant att åka till Ystad? Men det slutade med att vi bestämde oss för att stanna kvar i Malmö. Kanske lika bra då vi både var på en intressant utställning, käkade det vanliga på Max och drack banana split milkshake, gick ner till hamnen havet? och chillade.

Efter malmö var vi hos han farmor, köpte chips och gräddfil och sedan drog vi hem till mig för att föra över en film och glömde usb;et när vi skulle dra. NATTBADADE? och satt uppe till typ gryningen och kollade på psycho och snacksa.








Försökte fotografera vattnet mjukt, men ljuset runtom blev oerhört kasst..





Borde egentligen spendera mina sista dagar i sverige med kompisar istället för personen som jag ska spendera 2 veckor i sträck med egentligen men det är skitsamma när man haft såhär kul ändå.

temper trap

Njuter av tonerna från temper trap och känner glädjen spridas i min kropp. Det blev inte fullt en lazy dag som jag tänkt mig. Gick upp runt halv sex för att följa med mamma till familia. Jag unna mig INGENTING! eller jo, en bok vid namn elsas mode. Fast min garderob har endå blivit expanderad då min mamma kom hem med en urgullig pyjamas till mig. Ikväll har jag sett både get a clue och dirty dancing. Gillade den väldigt mycket denna gång faktiskt. Det är en film man måste sett annars är man efterbliven (skämt åsido). Hursom borde jag sluta skriva på dessa meningslösa raderna och lägga mig tidigare än vanligt.
Ciao!

bruno

Idag känner jag inte för att göra någonting, jag vill bara ligga i min säng. Lazy song passar in på mig idag, har verkligen ingen ork eller lust så jag spenderar resten av min dag på det sättet jag spenderat sen jag vaknade, I MIN SÄNG. Nu ska jag fortsätta dega i sängen, käka half baked och kolla my life as liz. Puss


Allmänt galen gammal crazy bild jag hittade på min systers dator


RSS 2.0