Vamos a la malmö

Världens mest slitna tjej här ja! Träningsvärken gör sig uppmärksammad och att hålla på som vi gjorde till fem har resulterat i att jag har knappt någon energi. Men med lite kaffe nu är man på det igen för snart tar man tåget mot Malmö för äventyr med Alma. Puss

rattle

 
 
 
I världens coolaste DIY-linne som jag fick av Johanna (du ser väl att jag använder den nu? puss)

Dansa bonne dansa

Var lite småledsen imorse för att det var sista gången på en månad som jag träffade Semlan. Saknar henne redan. Idag står storstädning på schemat för att ikväll kommer lite folk över för lite chillkrök och spelande. Skitnajs, precis det jag behöver just nu! Städningen är dock mindre rolig, tur att världens bästa Thibo släppt nytt HÄR så det inte blir lika tyst och tradigt i denna tomma lägenhet.
 

shakey and new shoes

 Mina allra första klackisar som jag köpte igår!!

Hello. Jag har inte fått rätt på det nya blogg.se's, går för fasiken inte att lägga upp bilder när man mobilbloggar? (hjälp mig den som kan). Så får använda webcamen tills jag hittar sladden till kameran. Idag tog jag ut alla mina känslor på gymmet. Har aldrig i mitt hela 18åriga liv svettats så mycket, kunde knappt hålla armarna mot någonting gled bara runt. Köttade även väldigt mycket med vikter så nu är jag helt skakis. Go träningsvärk imorgon! Nu ska jag avnjuta en tidning lite innan jag dejtar sängen. Puss från en glad Sandra.

when they all go to sleep


kängor/Dr.Martens/klocka/Michael Kors/tröja/Weekday/shorts/bikbok/läppstift/Gina Tricot
 
Jag hade verkligen inte tackat nej till klockan! Men nästan 2000kr för en klocka är lite väl för dyrt för en student, men man kan alltid drömma right? Jag är extremt sliten efter att ha suttit uppe och druckit te med grannen till halv tre på natten så ska lägga mig snart för imorgon blir det storshopping med Semlan. Ha det fint, trots det underbara vädret (host) 

panda in my heart

 

Får mig att längta till 13 juli ännu mer!

you've got a cold heart

Det känns rätt. Jag var inte värd att stå ut med skit med tanke på allt jag har gått igenom. Det är dock en stor besvikelse och jag önskar inget annat just nu än att min mamma ska vara hemma. Tur nog har jag underbara vänner som är guld värda och stöttande. Så får bita ihop två veckor till. Jag kan klara detta.

If you won't give me the attention, someone else will


No sleep

Idag är jag på betydligt bättre humör! Varit på banken och betalat in räkningar, bor ju hemma själv. Trycker just nu i mig obligatoriska frukostgröten innan jag drar en sväng inom gymmet. Efteråt blir det knske väla eller solning, får se vad min hårt arbetande kompis tycker. Pusshej.

the world that the children made

Lyssnat på en och samma låt nästan hela dagen (stackars grannen). Varit smått arg och besviken hela dagen. Det är dock inte värt min energi, så ska nu ta tag i grejer här hemma och sjunga till en och samma låt innan jag träffar en vän. Hoppas ni är på bättre humör än mig iaf!

regnigt

Är världens mest slitna tjej. Har knappt fått sova någonting. Under torsdagen blev det ett spontant utehäng och var inte hemma förrens vid 6 och så fick man gå upp igen vid nio och igår var jag på fest och hamna inte i säng förrens vid fem och fick gå upp vid tio. Idag var det träning, sola, äta och ha mini-spa med film, med världens bästa Selma. Tvärskönt. Nu blir det dock te och film innan man däckar.


Bild från festen igår, tagen av finaste Johanna H.

If I had a cent

shortsGina Tricot/linneKandee/skorJeffrey Campbell


Lagom uttråkad man blir när folk jobbar och man själv sitter hemma arbetslös hela månaden ut. Längtar lagom mycket till morgondagen men mest lördag. Ska fortsätta glo Jersey Shore, tjocka mig och njuta av att jag inte behöver göra ett skit.

add some self esteem because, yolo

Hej! Haft en underbar helg. Min fina pojkvän tog studenten, otroligt roligt att få se honom springa ut och hans fina leende och även känna hur glad han var. Att jag själv ska uppleva det om ett år känns amazing. Tar till det en random brud på en nattklubb sade till mig "Ta till vara av varje sekund av det sista året, för det händer bara en gång". Firade bästis samma natt också riktigt roligt! Både lördagen och söndagen spenderades med min slitna pojkvän här hemma, trötta som vi var gav vi våra kroppar rejäla doser av kalorichocker och kollade massa film. Så nu är det officiellt sommarlov! Dock ingen sommar än..
Till sist, en bild på mig från förra året. Brunbränd och långt hår(för att vara jag). 
Nu är jag dock vit som ett lakan :(

Im screamin' out, fuck that

Hejdå mitt förstånd, hejdå min balanserade kroppsvätska och hejdå mitt medvetna
VI SES IGEN PÅ SÖNDAG!
Fet film, så jävla fet fest. Project X

gråter av glädje och stolthet

Har precis fått mina betyg och kan inget annat än vara stolt över hur jäkla bra jag presterat detta år. Värt allt slit jag gjort trots att jag sparade en del till slutet. Nu är jag inofficiellt klar med 2/3 av min gymnasieutbildning och tar mitt välförtjänta lov!

tacata tacata

Skrev världens mest deprimerade inlägg som jag inte ens ville publicera hur deprimerande den var. Kände fetaste stressen och har ont i hela kroppen av allt springande på stranden. Idag var det däremot bättre, mindre stress och fler medarbetare. De har även riktigt peppande musik på plats. Denna finner jag rätt rolig, döda mig snälla om denna blir en sommarplåga.

dansa pausa dansa pausa

Här får ni en helfestlig bild på mig. Ska snart in till Helsingborg för att chilla lite och dansa till dansa pausa live. Ha en fin kväll. 
Ps: Tack för responsen på bilderna inlägget under, det värmer!



fotoprojekt

Eftersom att Johanna så gärna ville se bilderna så får jag lägga upp de snäll som jag är. Detta är mitt absoluta sista fotoprojekt i foto A där jag skulle jobba med ljus. Jag använde mig av ett fönster som ljuskälla och fotograferade från olika vinklar utifrån fönstret. Ganska nöjd trots att de är rätt provocerande.
Jag måste även tacka min underbara vän som ställde upp.

sämsta vädret

Jag var på OV beachhandbollen ett tag idag. Förutom att jag fick tonvis med sand i ögonen, öronen och i munnen frös jag så mycket att min gåshud gjorde ont. Weird shit, men nu har ledvärken tagit vid så idag gör jag inget annat än myser framför film!

RSS 2.0