what's cooler than bein' cool? ICE COLD

Ja det är väldigt viktigt med musik på nyår välja rätt lista osv. Men jag har en låt som blivit mer av en tradition till nyår sedan jag var nio. Det var nyår 2003 som låten spelades minst 20 gånger bara på tv liksom. Vi firade med några vänner från Danmark och jag minns hur mycket vi dansade även när vi gick till sängs. Vi bara väntade på att den låten skulle komma igen. Den är fortfarande inte uttjatad för mig.
[Klicka på bilden för att komma till låten. Obs spotify]



resumé tvålaxtio 31.12.2010

Jahapp snart är det 2011! Jag som så många andra tänker göra en liten sammanfattning om det snabbaste året i hela mitt liv.
Januari & Februari

Januari var kall som fan. Trots den mördande kylan som härjade utomhus var jag varm inombords. Jag var kär. Jag fann min pojke, vi två blev ett. Var lite besatt av avatar och följde vampire diaries. Skolan var roligare än någonsin men den var också riktigt stressig.
Mars & April
Varmare. Vita Converse. Priscillas födelsedagsfest. Jag fyllde år. Syster fyllde år firade på disco jag och Alma var dj's. Fotboll. Shopping i malmö. Temavecka arkitektur. Streethockey.
Maj & Juni
Valborg. Marabou passion&chili. Halmstad. Red häst. Siesta. Avslutning. Ängelholm - Strövelstorp med fötterna. Sol. Värme. Mys
Juli & Augusti
Relax. Bosnien, kroatien, tjeckien, tyskland. Borta från Pontus i en månad. Malmöfestivalen. Gymnasiet.
September & Oktober
November & December
Året har ja.. Gått läskigt fort och har jag inte tänkt på det innan så är det solklart för mig nu. Ajdå.
Idag gäller det. Sista dagen 2010

what a bad day

Söt låt, fin video. 
Kollat O.C hela dagen och druckit latte.
Sjukt deprimerande onsdag

it's obvious

Trevlig fest var det. Bjöds på mat och efterätt dessutom. Helt sjukt hur vissa människor är så snälla som stod ut med mig trots min väldiga humörsvängning. Aja det var roligt annars!
Idag ska jag slappa med Selma och kolla film innan jag ruttnar.

28.12.2010

Idag har jag storstädat som bara den. Rensat garderoben, smycken och lådor med massa onödiga gamla papper. Mitt rum ser helt annorlunda ut och för första gången på länge har jag plats för datorn på skrivbordet och för min rumpa på stolen. Ikväll blir det fest för min del och det ska bli jätteroligt, kommer att träffa tre gamla klasskompisar från låg&mellanstadiet. Nu ska det ätas hemmagjord pizza CIAO

tell me what you saw

Idag var jag på väla med min fina vän Alma. Det var skönt innan alla människorna kom, usch vad trångt det blev. För min del blev det en klänning till nyår, finally! Är trött och frusen nu så ska sitta och mysa under en filt med en kopp te och O.C

born on a horse

Så skönt med lov, helt sjukt. Idag var jag på Familia. Där köpte jag ringar, en halsduk och ett coolt peace halsband. Har inte så mycket mer att skriva om faktiskt. Nu skall jag slå på o.c och sova, måste upp tidigt imorgon. 
Puss!

juldagen var det ja

juldagen spenderade jag med min alldeles för underbara pojkvän. Fick jättefina julklappar av honom!
Precis kommit hem och har väldigt ont i mina knän så nu ska jag påbörja säsong tre av O.C, som jag fick av Pontus idag och sen sova. Godnatt

doesn't really feel like christmas at all

Jag önskar er en riktigt god jul! Min har varit fantastisk och jag har fått finfina julklappar, allt jag önskade mig i princip.
Fick ett nytt objektiv hihi. 50mm f/1.8 och började fotografera på en gång.
Oj hittade en vääldigt gammal bild på mig som liten. Gillar luggen! haha





Nu skall jag och syster spela Dj Hero
Puss!

boombox

Börjar gilla The Lonely Island. Catchy låtar med helt störda lyrics och musikvideorna till dem är körsbäret på toppen av glassen. Inget fel med Julian Casablancas heller, grr!

allting börjar om

imorgon är det julafton! Jag och syster sprang rundor på stan för att köpa de sista julklapparna. Skönt att det äntligen är klart.

Är totalförälskad i Daniel Adams Ray
Blir gött att se honom i sommar.

those christmas lights

Idag blev det julavslutning för min del. Vi körde julklappsspel och hade ett knytkalas. Jag lyckades vinna till mig Kinesiskt Tea och en film, get smart. Var nöjd med det. Kommer nog sakna min klass lite. 

Efter skolan köpte jag julklappar, drog hem och städade, drog till väla, träffade priscilla och så shoppade vi mer och sedan drog vi in till Helsingborg.
Vi skådade en jättehäftig ljusshow vid kärnan. Bilderna är jätte crappy tagna med mobilen.



Det var riiiktigt kallt ute men jag trotsade kylan och gick runt i strumpbyxor ändå. Fick nyss reda på att man blir smalare av kyla. Orkar dock inte berätta mer om det så ni får leta upp det själva. För jag mår skit! På tåget hem blev allt snurrigt, höll på att somna ståendes och ville bara kräkas. Usch på det, nu blir det Tea och ett avsnitt O.C sen blir det att sova faktiskt.

the end has no end

Haft filmfestival på skolan hela dagen. Blev lite drygt att se samma 25+ filmer två gånger men fick träffa min bästa vän och min pojkvän. Är så olagligt trött men väntar på att mitt hår ska torka och dregglar över lite slumpmässiga kändisboys.






Observera, bilder från google

Julian Casablancas måste vara världens SNYGGASTE, Andrew VanWyngarden från MGMT är rätt mumsig och sedan Adam Brody mm Hannah har verkligen öppnat mina ögon för hans snygghet. Travie Mccoy är en solklar snygging han med! Ganska uppenbart att jag inte har något liv. Borde egentligen sova hm..

kom igen kommissarien!


Är så äckligt trött att det inte finns. Fysiskt orkar jag inte röra mig en mm men psykiskt är jag helgalen. 
SJUUUKT oseriös redigering lekte lite i photoscape duh förstår mig inte på bildredigeringsprogram men så småningom lär jag kunna det någorlunda. Lär ta bort detta inlägget snart när jag blivit frisk. Har repairat mina solglasögon, skitbra lagom till våren!

lost

Söndagar är riktigt tråkiga. Gjort (som ni säkert ser) om min blogg rätt mycket och pluggat. Nu tänker jag se O.C och sedan sova. Bara tre skoldagar kvar! Videon ovanför är någon otroligt fånig och kass parodi av "blair witch project" med min vän Arnela. Ville testa videofyme hehe. Aja hoppas ni gillar min nya design. Puss

baka lussesaker

Blev ingen uppdatering igår så bombar med bilder från bakningen igår!
Trots att ingen utav oss kan baka så blev resultatet förvånansvärt bra. Efter bakningen var vi ute och åkte pulka och brottades i snön och jag mulade honom(stolt). Sen bar det av till mig där vi åt våra lussesaker, drack varm oboy och såg farsan. Vi var hur trötta som helst så vi somnade. Trevlig dag var det ja!

bring that beatbox down

HÄRLIGT! siestas bandsläpp var verkligen värd all väntan. Jag menar hallå, SLAGSMÅLSKLUBBEN? Hört att de ska vara bra hur många gånger som helst och hur coola som helst är de också. Var några andra godingar också såsom August burns red, Asking alexandria och f.d snook medlemmarna. Rejäl blandning men ser fram emot det! 
Filmat och redigerat klart min film. Hade varit nästintill omöjligt utan mina fantastiska skådespelare som bestod av mina två närmaste vänner. Nästa vecka har den premiär dessutom.
Nu ska det chillas med muffins och o.c för imorgon blir det julmys med finis ♥
Lökig scratch redigering i photoscape <-- finns att ladda ner

gingerbread

har absolut inget liv och orkar inte plugga. Blö

ankor som strosar runt





vaknade 4 gånger, tappade tidsuppfattningen totalt
åkte för tidigt till skolan
siesta flyttade bandsläppet till imorgon.
höll nästan på att missa 22an pågrund av isen
den var dessutom jätteseg så kom försent
stefan drog över lektionen
låser in väskan MED mitt kontantkort
= inga pengar på väla eller tanka mobilen

Men träffade Priscilla och såg söta tofflor.
Gjorde min dag. Det som gjorde min dag mest
var när Bernholdt(tandläkare) sade att jag slipper skenan
BEFRIELSE!


dust bowl dance

Vill att det ska bli jul nu. Slippa skolan, kränga gó mat och aladdin, titta på en massa julfilmer och bara mysa.
Sitter och äter saffranskaka, dricker te och ska snart fortsätta glo O.C
Puss

one year since I first saw u

Idag den tolfte december har det gått 365 dagar sen jag träffade Pontus för första gången. Han var här idag och det blev mycket mys och sömn. Är så sjukt lycklig!
Bild från fb

Missförstå mig inte, vi har inte vår ettårsdag idag.

Eisprinzessin

Helt okej att lyssnat på redovisningar i 2,5h. Slutade elva wooho. Träffade Pontus och det blev  hem inom min farmor för att äta. Därefter bar det av till malmö! Vi yrade rundor på triangeln och gick runt på stan lite sådär påväg tillbaka till stationen. Då får Pontus syn på skridskoåkningen MITT I STAN. På något sätt fick han mig att gå med på att åka. Det var inte lika givande. Efter det blev det älskade chai latte innan det bar av till honom för att titta på idol.
Awsome start på denna helgen!

snart jul

Mamma: Vad önskar ni er?
Snart jul och jag har inte ens önskat mig någonting!??!?! 
Så jag har varit duktig och snickrat ihop en önskelista nu.
1. Siestabiljett
2. Rymdpyjamas från monki
3. Stjärntröja från monki
4. 50mm objektiv
5. blåsapa
Nu är det värsta kvar, köpa julklappar till andra.
Ångest, panik och stress? Ohja.

Dag sju - ett ögonblick

Ögon + blick = ögonblick!
Man måste inte alltid vara seriös. 
In virad i mysig filt med en kopp te, lyssnar på Mumford & Sons och leker lite med designen och photoshop.
Mycket givande. För övrigt ska jag damma av min kamera och gå ut och knäppa bilder i helgen, känns tomt i mitt utbud.

good friends are like stars

You don't always see them
But you know they're always there.



Alma Nelson och Sandra Coco siesta 2010


Dag 7 - Min bästa vän

wild wires

Hur skönt som helst med sovmorgon till halv elva
Titta på film och rita i skolan. Sluta 3 och ff fram till någon gång när jag redan lagt mig.
Snart ska man träffa finaste efter en vecka och någon dag vilket är en lång tid för mig. Vilken superdag!


change

Jag fifflar mycket med designen för att hitta det rätta. Har dessutom tröttnat på min alias, den känns för omogen.. För slumpmässig och för svår för att komma ihåg. Därför ska jag göra en ny blogg med ett annat namn. Så ni vet. När det blir lär ni se. Måste först komma på en ny alias och är öppen för förslag

glósóli

dag 6 - min dag

Det var, konstigt nog, lätt att stiga upp i morse. Kom till busstationen när jag märkte att jag hade glömt mitt busskort. Det var duktigt av mig att hinna springa tillbaka och hämta det. Skolan var jättedryg. Vi har temavecka om miljö. Så istället för vanliga lektioner såg vi bara hemska filmer om miljöförstöring. Under lunchen så spelade jag och några andra från min klass ett riddaraktigt tidlöst spel. Efter skolan har jag duschat, ätit och slappat till mysig musik. Senare ikväll ska man se top model, hollywood fruar och kvinnors hemliga liv. Nej, jag är ingen feminist.


Mumford & Sons - After the storm
Nog en av världens mest mysigaste låt ever made. 
Om jag säger att Lisa Olsson (lisaplace.devote.se) lyssnar på mumford & sons
Så ger ni den en chans va?

what is love

Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek är när två individer älskar varandra oerhört mycket.
Givetvis innehåller kärlek andra ingredienser också.
Kärlek för mig är det jag har med Pontus. Och musik.





helgen v48

Snart har helgen vecka fyrtioåtta tagit slut. Bob hund måste vara typ ödet eller något för jag har haft en superhelg!
Fredags var ju bio med gamla klasskamrater som för övrigt är två av världens skönaste tjejer. Lördagkväll var riktigt rolig,  spelade NHL med Hagdahl sedan blev det kortspel och dansa och fula sig med Johan och Jakob som också var där. Så idag, söndag, har varit för bra för att för att vara en söndag. Arnela och Alma var här, vi spelade in lite till filmen, fikade och såg film. Sen åkte man pulka med syster i den tjocka nyfallna snön. Nu ska jag duscha och se ett avsnitt av O.C sen blir det sängen!

paint the silence

Dag 4 - Det här åt jag idag.
Det var gårdagen men jag hann inte riktigt klämma in det.
För min del var det; Stekta ägg med bacon, risotto och godis
Idag ska man spela in sin film. Lite bråttom nu måste planera, läsa igenom manus och städa (yay)

det är sent och det dröjer lite till

Bob hund - Helgen v.48
Firas med bob hund musik på hög volym och godis
och ikväll ska man fira lite till med folk

bilar

Var med dom här sötnosarna idag! (Gammal bild) Long time no seen. Sist var i somras när jag hade kommit hem från bosnien. Det blev kräng på Acapulco (pizzeria) och sedan såg vi harry potter och dödsrelikerna del 1 på bio.
Den var jättejättejättebra och jag kanske säger det för att jag är en gång var kär i harry potter och filmerna. Satt spänd, höll hand, skrek och grät under filmens gång. Gå och se den!

skomakare

Dag 3 – Mina föräldrar.



Det här mina föräldrar då. Min pappa nusret (ett turkiskt namn) och min mamma boba. Hon har dock ett väldigt lustigt namn egentligen, bozidarka.

Im doing cartwheels

Dag 2 – Min första kärlek.

Hm första gången jag blev kär då det bubblade i magen, svettiga händer och blev hysterisk över ett mottaget sms (haha arnela) var hösten 2008. Det var med min f.d. Vi hade inte setts på flera år och där stod vi plötsligt tillsammans. Snabbt insåg vi att vi var för lika och för tråkiga så det dog lika snabbt som det kom. Det var dock en härlig upplevelse till en början iaf och ett minne som allt annat!

you're fun, kind and very brave jeffy

The ringer på tv, fyfan vad rolig den är! 
Johnny Knoxville är  fett mumsig.

Obs bilder från google

world spins madly on

Har sett det i flera bloggar, bla i lindas
Kan vara en rolig grej att göra nu de sista 30 dagarna av 2010.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.



Okej presentera mig själv. Jag är 16 år gammal för den som missat det och jag heter Sandra Coco. Mitt efternamn uttalas [tsåtså] och är ursprungligen italienskt tror vi och uttalas förmodligen "chåchå" rätt grovt. Jag är född i en liten håla Asarum(pga sjukhusbrist) men bodde mitt första år i livet i Karlshamn? Sedan flyttades det hit till Ängelholm. Jag har mellan låg och högstadiet gått på tre skolor, spelat trummor och tränat basket. Just nu går jag mitt första år på gymnasiet i en liten privatskola i Helsingborg och jag läser media. Jag skulle gärna velat spela basket men har för ont i knäna, ska dock försöka komma in på musikskolan igen. Så nu tycker jag att jag har gett en lagom bra presentation.


RSS 2.0