om du aldrig provat hur kan du då vara säker


pushing little childr... SOAD !?

Satt och inväntade nedräkningen inför metaltowns första bandsläpp. Hade hört ryktet men var väldigt osäker eftersom att jag inte fann en säker källa. Men nu är det så att de ska spela på metaltown 2011! Nej, jag håller inte på att gå tillbaka till det emo't jag en gång var nej. Det är bara det att jag fortfarande gillar den musiken och vissa band har betytt mycket mer än andra. Så nu får jag spara whole lotta money för både siesta och metaltown för System of a down måste ses.

Är för övrigt jättesjuk och ligger i min säng och somnar då & då.
Inte roligt!

första advent

Första advent idag. 
Julskyltning och mys med pojkvän
Pontus Sjöstrand Sandra Coco Kärlek
Mina tår är totalfrusna och gör fortfarande ont fastän det var flera timmar sen jag var ute. 
Hata att vara sjuk för övrigt.

when all I need is you

Läst ut boken, sett 7 40min avsnitt O.C, sett harry potter och hemligheternas kammare, pratat i telefon och legat i min säng och snörvlat.. Hm. HELA DAGEN. Känns så deprimerande att ha legat i sängen hela dagen och ändå vara trött som ett as. Idag (söndag) ska jag ta mig till stan där det är julskyltning, sjuk eller inte för jag har haft en förjävlig lördag!

dghsroihtogieraå

har feber och är täppt i näsan.... SJUK? phuck that jag vill ut!!!!


trötter

Riktigt trött idag alltså! Ont i halsen och seg som bara den.
Har beslutsångest(sällan?) vet inte om jag ska kolla på O.C först eller läsa.
Läser en väldigt bra bok "pojken som kallades Det" mm. 
Aja ska läsa lite och lyssna på musik, sen blir det O.C med te och godsaker resten av kvällen. 
För trött för att göra annat.



for not having it as good as us

Efter skolan har jag spenderat dagen och kvällen med finaste.
Gick spontant in i olika affärer och sparkade snö på varandra.
Han är...! Ja börjar tjata ut det men han är B Ä S T.

chemicals

Varit en underbar dag med sovmorgon, pontus kom på lunchen och kollade south park med mig & klassen, fick sluta tidigare och var med om en underlig bussresa och satte mig spontant bredvid en bekant människa på andra bussresan. Har precis duschat och smörjt in mig med lotion, känner mig hur fresh som helst. Blir att avrunda denna långa onsdagen med en kopp te och O.C säsong 1.
O.C måste vara världens bästa serie ever made och massa bra musik har den med.






worth to read

bild från weheartit.com



Lyssnar på O.C musik. Måste vara världens bästa serie ever made!


I won't ever be your cornerstone

Sitter och chillar i min säng och lyssnar på KOL. Så himla mysig musik och hans röst.. Mmm.
Vaknade runt elva och det var så himla skönt, börjar ju halv två. Skola i en och en halvtimme känns jättenödvändigt.
Läst att lavin blivit slutsålt redan? Själv tyckte jag kollektionen var FÖR vulgär för min smak och förstår inte riktigt hur det kan ha tagit slut så snabbt, det skulle väl släppas idag? Eller kanske igår... Aja. Pussciao

take over control

Det är väl klart att man ser skillnad på min hårfärg? Ja, det är dock fåå som inte ser skillnad men ja.
Har så sjukt ont i halsen, när jag sväljer känns det som om jag sväljer knivar. Dagen har varit chill, inte gjort någonting särskilt. Imorgon börjar man halv två så blir nog att dra till biblioteket innan skolan för att låna bok till svenskan.
Idag fick två klasskamrater för sig att sminka mig till en fjortis och satte dessutom på något klet som fick ens läppar att svullna upp! På sista bilden märks det rätt mycket, för vanligtvis när jag ler sådär brett så försvinner min överläpp helt. Svullnaden hade dessutom gått ner en del när jag tog dessa bilderna så ni skulle sett hur det såg ut innan dess. Aja roligt var det!

I wanna stay there forever and always

Förlåt för dålig uppdatering. I fredags gjorde jag inte så mycket, satt mest och tänkte på lördagen. Färgade mitt hår för övrigt. Här kommer bilder från min fantastiska lördag istället

Nu har vi sett bandet som förenade oss från början. Vi åkte hem lyckliga och väldigt trötta.

I believe in a thing called love

Är det inte märkligt hur vissa dagar kan man vara hur nere som helst och sen andra dagen är man sådär superduper glad? Skolan var askalas och jag har krängt som ett as och är fortfarande hungrig. Var hos Alma ett tag där hon och hennes bf hjälpte mig med matten och hon påbörjade min tub-topp. Påväg till Alma träffade jag dessutom en gammal klasskamrat som jag inte träffat på evigheter. Trevligt, PÅ EN TORSDAG.
Var bara tvungen till att kolla upp den(såg en bit av den i ett program som vi såg på skolan) 
Riktigt lustig choklad-reklam! Många kanske redan sett den, isf är jag efterbliven.

it's not fair

Mitt humör har svängt uppochner idag. Men har varit nere för det mesta. Mycket har varit emot mig och saker känns annorlunda. Men vissa saker har ändå fått mig att le så ska inte klaga för mycket. Nu ska jag fortsätta skriva om civil olydnad(greenpeace yay) och dricka te sen blir det sängen.

filmtips

1.
Tidlös film men den är så sjukt bra! Alltså skulle kunna se om den tusen gånger utan att tröttna för den innehöll allt, skratt & tårar hit och dit.
2.
Dom flesta har sett den med skolan och många tyckte att den var kass. Jag tyckte den var jättebra gjord och den visar en annan sida av livet och om skinheads.
3.  Saving private ryan
Krigsfilm, ja men det är en must-see-film. Det är inte bara folk som skjuter varandra utan den har en rörande historia. En utav dom bästa filmerna som gjorts.
4. 500 days of summer
Trött på alldeles för smöriga kärleksfilmer eftersom att sådana är typ likadana? Då rekommenderar jag 500 days of summer. Den är annorlunda men mycket fin.  



yeah you really got me now

Kort sammanfattning om denna dag
bild 1: Varit i skolan det var chill. Klasskompis Linus på bild.
bild 2&3: Det var ljust ute och den stranden är vacker.
bild 4: Firade bajram hos farmor, var lagom knas då och resten utav dagen.
bild 5: Jag är otroligt kär och han förgyller mina dagar.

men det gör jag tror jag

Även en shitty mobilbild kan visa min mysiga fika.
Den här dagen har varit awsome.

set me free

Skåda denna vackra bild på ett öppet landskap. Hursomhelst sitter jag på skolan och skriver en artikel om att ungdomar sitter vid datorn för mycket. Inklusive mig själv då. Måndagar är minst lika dryga som söndagar och torsdagar. Men ja blir väl gött att komma kvart över fem.
Bilden är för övrigt oredigerad, bara lite kontrast på den. 

FEED THE HORSE YUM YUM

stars

Jag har varit nere en massa. NU, tar jag tag i det. Ingenting ska få mig att falla ihop, phuck that. 
BILDBOMB och två låtar för att ta igen kass uppdatering låter det bra? JAPp.
Strange bild, regn + paraply under
Dom två sista blev jävligt random, slutartiden blev knäpp och sånt så.
Hursomhelst är jag heelt inlove with min oversized tröja från bikbok och spets t-shirt från cubus mm.
Alla bilder är tagna av mig och min syster, jag redigerade dom också. 

Ce jeu - tepr remix
nicki minaj - right thru me
Alltså låtarna är verkligen inte jag men dom är bra sådär lagom random.

liar liar liar

Åh herregud siesta visades på tv jag dog lite. Vet inte om det berodde på att jag är dötrött men jag tyckte jag såg en skymt av mig och alma haha! Såg dock andra bekanta och dom var jag säker på iaf. Mycket mysigt att se och tänka "fan vad grymt det var!" om två dagar blir det bandsläpp inför nästa siesta, härligt.
Igår var jag med min underbara pojkvän, vi såg skräckisar och åt ben & jerry's. Hade kunnat skriva tusen rader om allt som har med oss att göra, därför har jag min gula bok med en solros på att skriva av mig i. Ska lägga mig innan någonting dåligt händer så jag får sova med ett leende på läpparna. 

Natti

insane

Såg jackass 3D igår och fy vad jag skrattade men då och då fick man kväljningar och var påväg att spy lite. Det var verkligen värt för ett jackass-fan och den rekommenderas verkligen för dom med sådan humor. Har sett avatar i 3D och andra som kollat biofilmer på senaste tiden har klagat på att det inte varit så mycket 3D, i denna filmen var i princip allting i 3D. Hursomhelst så tyckte jag att den var ur-kul.
MEN!
Någonting jag reagerade på var ålders gränsen. "Fr 11 år"
Att se en flygande dildo mot en eller det andra tramset och snopparna i filmen som 11-12 åring känns inte helt okej faktiskt. Fast ska kanske inte yttra mig så mycket på den punkten då jag själv var 12-13 när jag började kolla på jackass och hängde på existenz. Men tycker ändå det är konstigt.. Sverige brukar vara hårda med sådana ålders gränser? Jaja.

hipphurra!

Vad glad jag är idag. Igår var det taklagsfest på väla, alla kläderna hade 20%-30% rabatt, live musik med otroligt sköna covers på grymt bra låtar, åt riktigt god mat: Fläsknoisetter med pommes och bearn... Sås haha (Vem bryr sig om vad jag åt?) sen bjöds det på chips och mineralvatten med mera! Lyckad shoppingdag kom hem typ halv tolv var helt slut. 



Idag blir det bio med pojkvännen.
Ha det

hårfärgsångest

mörkbrunt/rött eller förslag?

when U smile I smile

gladare människa än mig får man leta länge efter. Seg start var hur trött som helst imorse och ville bara hem och sova. Skolan var nis och det var roligt att träffa folket. Efter skolan skulle jag träffa min något ursaknade gamla vän Natali. Det värmde i hjärtat att träffa henne och hennes familj efter 14 månader, "vi åt, vi drack, vi grät (inte) vi skrattade och vi kom ihop" - maskinen. Haha, eller inte.. Men det var underbart att få träffas igen iallafall.
Väl hemma upptäckte jag att våra biljetter innebar ståplats ändå. LYCKA!
Imorgon blir det media i skolan hela dagen (hur soft som helst) och sen ska man förmodligen träffa finis.
Pussciao

vaken på natten och drömmer på dagen

Jag är huuur glad som helst. Mitt lov har varit väldigt chill och jag har träffat nytt roligt folk och så har jag träffat selma & dijana, gammalt folk. Daniel Adams-Ray på högsta volym dansa runt hemma och fortsätta vara så glad som jag är. Ikväll är det EMA aka European music awards. Varit duktig och röstat på KOL så hoppas på att dom vinner pris.  


Dom sade att du var tidlös men dom mena omodern

himlen luktar plast

Saknar mitt röda hår men vill ändå ha glansigt brunt men blir aldrig nöjd oorh
Idag blir det zumba (snarare nu, tidsinställt inlägg mihihi) och förmodligen fest ikväll om man kan ta sig dit. 
Daniel Adams - Ray's nya album finns at spotify nu. Mysigt, glatt och positivt album såhär lagom till dom deprimerande årstiderna vi glider in i. 


sämst

Sorry för pausen men har haft problem med internet hemma och har det fortfarande och det är grymt störigt.
Så anledningen till spårlösa försvinnande är pågrund av dumma internet. Träffat Selma helt spontant idag och det var trevligt men annars har jag spelat sims, chillat och läst ur "självkänsla nu!" av Mia Törnblom. Jag kan inte säga så mycket då den inte är utläst en men det är en MYCKET VIS bok som rekommenderas. Nu är jag trött som ett as så ska slå på "million dollar baby" - som må vara en av världens bästa filmer, som rocky, boxning you know.
Bildkälla (klicka på bilden) (as usually)

RSS 2.0