det var jag












Familjen - det var jag

FAMILJENS NYA ALBUM ÄR GALET BRA, DENNA DAG LIKASÅ IM SO HAPPII


this week is a good one

måndag - temaveckan började, 2h lång rast nere i stan blev pizza&glass m.m, träffa pontus och tandläkaren. För övrigt, det var en riktigt fin dag!



Tisdag - skolan riktigt näs friskis träning hade vår träslöjdslärare! Riktigt grymt. Haft träningsvärk i två dagar nu hehe.

Onsdag - skolan är underbar älskar den just nu, efter skolan chillendillade jag hemma med mamma och kollade film

Malleballe<3



heads will roll



Lyssnat på håkan hellström nästan hela dagen idag. Men nu lyssnar jag på yeah yeah yeahs. Aja idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Eller jo, såg äff - väsby united med Jesper, Josefin, Oscar och Marlene. Trevligt sällskap hade man iaf men matchen var ganska tråkig. Den slutade t.o.m 2-2. Nu är jag så sjuukt trött men måste se några avsnitt av south park innan jag somnar. Så natti natti!

kär i en ängel

igår var jag först med Alma, sedan var vi utomhus och fotograferade. Efter det var jag med fiiinaste!


<3

Fått nya converse också, vita såklart

rockenroll, blå ögon - igen










äntligen påväg


Genom solglasögon


Utan solglasögon

Iförrigår (torsdag) så vart man i skolan först. Gjorde ett nationellt prov i matte och resten utav skoldagen var ganska stillsam. Efter skolan bar det av till Helsingborg med Keerati. Vi var på öppet hus och chillade rundor.

Igår (fredag) först skola såklart. Sjukt chill som vanligt på fredagar. Mja efter skolan så tjatade folk sönder så jag joinade streethockey till slut. Det var mycket trevligt som vanligt, aa fram tills att det började hagla sönder! Efter haglet drog dom flesta hem men några utav oss stannade kvar hos mattsson och spelade tv-spel. Äntligen lärt mig call of duty! Här kommer några bilder, orkar inte lägga in dom som jag tog med kameran just nu och antagligen lägger jakob upp bilder någonstans någon gång. HA det!


Vilken skam, rögle jacka.. Huh






Sneaky mage


syskon



Jag är väldigt glad över att jag har ett syskon. Tycker synd om dom som inte har några syskon alls, eller inga syskon hemma. Även om jag och min syster bråkar ofta och blir irriterade på varandra så älskar jag henne över allt annat här på jorden. Fastän hon är fem år yngre än mig, så förstår hon mig bättre än NÅGON annan. Alla gånger hon tröstat mig, alla gånger hon ställt upp för mig, alla gånger hon hehe.. slavat för mig åh.. Man kan verkligen prata om det mesta med henne, hon lyssnar och tycker oftast att jag är knasig. Men vem tycker inte det? Hon är en söt plutt och det är sällan jag visar att jag verkligen bryr mig om henne vilket är dåligt gjort av mig. Inte nog med allt jag gjort mot henne, men brutal mot sina syskon måste man väl vara någon gång? Hur som helst så hoppas jag att hon kan älska mig som jag älskar henne ändå.

TUMMEN UPP TILL MÅNEN OCH TILLBAKA FÖR SYSKON, your one and only true friend for life.

mörknat och tröttnat

Vädret är skönt, dagrna är ljusa och siesta&sommarlovet närmar sig. Just när allt är uppe har jag gått under jorden. Skolan är sjuuuuukt stressar sönder en, home är pain in teh ass och inte nog med det.. Känns som om jag glidit ifrån mina vänner. Inte är jag lika social som jag var förut heller men jag känner att jag förändras. Som om jag blivit en helt annan människa men fortfarande jag. Kan jag ha mognat? Vet inte riktigt. Det är tur att jag ska börja gymnasiet snart. Det blir LBS, media såklart och då kommer jag befinna mig i helsingborg alltså. Det ska bli så skönt i en helt annan stad på en helt annan skola, nya vänner och så. THAT'S WHAT I REALLY NEED RIGHT NOW. Kanske en semester också och högre temperatur.







Hade jag kunnat, hade jag sjungit det där precis sådär.
Så känner jag mig.

when soul meets body

slänger in bilder från dom dagarna då jag inte bloggade så ni hänger med i vad sm hänt på sistone.


söndag, med söötboll


ÄFF - HAMMARBY


NAJS VÄDER




Streethockey & cod med några från klassen




Söndag, med sötboll igen <3

your love is my drug

Har inte skrivit på länge, nä för jag suttit hemma och pluggat sönder. Haft en hiiiiiiiimmmmmmmla massa skit i skolan. Sjukt fint väder har det varit på sistone men igår var det kallt. Molnigt idag men hoppas dom flöar på sig snart för jag är sjukt UPPÅT idag
Skriver senare för jag är tom i huvudet just nu, ciaos


wetter







Fina tjejer







4h utomhus i skolan plus 2h efter skolan. Härligt väder gillas!
Sjukt bra dag ändå, vikarie och allt. MVG på engelska uppsatsen.
Trodde jag aldrig, iomed att jag inte var särskilt seriös.
Skrev om Dr.Phil och conan o brian (?) haha



stairway to hell



Låtar som spelas baklänges
Av någon anledning tycker jag att sånt här är ganska läskigt.
Ta en titt!

INGEN MER XEPISODES?

Jag dog lite när jag skulle kolla south park igår.
R.I.P


Sådär hade jag nog sett ut om jag hade vart med i south park

länk; http://www.jesper.nu/onlinespel/Ovrigt/2128-Gr_din_egen_South_Park_gubbe

okiiiii

skolan var helt knäpp. Efter den så drog man ner till stan, köpte glass och njöt utav det fina vädret med Alma och Christian. Men Christian drog hem efter ett tag så jag och Alma fulade oss allmänt. Därefter blev det kväll(ursäkta mina dåliga meningar med "sen" och "sen") var vi dj's på min systers kalas. Wie funny och mitt hår har sett alles okej ut idag, det är ett under. Aja bilder eftersom jag inte orkar annat












zomg en fägad bild på mig oredigerad.. Bättre självkänsla? JAPP

Ingen har lagt upp john ME's paris på youtube, förutom live. Kanske beror på att albumet är ganska nytt, men den låten är min nya drog! Den, numbers med Timo Räisänen och hey soul sister med train såklart. Får inte glömma south park som jag för övrigt ska kolla på nu. CIAOS.

long time



Ganska lyckad bild, med tanke på att jag tog den med mobilen och redigerade den där också. Vädret var så underbart igår och det är ju så typiskt att det bara håller en dag och så regnar det nästa. Igår kunde jag heller inte njuta av vädret förutom under den tiden jag var i skolan. Fick en rejäl smäll på smalbenet så det svullnade upp, blev ett blåmärke och så är det allmänt jobbigt att gå med det benet. Fick ju läskiga sår på samma ben sen jag rakade mig också. TYPISKT mig, bli skadad alltså.. Idag så piskades jag på armvecket. Två små prickar som började nästan blöda. Varför har jag inte vetat om det här förut, älskar ju att plåga folk! Hehe det var ett skämt alltså. Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket men jag ska bli bättre på att uppdatera mig.

Vill ni ha fler besökare? Bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=bananaflash 
Det ska tydligen funka.

Men slänger in lite (crappy mobil-)bilder. Dom hjälper er att förstå mitt lov.


Tårtan jag fick av Keerati


Bilden är inte ny, men jag syftar på fotboll. Spelade på skoj och såg
min pojkväns match










lisztomania

Onsdag; Myys med Pontus, åt pizza igen haha. Mycket trevligt som vanligt.
Och idag.. Emodag. Men nej, här cuttades det inte! Jag och Alma åkte ner till Malmö för att shoppa istället



Vi fick även höra att det regnade hemma i Ängelholm. Nere i malmö hade vi iaf sol och det var ganska varmt, det enda som sög var vinden bara. Men beautiful day, jaofan att det var! Det var sjuuuuuuukt trevligt. Solig shoppingdag med den bästa i malmö, bara det säger allt. Tack Alma.
Känner våren nu, verkligen.


T-shirt från Monki och shortsen är från Gina Tricot som jag köpte i vintras
(halsen är redigerad, därför den ser cepe ut orkade inte vara petig)


Ja omg Sandra i klänning och i svart såklart
här orkade jag inte redigera men ignorerar't..

Och det här linnet har gjort mig förälskad
Endast för att den är så different!




Phoenix spelas på hög volym, gött som attan!
Hadethaj.


shall we call this rome 2?



Tisdags var det my sweet sixteen! Blev middag&film hos Keerati hon hade dessutom bakat en väldigt söt tårta, tack tack. Sedan mötte man Alma för att sedan vandra hem till mig, vi hade en strolling-picknik. Mycket fina cupcakes hade hon bakat åt mig, choklad mm! När vi kom hem till mig så åt vi pizza, tårta och sedan dansade vi till riverside. NÄJS DAG JAO.

rome

Okej vet att jag inte har varit aktiv på jättelänge. Så jag bjuder på ett väldans långt inlägg istället. Eller nej, jag delar upp dom istället. Så låtsas vi som att jag varit här hela tiden? Hehe.



En bild från när det var dåligt väder, vad jag gjorde ? Ingen aning.. Vet inte ens vilken dag det var. Men måndags så var jag nere i stan med Christian och sen på kvällen blev det fotboll och mys med min pojkvän.

RSS 2.0