GOOD LUCK

Från och med imorgon existerar inga femtioöringar, förutom hos mig såklart. Har fortfarande kvar dom silvriga.. Why? Hoppas jag tjänar en jävla massa i framtiden på dom hehe. Aja men min haka lyftes upp idag efter att ha varit nere i skiten i en vecka. Aja det har varit en jättechill dag, käkat pizza med Keerati efter skolan och sen har jag bara chillat hemma.. Ensam. Fått en sjal och två deckarböcker. Ska sätta igång och läsa beck nu. 
Godnatt.

bra väder för luftanfall



Så grymt vackert så det finns inte, släppte en tår när jag såg den. Inspirerar mig så himla mycket så att det gett mig en hel idé till min kortfilm.

Översättning; 

Jag lät mig flyta framåt.
Jag simmar genom mitt huvud fram och tillbaka.
Min själ sjunger fortfarande sången vi en gång skrev tillsammans.
Vi hade en gång en dröm.
Vi hade allt.
Vi red till världens ände.
Vi red för att söka.
Vi klättrade skyskrapor men de var helt förstörda.
Freden är borta nu.
Jag saknar balans.
Jag faller ner.
Ändå lät jag mig flyta framåt.
Jag simmar genom mitt huvud men jag kommer alltid tillbaka till samma plats.
Det finns inget kvar att säga.
Detta är det bästa.
Gud kommer att ge en dag för oss
i morgon.

animal arithmetic

Jag lyssnar inte bara på alternativ musik och "mysko-musik".. Nej jag tycker även om svensk hiphop/rap. Någonting jag inte visste som jag upptäckte idag är att Oskar Linnros även varit med i maskinen. Han har varit med i snook också för den som inte visste. Både Afasi & Filthy har varit med (dom som gjort låten "jobb") i maskinen. Men både Filthy och Oskar har hoppat av. Nu är det Afasi och Frej (som varit med i SMK aka slagsmålsklubben) som är med i Maskinen. Visste jag verkligen inte. Borde ha bättre koll på det jag lyssnar på haha men ja, kanske lärt några någonting nytt.
Så het grrr!

Afasi


regret

Ja jag var ju på fest igår. Det var faktiskt riktigt najs! Om man bortser från vissa äckliga killar som inte kan hålla sig. Lärde känna nytt trevligt folk och träffade folk som jag inte sett på hur länge som helst. Helt okej om man säger så. Har ont ÖVERALLT så ska chilla sönder idag. Är dessutom jätteledsen och frustrerad just nu så jag försöker komma tillbaka till verkligheten. Måste även tillägga som vanligt att jag har världens bästa pojkvän och det är verkligen bevisat för mig nu.

come come come back soon

Väldigt seriös PS;ad bild på mig x2 och Johanna
Visste ni att.. 

Jag tycker om vin? - Dricka det för goda smakens skull 
Jag har jättesvårt för att släppa taget om folk?
Jag har svårt för att bli lärd av andra men lätt för att lära mig själv?
Jag känner mig obekväm bland vuxna?

you drew me a cartoon

Japp, hade bara media idag. Fick sluta två och en halv timme tidigare idag! Mycket gött. Efter träffade man Pontus. Det blev käk på Burger king och vi fick för oss att stoppa is i varandras tröjor.. Haha. Men sen hemma blev det sims, tv/film, godis och myyycket mys ofc. Den människan gjorde verkligen min dag!
Mysigt att höra regnet till fin isländsk, svensk och dansk musik. Aja, nu ska jag slagga nattinatti

counting all the assholes in the room

Hur seg kan man vara på en skala? Borstade tänderna så länge att jag inte hann med bussen. Den var iofs för tidig. Dumma stadsbussar! Fick cykla snabbt som attan, cyklade nästan på folk och cyklade förbi min egna pojkvän utan att hälsa. Dumma allergi eller vad det är, tårarna rann och jag såg allmänt förjävlig ut. Hursomhelst var skolan suuperduper chill. Media hela dagen me like.
KOL's nya singel och musikvideo är också ME LIKE a lot. Glader idag heh. 
Skola till kvart i fem imorgon dock.. Aja natti.

astronaut

Bästa helgen på länge? OOFAN! inte för att jag sovit men verkligen bra helg med lan och bio och allt.
Sett "i rymden finns inga känslor", jättefin film. SE HELLRE DEN ÄN VAMPYRER SUGER om ni ska kolla bio (:
Fett snygg kille i filmen med.. Mmgraow. Aja, försöka sova nu.



Natti

74N1 nr 2

ja vad ska man säga? Klockan är halv sju och jag kan sammanlagt ha sovit 1 hel timme hehe. Vissa lever fortfarande men jag själv ska nog spela lite sims då min lanekompis spelar något wow liknande som ser tråkigt ut och han är osocial. Luktar rätt illa här faktiskt. Usch väntar på dagen så man kan dra hem och sova haha*

L4N1

fett najs lan. Sandra <3 LBS.  VIIIIIIIIII ROOOOCKAR FEDT / henrik J


ask her if she wants to stay a while

Orkar inte skriva så mycket. Varit en riktigt seg dag. Hade sovmorgon till elva men man bor ju på FUCKING KUNGS där dom alltid ska hålla på med någonting så man aldrig får sova. Skit. Aja jag lägger in bilder på saker som hänt nyligen och skriver lite text så man fattar. Ja mycket liv puss. 


Var @ tosselilla med familjen sen inom malmö och såg maskinen!

Malmöfestivalen med bästis, såg johnossi och band of horses 

awesome hårig larv
Malmöfestivalen med min hun & priscilla m. Christian. Käkade langos, 
åkte parisehjul och såg teddybears. Sjukt najs. Fett ful bild på mig hah

Åkte till ja.. Malmö såklart haha med alma för att shoppa. Var i hennes
brors lägenhet och åt pizza med. Mycket trevligt var det iaf!
Han kommer döda mig. Haha men ja, varit med pontus en massa med

Och jag har sjukt kul i min underbara skola.

Har fler bilder på stuffs jag gjort när jag varit oaktiv. Kommer någon annan gång. 



only the young

Alltså är brandon flowers rename på the killers eller what? För sångaren från the killers är han som sjunger i Brandon Flowers.. Aja. Fett nais album har dom släppt ut iaf, röyksopp och interpol likaså. Blir så glad över fresh musik. 
Nu sitter jag iaf på skolan och väntar på att få äta en andra gång. Maten tog slut på vår egentliga lunchtid så ska dra och äta snart istället. Tjingeling!

HÖST

They say our summer vacation
Has come to an end
And that we simply have no more holiday to spend
They say no more barefoot
No playing around in the pool
They say now it’s time for us to go back to school

Though some things in Fall are just too good to pass
Jumping in leaves and Halloween is a gas
But I’d rather see to it that the truth be told
So I better do it now before I grow old




That's why I love the hives.

chill eller pardey?

vädret är inte särskilt attraktivt. Utomhusfest i auschwitz men palla det i detta vädret?
går hyfsat bra filmer, först sandor/ida, world trade center och sist SOUTH PARK. Svårt val? Nej inte riktigt. Verkligen ingen lust att festa.. Varför är det aldrig fest när jag är pepp? Usch. Näe ska mysa med filtar och kränga onyttigheter och kolla filmer. Någon får gärna joina. 


hit the floor

seriously, that was quite stupid.

Uuh Uhh uh



Har ni sett volvo reklamen? För bilen som har såndär sensor eller något som känner av fotgängare? Hursomhelst så fokuserade jag absolut inte på reklamen utan på låten. Hur söt är inte den? Bandet heter Broadcast 2000. Har lyssnat igenom några låtar och tycker dom är väldans söta. Liksom klockspel och stränginstrument och underbart skön röst mm. Tror dom kan bli väldigt stora. Jag kommer iaf att lyssna på dom!
Detta är låten från volvo reklamen, den är dock live här som ni ser. Men ni som har spotify kan ju lyssna på den här

från och med du

fett chill i skolan fastän vi slutar kvart i fem, lite drygt att komma hem klockan 18.. Men ja, hade ju ändå sovmorgon till elva så att ja. Nu har jag typ rast och ja, jag älskar livet lite. Solen skiner, det är lagom höst och jag.. Jag har världens bästa pojkvän. Säger det typ hela tiden men ja, han är verkligen bäst blir glad av att tänka på honom. 
När jag kommer hem ska jag skriva klart min artikel och göra den äckliga calc-uppgiften. Gjort klart G-uppgifterna fick hjälp av Fredrik så creds to him! Jaja ska chilla ett tag till innan vi ska ha världens bästa so-lärare. 

ciaos.

lungs

Nej usch vad dålig jag är på att uppdatera! Men skolan och min fritid har tagit över mitt liv lite. Kan inte lova att jag ska förbättra mig men ska uppdatera mig hela denna veckan iaf. Idag så träffade jag Pontus, vi skulle köpa biljetter till BULLET FOR MY VALENTINE koncerten i november. Tänk att det bandet var det största vi hade gemensamt när vi började prata. Det är typ, vårt band huh. Men det ska iaf bli asigt najs att få se dom live tillsammans med Pontus!



Ajau sova snart, börjar elva imorn. CHillidill på det

too high

Skolan var helt okej! 3h tror jag vi var i skolan? Hehe men förutom att datorkunskap är asigt dryyygt så helt okej. Efter skolan så bar det av till väla och träffa Pontus. Hur kul kan man ha på ikea och väla egentligen? Vi valde kläder åt varandra som vi skulle prova, fyfan. Efter det chillade vi i strövels. Det var igår då.
Idag har skolan varit sjuuuuukt chill fastän jag fått två läxor men den ena ser jag faktiskt fram emot att få göra. Efter skolan chillades det i Hässleholm och nu vettiifan blir väl film och sånt.  (y

fin låt med Camela Leierth, klicka på namnet för att lyssna på den med spotify. 

gatan upp





Alltså jag lär ju leva med mitt hår uppsatt tills det här SÖNDERUPPKLIPPTA HÅRFANET växer ut igen. Seriöst mitt hår är mitt allt och att förstöra det genom att klippa upp det så jävla myckt är fan taskigt... JÄVLIGT TASKIGT. Ingen får seriöst få för sig att ens fråga om att få se mitt hår utsläppt förens jag själv släpper ut det. Blir deprimerad helt srsly. Varför stod det "mörkbrun" på hårfärgningspaketet när resultatet blir typ svart? Lurendrejerijer fuckerrrs. Nej alltså seriöst jag h a t a r mitt hår blö. Okej förutom mitt hår så tycker jag min klass och skola är awesome.
Slutar halv ett imorgon(tror jag?) blir fett naaajs.

RSS 2.0