Följ mig @ instagram - cocoos


följer dina gnistor under tunga moln

Sitter i skolan och försöker hålla mig från att gråta, inte för att jag precis pratat om alla hemskheter jag gick igenom förra året nej, utan kents nya låtar. Så underbart, så jävla underbart. Albumet kommer imorgon och jag kan inget annat le av lycka!

lika härlig som vädret


black green and brown

Hejhej. Legat hemma hela veckan med svalgkatarr, nu är det bara förkylning jag brottas med men det är ingenting. Idag har jag tagit tag i städningen och nu kan man äntligen gå på GOLVET. Inte nog med det har jag även monterat ihop stolen, så nu har jag en arbetsplats i form av ett skrivbord och stol. Nu återstår att söndagsfixa sig och senare ska jag även ha te-söndag med min kära granne. 


Tårta sen vi firade påsk förra helgen

Bilder från när jag och pojkvännen min tog med oss Bella och besökte Hovs hallar

VÄRLDENS FINASTE HUND

Hon är så otroligt bäst vår Bella. Verkligen en bästa vän.

sjuk som...

Är så satans sjuk. Snor hit och dit och var precis hos läkaren. Det enda positiva med idag är att vi firar påsk (då min mamma är ortodox så några högtider infaller på andra dagar än de "svenska"). Hoppas folk mår bättre än mig trots baksmällor. Puss

jag.. vill.. ha.. sommar.. NU

Ligger hemma idag. Sjuk som ett as när jag egentligen skulle på utgång ikväll. Får vila upp mig, ta tag i plugget och se till att bli frisk! Inte långt kvar till sommarlov.

nygaddad

Idag blev det ett besök hos tatueraren. Ha överseende med att den är oläkt (dvs skuggorna är väldigt mörka nu) och att den är insmord så det är lite vita fläckar på den.
Det är då ett evighetstecken för dem som inte vet. Väldans nöjd och särskilt ont gjorde det heller inte!

no inspiration

Känner att min inspiration och blogglust är lika dåligt som vädret. Jag vill hellre ha intressanta inlägg än något halvdant bara för att uppdatera. Tänkte hursom visa två underbara frukostar, ena för någon dag sedan och den idag.
Godaste chai teét som jag fick av Hannah drack jag i största koppen här hemma som jag fått av P. Till detta gick knäckemackor. 

Idag är jag ledig (även imorgon) så jag tog min tid till att baka scones och göra hemmagjord smoothie. Urgott!

it's still we, but it feels like I've lost you long time ago

Är verkligen inte världens piggaste, inte fått en enda sovmorgon trots att det är lov. Idag fick jag gå upp sju och stressa som fan för att hinna till polishuset där bussen skulle hämta upp oss. Bussen körde oss till självaste Gekås (sällan jag är där). Blev en del nödvändiga smågrejer och hade för övrigt en fin dag och fint sällskap.
Bild: Johanna S
Editing: Jag


När jag väl kom hem blev det en runda på stranden med hunden och mor. Otroligt fint väder vi hade idag! 
Nej nu kallar sängen, imorgon blir det att jobba.. ZzzZZzzZ

This is just a simple song

Hej igen! Jag är äntligen tilbaka efter veckans(särskilt helgens bravader) Varit en fantastisk vecka, varit på välgörenhetskväll där jag bland annat fick skåda en victoria's secret modell, fyllt arton och haft en otroligt rolig fest. Idag har varit en riktig slappe-dag. Varit hos Selma, glott en massa, snackat, spelat men framförallt krängt! Bjussar på två bilder från idag som kompensation!
Bild 1: tröja från clothes for charity Bild 2: sitter och myser vid 2/1 men med utsökt te som jag fått från P, likaså koppen och tesilen(?)

RSS 2.0