blogglust? Ne

Har absolut ingen blogglust då jag inte har en egen dator, dessutom är jag lyckligare än någonsin och jag njuter av vartenda sekund av livet. På sistone hade jag en picknick och solade med Alma innan hon begav sig på sin en månad långa resa genom Europa, galet vad jag kommer sakna henne. Jag har också varit på "gamla klassen pool/grill/pokerkväll", super trevligt! Jag är tydligen rätt bra på poker haha. Tyvärr har jag dissat festivalen i 2 dagar eftersom jag slitit röven av mig på jobbet och känner för att dö lite av utmatthet (?)(tur nog finns Panda Da Pandas musik, hade varit dötjurig annars) Imorgon väntas festligheter med Josse och hennes gäng, fett taggad!




Vilken härlig dag nanana

Riktigt fint väder idag! Solade under dagen och fick ovanligt mycket färg, så magen har gått om armarna i brunhet. Fan. Eftersom en nära vän till mig fyllde arton så drog vi ut på middag och satt ute och drack. Tvärmysigt. Blir en fin vecka detta!


Candle's fire

Jag är så ivrig inför morgon dagen att jag knappt kan somna! Ett underbart paket kommer vila i mina handflator imorgon, vad det är visar jag senare hihi. Jag har på senaste tiden försökt hitta mig själv, så jag har tagit upp min kärlek till gammal musik och erkänt BRA och kultfilmer filmer igen, då det under ett tag legat gömt inom mig av vissa anledningar. Det känns underbart att jag äntligen börjat bocka av fler och fler filmer från min "filmer jag måste se innan jag dör lista". Okej, nördigt det lät, sängen kallar. Bjuder på två bilder från mitt och Almas projekt
 
 
 
Måste säga att foto A kursen lärde mig ett och annat, dock smådrygt med bildredigering utan photoshop!
 

Vart är min bamseborste

Vaknade precis upp dödsförkyld och med ledvärk. Tråkigt egentligen, men det kvittar med tanke på vädret. Ska snart på visning, köpa hem godis och så ska jag ligga hemma hela dagen och glo serier, fint!


We should go to France

Hejhej. Min hälsa är inte på topp, halsont och haft kramper i magen och vaderna, aj aj.. Trots det drog jag iväg på en välbehövlig shoppingrunda med mor min. Blev en del bra inköp och en efterlängtad vaniljlatte, mums.


Urban cone

Är extremt sliten idag, vilket inte är så konstigt när man haft en massa för sig. Äger för övrigt numera en iPhone, så nu kan jag mobilblogga igen! I fredags var jag på karnevalen med Johanna, dansade och skriksjöng till tonerna av världens bästa Panda da Panda. Igår träffade jag herbert från Maskinen på jobbet, dog lite. Senare var jag på karnevalen med Alma, dansade till joddla, åt langos, drack äcklig cider och åkte karuseller. Superkul!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_50031249ddf2b317f80000c6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_50031249ddf2b317f80000c6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_5003124a9606ee119600002c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_5003124a9606ee119600002c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_5003124addf2b312a10000ff.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_5003124addf2b312a10000ff.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_5003124eddf2b324f3000061.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_5003124eddf2b324f3000061.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/855852/images/2012/pic_50031263e087c33cd800006f.jpg" class="image">


Du är bara mammas nya kille

Sämst på att uppdatera, njuter fullt ut av mitt lov. Ikväll bär det av till Landskrona med Johanna. Taggad till tusen! Imorgon städar jag efter maskinen som bor på mitt jobb atm, flippar haha. Puss sålänge.


hold your breath because I'm aint comin back

Hej igen. Mamma kom hem i fredags och jag välkomnade henne och sis med att laga riktig svennebananmiddag, köttbullar med potatis, brunsås och lingon. De senaste dagarna har jag jobbat och bara njutit av att min familj är tillbaka. Igår träffade jag äntligen världens finaste Josefin. Vädret var helt underbart bäst så vi låg utomhus och stekte. Jag har ofta kallats badkruka, men igår badade jag faktiskt i både poolen och i havet. Havet var ovanligt skönt faktiskt! Världens bästa "årets första dopp" och möjligtvis söndag också, känner mig så mycket bättre nu. Idag har jag kollat serier och ska snart bege mig mot träningen, imorgon väntas jobb igen. Puss

 
Jag insåg precis att detta är tredje gången jag laddar upp en bild på mig och en vän där jag står på vänster sida. Scary...

work it out big time

Okej jag är varken ett proffs eller utbildad vad gäller träning och hälsa, men jag tänkte ändå göra ett inlägg om det. Kanske mest bara för att kunna titta tillbaka när jag själv tappat lusten eller behöver påminna mig själv om varför jag tränar. Så iallafall, här kommer ett par tips på hur man kommer igång. 

1. Börja med ett mål. Vad vill du få ut av att träna? Gå ner i vikt, bygga muskler, bli stark eller bara för nöjets skull? Om du har en halvtaskig inställning och inte vill få ut något utav det utan bara ska träna för att alla andra gör det så är det ingen idé att betala en massa pengar för att träna en gång i månaden. 

2. Hitta motivationen. Leta upp en bild på en kropp du gärna skulle vilja ha och sträva efter att efterlikna din dröm eller citat. Lägg dessa på en plats där du garanterat kommer se det, på så sätt blir du påmind. Man kan även göra en spellista som peppar en eller börja följa träningsbloggar. 
 
 
3. Shoppa. Jag är säkert inte den enda tjejen i världen som känner suget efter att få använda mina nyinköpta kläder och får verkligen abstinens när man aldrig får tillfälle att använda sin nya klänning. Så mitt tips är att dra ut på en riktig sportshoppingdag. På så sätt höjs även motivationen när du känner suget efter att få använda dina nya inköp.
 
 
4. Kosten. Det klart att du inte får resultat om du ofta trycker i dig snabbmat och småäter en hel del. Dieter, strikta matscheman och att utesluta vissa grejer är ganska onödigt. Läs på om hur du ska äta för att hålla jämn blodsockernivå så du slipper småätandet och sötsuget. Bara det kan göra stor skillnad. Försök att variera och äta mycket grönsaker och proteiner. Ett tips är att dricka extra mycket mjölk!
 
5. Tränarbuddy. Har du inte tillgång till PT eller tycker att det är för jobbigt och läskigt så skaffa en tränarbuddy. Jag lovar att sen Semlan började träna med mig har jag fått större lust till det än någonsin och hon är ofta på mig med att vi ska träna. Vilket är superbra.
 
 
* Strunta i proteinpulver och onödiga tillskott. Många produkter innehåller dopingklassade ämnen även om det är förbjudet i Sverige och är egentligen ganska värdelösa. Satsa istället på maten. 
 
* Stretcha alltid! Jag har blivit väldigt noggrann med att stretcha efter träning. Det är viktigt för att inte skada musklerna och för att inte förlora full rörlighet.
 
* Börja aldrig med för stora mål, som att du ska träna varje dag. Börja smått med kanske minst en dag i veckan i 1,5h och fortsätt sedan att öka det. Det tar ungefär en månad att få in rutiner och komma över den jobbiga tröskeln.
 
 
 
 
 

there she cranks

Såg ju Snowwhite & The Huntsman med bästy igår. Tyckte faktiskt den var rätt grym! Såg även att det skulle komma en uppföljare och jag kan inget annat än att se fram emot det, mest för att Chris Hemsworth är så hiiiiimla snygg. Idag har jag bara slappat under min lediga dag, kollat gossip girl (amagad helt beroende nu och Chuck.. Åh, varför har jag inte följt detta innan?) och lagat mat! För tre veckor sedan trodde jag att det bara skulle bli nudlar, pasta rouge och typ fryspizza men nää har ett antal gånger knåpat ihop riktigt goda middagar. Idag var verkligen inget undantag!


baby don't stop it

 
Då var man tillbaka till verkligheten i den röda pikétröjan och blåa byxorna. Tur nog jobbar jag bara 3-4 dagar i veckan, tvärskönt eller vad!? Mindre skönt är att jag är fruktansvärt trött och har träningsvärk sen gårdagens hårda träning. Hinner egentligen inte vila upp mig för nu måste jag duscha, stryka och städa undan lite. Ikväll åker jag in till Helsingborg med bästis för att restaurangbesök och bio. Mysmys. 

To the gym

Påväg till gymmet för lite uppvärmning innan zumban. Måste få bort glassen från igår bland annat haha

new slang

Hade världens finaste dag med Alma i Malmö. Vi spenderade dagen på latinofestivalen där vi såg en massa kulturella uppvisningar i form av musik och dans. Det kändes nästan som att vara utomlands, med all spansk musik, värmen och alla olika slags människor som befann sig i folketspark. Vi åkte även en karusell som vi skrek överdrivet mycket på och köpte en asnajs sundae i Ben&Jerry's kiosken. Påtal om ben&jerry's så satt jag hemma idag och glodde film och åt min nya favvobjglass. Mycket godare än halfbaked (trots att denna är halfbaked utan browniebitarna och så har den en nutella klick och små chokladbitar i)! 

 

RSS 2.0