cheezy

Jaha.. seg med att uppdatera är man ju men det är sommar. Igår tog jag mitt första svenska dopp med Pontus och chillade på stranden. Blev en pizza på stan i parken innan vi drog hem till mig. Idag käkade vi b&j och sen skulle han köra och jag drog till stranden med mamma. Blev inget långvarigt då det blev dåligt väder. Ikväll är jag för trött för att göra någonting, kanske träffar Hagdahl annars blir det väl en film.
Pusss

zZzzZzzzZzzzupp

usch jag är faktiskt ganska trött fastän jag sovit rätt länge. Så nu sitter jag här, lyssnar på oljud som vanligt när man bor här och har det allmänt.. Tråkigt. Ska förmodligen träffa min pojkvän idag. Imorgon ska jag dock trimma håret lite och träffa Josefin. Har verkligen beslutsångest över vad jag ska ha på mig! Får väl sysselsätta mig med att leta upp en läglig outfit för idag.
Pussen

 
 


en tisdag

Var faktiskt varmt, I sverige. Varit med Arnela hela dagen i princip. Vi införskaffade oss frukt och annat gott och drog ner till stranden för att sola. Hel del minnen togs upp som vanligt. Efter stranden var vi på något så häftigt som utomhusbio, utanför maxi. Men det var trevligt. Nu ska jag kanske slå på en film om jag hittar någon bra och kränga. Pussciao.






damn nice weather

sjukt fint väder. Trots alla blåmärken och skador som jag upptäckte sen helgen så kände jag att man måste ta vara på vädret nu. Var ute med min fina vän Priscilla och snackade en massa skit. Hängde även i helsingborg där det var mindre dött så att säga. Nuu är jag svinigt trött och mår inte så väldigt bra. Kryper ner i sängen och försöker se ett HELT avsnitt south park och hoppas på att må bättre imorgon. Puss godnatt!

trogna bloggläsare

Förlåt för den usla uppdateringen, jag har inte varit hemma sen fredags. Midsommarhelgen har varit helt skruvad men ändå bra. Var rätt bakfull igår men sånt får man ta efter två dagars festande. Men jag lever! Hade en sjukt konstig dröm att jag var hemma hos timbuktu? Okej väldigt intressant, slänger upp bilder från helgen. Har dock inga från lördagen menmen.














Vad ska man säga? Det var roligt sålänge det varade. Folk blev lite tjuriga över tårtkriget, men trevligt folk annars. Stack hem till Pontus, hade efterfest i hans bil och somnade fem.


På lördagen stack vi först hem till mig för att jag skulle duscha och byta om. Sedan åkte vi hem till honom igen för han skulle göra detsamma innan vi stack till Danmark för förfest nr 1. Sen var det förfest hos hans kompis. Sen minns man inget vettigt.


Okej bild från google pallar inte föra över från mobilen.
Men på söndagen vaknade vi? gick upp halv sex på eftermiddagen. Sen åkte vi med hans kompisar till fint ställe och klättrade i sneaky Nimis.

Ursäkta cp långt inlägg!




opepptt

Damn, vaknade lite innan två.. Helt sjukt? Jag som brukar faktiskt vakna senast tio vanligtvis? Hursom är det ju midsommar idag, dock är man jäävligt opepp. Kolla vädret? Kallt och molnigt. Egentligen vill jag bara krypa ner i sängen igen och kolla några avsnitt av south park meneh det dissar jag. Ska träffa folk snart och sen bär det av till en fest så hoppas det blir lite mer peppande. NU ska jag dock duscha och välja outfit.

Glad midsommar!


 


Förra årets midsommar, hemma hos alma, käka hemmagjorda hamburgare och annat gott, dricka curacao med sprite och is, fira uno och till sist spela sims 3.


awesomeness

min kväll blev väääldigt lyckad fastän min önskan inte uppfylldes. Jag har istället varit med Hagdahl och jakob. Har så ont i kinderna så mycket jag skrattat. Vi såg bl.a en HIMLA sjuk dokumentär om män som var sexuellt attraherade av bilar. Sjukaste på länge. Nu ska jag njuta av att jag har sommarlov genom att förtära mer jordgubbar och snacka med trevligt folk över skype.

Puss

lyckodag?

allting har verkligen gått bra för mig idag! Förutom att jag glömde mitt minneskort i skoldatorn med turkietbilderna.. Smart sandra smart! Lämnade in det sista i skolan idag och fick officiellt sommarlov, så himla skönt är det. Efter att lämnat datorn och så bar det av till väla med finaste Josefin. Var ett tag sedan jag umgicks med en tjej, fick ont i käkarna hehe. Hur trevligt som helst iaf och jag unnade mig fin fina grejer och fick även en goodiebag. This time fick jag mer fint, senilkedja, flera armband och ett nagellack. Det blev även ganska varmt när jag var påväg hem, skönt att gå i linne här för engångs. Åh glömde nämna att jag stötte på en vän jag inte träffat på typ två år! Åh och här hemma kommer mamma med fett många jordgubbar. Vilken perfa dag, nu fattas typ bara pontus men det är gött även utan honom ;)

Här är de saker jag köpt iaf


En slags stickad tjocktröja med UURSKÖNT material från h&m och på rea, 75:-


150:- för en jeansväst från only


Transparent tunikasak? bikbok, 99:-


Hödmidjade jeansshorts kommer också från bikbok, 299:-

Alla jordgubbarna hemma




Usel kvalitet men min baby har inget batteri kvar så fick ta den sketna kameran.
Ok nu ska jag försöka hitta på någonting, byebye

grattis!

Snart kommer mamma hem och då skall vi ringa och gratta min kära mormor!

bättre än jag trodde

Åh turkiet var otroligt najs men att vara hemma igen är också ganska najs. Trots det otroligt tråkiga svenska sommarvädret. Skulle ju bloggat igår men pontus har sovit här sen söndags så ägnade all tid åt honom. Här är några bilder från resan iaf!


Utsikten från balkongen

Vid poolen
Havet

Bazaar, stället man pruttar(made in yugoslavia, haha) på
Turkar är väldigt puss&kramglada, de gillar även att prata svenska

Och faller väldigt lätt för en tydligen
Väldans vilken kultur de har och någon fettish att karva meloner?

Hotellet var btw, väldigt fancy

Såg även medelhavets största moské eller hur det var

Jag lägger upp fler bilder senare någon gång. Nu har jag lite viktigare saker att göra.


o to m to g

Det är inte snyggt att ha sådan bränna som jag fått idag, fläckar sen solskyddskrämen? Grr..
Ingen röd flagga idag, äntligen! havet var riiktigt skönt, kanske FÖR varmt? Kände mig svettig efter ett tag i vattnet haha. Sett att det är fint väder i min hemstad, blir glad för er skull. Blir dock regn när jag kommer hem och det känns ju sådär lagom gött. Aja ska snart duscha av mig havssalten så blire middag innan utgång och ögonbrynsfix. Pusshej!


du skulle bara veta

Tack för att du alltid lyssnar och för ditt tålamod med mig. Jag ångrar varje sekund då jag tvekade om att komma och träffa dig i fredags, för du fixade allt ändå och gav mig ännu en trevlig dag/kväll/natt och morgon som du alltid gör. Om 22 dagar har vi varit ett i 1,5 år. 1,5 av ständig lycka i din närhet, något jag aldrig trodde jag skulle uppleva såhär snart. Du gör min dag "the man behind the screen" aka Pontus, jag hoppas att du vet att jag fortfarande älskar dig mest, gånger (du vet vad). 



rave mr.bieber

MMh vet ni, jag skall nog stanna kvar här i turkiet. Resan var oerhört lång och gjorde en riktigt sliten. Vädret är bara fin fint och vi fick oss även ett turkiskt bad och massage. Fick även mitt älskade turkiska tea mitt under relaxingen. Hotellet bredvid dunkar konstig tysk woodiehoodiedoodie musik och hur mycket justin bieber som helst najs. Hoppas på att det inte är röd flagg imorgon så man kan bada i havet imorgon, var kul att plumsa runt i vågorna idag. Aja har precis käkat middag och nu skall vi ut och utforska staden lite. Hörs, pusspuss.


yellow

Har varit på  väla, blev en svart basic långklänning och ett slitet GULT linne, på rea! Är så himla nervös har knappt sovit, hoppas verkligen inte att jag kräks. För er som inte vet så åker jag ikväll och det blir även första gången i flygplan. Höjdskräck here I come. Nä men syster ska ha med sig datorn så håll utkik, kanske uppar någon dag? Har även ett tidsinställt inlägg som kommer på onsdag, håll utkik pontan!
Annars hörs jag av igen nästa söndag eller måndag igen.
Pusshej

brick by brick

Oh vilken dag det varit. Från att ha varit riktigt seg och trött, degat hemma så kommer Palle och Jakob. Vi kollar på film och chillar på donken. Drack nog godaste milkshaken på läänge, double taste shake mm min nya kärlek. Hemma käkade jag tacos med my little family och vår gäst som är här över helgen. Nu på kvällskvisten (eller natt?) har jag gått ut och fotograferat med min syster och mitt kära stativ, min nya kärlek nr 2 och lyssnar på min nya kärlek 3 brick by brick med Arctic Monkeys. Lovely, älskar sommar!



yesterday

Då var man hemma! Igår efter avslutningen så tog jag en runda på väla och införskaffade mig två bikinitoppar och body splash som luktar lime coconut, sommarfresh. Var även ute med syster ett tag innan jag tog mig till strövelstorp och var med min pojkvän. Efter att ha varit iväg på studentfest stack vi hem till Pontus och käkade jordgubbar doppade i smält choklad... MMMMM så gott. Idag såg vi 500 days of summer och nuuu sitter jag hemma hur trött och seg som helst. Imorgon bär det iaf av till Turkiet!





more stress

Aldrig har jag känt mig såhär stressad, jag har många saker kvar att göra och vi har skolavslutning imorgon och resten av helgen är fullbokad. Som grädde på moset är jag dessutom förkyld, mensvärk och börjat sova dåligt igen. Vill bara sätta mig på flyget nu istället och bara åka härifrån.

I just came to say hello

Ja jag var ju hemma hela dagen igår. Deppig och sjuk som jag var, tur att man har en pojkvän och josefin som för övrigt fick mig på bättre humör. Hursom så såg jag två filmer som jag tänkte tipsa om. 

Först såg jag easy a


Typisk tjejfilm och den hade även lite mean girls-drag i den. Inte riktigt min typ av film men den var helt ok. 

När jag läste michelle's blogg snubblade jag över denna filmen. Den ska utspelas ungefär vid 70-talet? Handlingen var typisk, dotter som blir mördad och pappan blir besatt. Den var dock väldigt mysko, för mysko för min smak. Men den var fin.
Är inte mycket friskare idag så ska slå på¨black swan och tjocka mig. Ciaos!

me gustas tu

amen herregud vad jag är täppt i näsan, nyser och har massa ont i halsen. Inte nog med det lyckades jag bränna mig rätt rejält på armen när jag skulle ta ut en plåt ur ugnen, smart? Det smärtar extremt mycket, hoppas det inte blir kvar sånt ärr eller vad det är. Så ska inte göra någonting speciellt ikväll, slår på en film och försöker bli frisk. Ciao

breaking dawn

SHIIIT kollar mtv movie awards och sett trailern (klicka på "trailern" för att komma till länken) till breaking dawn. Jag längtar! 
För övrigt så känns det HELT OK att bli förkyld lagom till turkiet. Fml.

we run this world

Var ute med Jakob och Hagdahl ett tag och chillade på lekplatsen. Samtalade om helt knäppa saker, love those guys. Det är sjukt hur nasty tjejer, eller iaf jag? blir en gång i månaden. Förutom det extrema sötsuget.. Eller glöm det, kanske inte särskilt lämpligt att skriva om det här. Min mor stör sig på det och det har börjat lukta. Haha försade mig nog där? Aja snart skall jag lägga mig. Skriver imorgon, natti natti!


Sova.. Sånt som min blekfis gör nästan hela tiden ♥

från mobilen

Igår, efter att ha fräschat upp mig någonting extremt och målat naglarna satt jag på balkongen med sorbet och läste tidning. Starka färger gillas!


Idag var jag på stranden med mamma och syster. Blev en del sola för vattnet var extremt kallt. Efter stranden åt vi mat på balkongen och sedan gottade vi oss med glass & jordgubbar. Nu ska jag plugga till min sommarspellista och tagga resa nästa helg. Ciaos

Ganska brun har jag väl ändå blivit? Beror ju på att man spenderade större delen av dem fyra dagarna på siesta utomhus.

HJEMMA

Vilka fantastiska 4 dagar jag varit med om. Galet bra band, fint sällskap, god mat och underbart väder.. Vad mer kan man begära? Sen att man bränt sig och har bonnabrännor hit och dit och är oerhört trött får man ju ta. Önskar dock att jag hade röjt mer och haft en bättre kamera och tagit fler bilder. Menmen har så äckligt ont i halsen och bör sova mer, hörs imorgon.


OH VILKEN LYCKA

Varför sådan lycka? 

1. ska till siesta idag
2. Death cab for cutie har släppt nytt album idag
3. JAG HITTADE VÅR HAMSTR SOM RYMT


Ja iochmed att jag ska iväg så kan jag inte uppdatera förens på söndag, lovar er en bildbomb! 
Stå ut tills dess och njut av det fina vädret som skall komma tillbaka imorgon. 
Puss!

RSS 2.0