MÅST PACKA

Träffade Pontus vid sex och då tog vi bussen in till väla. Blev en del köp, för 200 kr typ.. eller 206? Aja


bild 1: En halvt transparent tischa från hm, lite sådär kort men inte helt en magtröja 69 kr?
bild 2: Shorts, hm 99kr
bild 3: våtservetter&nagellack 10kr/st från hm och ear cuff från glitter typ 16kr

NUUUUU MÅSTE JAG VERKLIGEN PACKA. Sticker imorgon liksom, men blir nog ett sista inlägg innan jag tjilar. 
Ciao.

HAMSTRs

Våra två inavlade hamstrar är här nu. Vi vet dock inte vad vi ska döpa tjejerna till.. Så tipsa gärna fegisar. 
Började elva idag och slutade kvart i tre. Blev sub-käk med Johanna och Fredrik, så himla gott är fortfarande mätt. Efter skolan var jag med Selma, fikade, ansiktsmask, massa girlietalk och mobilspelande. Dijana fixade mina ögonbryn, creds to that girl. Nu ska jag plugga och raka bena om jag hinner, ska bli varmt imorgon. Ciao



update

"Idag är det mors dag så det får bli att uppvaka sin mor och plugga denna söndag"

Fick en bra nödvändig och bra idé som måste göras också. Nämligen packa smått inför siesta eftersom att jag har fullt upp denna veckan och på onsdag bär det av!


kalasfest

Igår kom Natali hem till mig ett tag, vi fixade oss innan vi tog bussen mot Keerati. Det var god mat och trevligt folk och typ första gången jag gillade tårta dessutom! Efter festen så drog jag och Pontus hem till mig där vi smakade varandras muffins och sedan sov. Idag är det mors dag så det får bli att uppvaka sin mor och plugga denna söndag. 
Pusspuss


Haha blev fotograferade av två kameror samtidigt, visste inte riktigt vart man skulle kolla..



Bilderna är Natalis!

none of these drugs get me high heh

Sommar vart tog du vägen? Ikväll ska det firas hemma hos Keerati. Jag är ganska opepp på allting idag pga vädret men jag livar upp min ensamma tillvaro med jordgubbscider och dansa runt i en klänning jag glömt att jag har. Helt oanvänd så vitt jag vet dessutom. På tiden att den blir använd!

sotiga barn

Varit ute och vandrat i mina röda stövlar för att få igång blodcirkulationen och för att få frisk luft. 


Nu ska jag ha fredagsmys med Ikmo, gallia melon, mineralvatten och chips. 

Ciao!

för första gången

på jääääääättelänge som jag sitter på min stationära dator hemma. Känns så konstigt att klicka på mitt högljudda tangentbord och datorn är fortfarande fett seg. Varit mycket spring hit och dit och ärenden som gjorts. Varit så trött här hemma så jag orkar verkligen inte plugga idag. Kollar igenom några gamla bilder på datorn, rätt gulligt delar med mig lite.


Amagad ser typ jätteliten ut ju.. vinter 09






Den tiden då jag gick runt "sminkad"


Aarh förra årets midsommar. Fira Uno, grilla och dricka något blått med alkohol i vars namn jag inte minns med finaste Alma


SHIIT model för en dag när jag hade både tandställning och..


Mitt röda hår.


Mhmm nog bland det roligaste jag gjort i mitt liv!


Hade firat valborg med klassen och Priscilla. Min pojke kom ett tag senare och jag slog ansiktet i tv-bänken


Ena grisen hos mormor och morfar, aaaaawe


Halvdan bild men SAAAAATAN vad det gjorde ont när jag tog ut flätorna, bränt hårbotten så himla hårt

Finns en massa mer unseen bilder på datorn men orkar inte mer. Ganska trött ska sussa typ väääldigt snart.
Puss!



STOLTAST I STADEN

Minns ni när jag skrev inlägget om en uppsats som jag satt med i 6h i sträck? 


SÅÅÅ värt att förlora typ ett halvt dygn för MVG;et sitter absolut inte fel. Typ första gången ever som jag fått det i ett annat ämne än Engelska. 
Inte gjort någonting vettigt idag har typ pluggat. 
Jaja imorgon blir det full rulle. 
PUSS


someone like you

Idag slutade jag strax efter tio, alltså efter nationella. Hängde runt med Natali på stan, intervjuade henne och träffade även en massa andra människor. Det var mycket roligt! Är så otroligt trött och sliten och min fot vill dö, så jävla ont vrickade den igår. Så himla paranoid för att skada mig eller bli sjuk nu, snart siesta ju!!!!!
Idag pallar jag inte plugga för fem öre så får ta tag i saker imorgon. 
Puss!
OOOOOHMY vad jag älskar den här tjejen. Riktigt härligt att höra att hon sjunger minst lika bra live som de inspelade låtarna.

KOM IGEN LENA

Fint väder idag och skola till halv fem. Vilken underbar start på ens sista riktiga skolvecka. Sen blir det bara tre dagar i skolan nästa vecka sen har jag lov. Nä nu skall jag fortsätta hästa. 

Puss

PHEW

I snart sex timmar har jag suttit och skrivit satan på min uppsats. Åtta sidor, skrivet och inlämnat. Säkert gjort helt fel osv men mitt ämne var ju fantastiskt mycket tråkigare än jag trodde. Hursom så vaknade jag bredvid min skinny love. Vi käkade frukost och han smakade kycklingpastej(pasteta som det kallas i bosnien) och så såg vi klart på filmen vi började kolla på igårkväll innan han somnade. Sedan degade vi i min säng och lyssnade på halvdan musik och fotade oss själva innan jag följde honom till hållplatsen. Resten av min söndag har jag spenderat framför datorn vid min kära uppsats. Nu är jag så trött och seg har träningsvärk av alla aktiviteter igår så det blir en macka innan sängen. Här är bilderna från idag


Fyyyyfan vilket hemskt väder det varit.

BLÖÖ

Arr bloody sunday. Min pojkvän drog vid... Ett? Fick skynda mig hem i regnet och sen när jag kommer hem och har duschat så träder solen fram? Idag måste jag skriva klart mitt urtråkiga arbete om nordisk mytologi, bara 3,5 sidor kvar! Sen måste jag intervjua syrran också. Blir kanske ett lite roligare inlägg ikväll ciao

kiosk..mongo

Varit ute med sutnoP hela dagen, käkat glass och haft minipicnick. Fett mys. Nu tänker jag skriva hur otroligt snygg min pojkvän är. Typ såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär snygg plus till månen och tillbaka och centiljoner rundor runt jorden. Ja, t.o.m så snygg att jag hade inte ens övervägt honom för Casablancas. 
Ciao!

the shrine

Känner mig otroligt duktig idag! Gjort ett prov och lämnat in fyra skolarbeten idag. Riktig plugghäst ja. Kvällen ska spenderas med mamma, ost och kex m.m fett mys. För övrigt har dagen varit underbar och eftersom att jag är så duktig i skolan får jag sluta efter nationella provet på tisdag, lite innan elva. SOFT? Nä nu ska jag slita mig från datorn och städa mitt rum för imorgon ska jag träffa sutnoP. 11 dagar kvar! Puss

Dagens bild;

Min vän Jonas får äran att synas i min blogg för han var charlie chapplin i skolan idag
med en otroligt fin hatt och käpp.

hick

Jag har hickat som ett as tre gånger idag. Först innan lunch, efter lunch och sen när jag kom in på bikbok. Så himla pinsam hicka har jag också för hela jag rycker som fan. Köpte några najsnajs grejer och fikade med mamma. Frapino är för övrigt jättegott! 


Ny bikini, vit och virkat. Lite Kenza inspo utöver det.
Ballerina från indiska

Tröja från bikbok. Shortsen köpte jag för ett tag sedan på cubus och skärpet är från ullared.

Mitt bästa köp idag; Spetscardigan med fransar, ååh så vacker fick typ orgasm. Från bikbok.

Nu skall jag äta sen ska ju ut en runda med min vän Christian.

för länge sen

Fett med huvudvärk och är enormt trött. Inte gjort ett skit idag förutom nationellt prov i matte. Det gick nog åt helvete. Förlåt för att min blogg är riktigt tråkig just nu men vädret är så att man kan gå och dö. Så härda ut, det ska bli finare snart. Tror jag.

Puss.



Åååååh snart siesta kan inte fatta att jag ska se Henrik Berggren

du får passa dig som satan

Usch gick upp sju imorse och hade bråttom som fan. Brukar alltid gå upp lite innan åtta annars så var uuuuurtrött när jag kom till skolan. Jag sopade undan lite göra och resten av skoldagen gjorde vi i min grupp klart vårt grupparbete. Känns sjukt skönt att ha fått det gjort fastän det inte ska redovisas förens nästa fredag. Annars då? 
Näe är för trött för att göra någonting så skall kolla på teve.

Puss!



bjuder på cigg igen

Dåligt väder ja men en bra dag också! Det flöt på i skolan, fick mycket gjort och muntliga nationella i Engelska gick ganska bra. På idrotten skulle vi springa/gå så jag och tjejerna strosade ner till stan och kikade bland en massa affärer. Hemma har jag faktiskt inte gjort någonting mer än att stalka rundor. Hittat urgulliga gamla bilder på folk jag känner, men så även bilder på min pojkvän! Vågar dock inte lägga upp här, känns lite taskigt. Jag har garvat som ett as har både ont i käkarna och magen så nu ska jag duscha och plugga. Puss!

run

Åkte med Pontus till hans familys stuga i fredags. Vi grillade korv och fixade pommes och sedan grillade vi banan med choklad i. Senare spelade vi fia med knuff och byggde saker med kapla pinnar. I lördags var vi väldigt trötta, spelade badminton och brottades i gräset och senare blev det eurovision. Eurovision var väldigt dåligt för övrigt. Idag var vi ännu tröttare, vi bakade och såg nyckeln till frihet och senare fenomen och hockey. Haft en underbar helg med världens finaste pojkvän!

Aaaaaawe. För övrigt måste jag uppgradera min mobil eller skaffa en liten kompaktkamera. 
Blir liksom jobbigt att ta med mig min systemis överallt.

freitag den trettonde

ÅÅÅÅÅÅÅH gissa om jag är ledsen idag? Ha! Verkligen inte. Jag är nog den gladaste människan idag trots att det ska vara en otursdag. Älskade bob hund var med i siestas sista bandsläpp. Inte nog med det nej även Henrik Berggren skall uppträda på siesta, började nästan grina på bussen påväg hem av lycka. Men min lycka slutar inte där, snart ska jag bege mig av till min pojke sedan ska vi ut och grilla och tälta. Fast vädret är piss egentligen men det får funka ändå! Måste vänja mig vid tältlivet, hässleholm om 18 dagar ju. 


its just like bullets

Varit med Keerati och Johanna idag. Bar av till klippan för att kränga langos. De var långt ifrån de jag brukar käka men det var jäävligt gott ändå! Kul hade vi annars också och vädret är helt underbart. Sååååååå taggad är jag, sommar och siesta, fiesta fiesta!

Im bringing sexyback

Sååå skönt väder det var idag. Sådär lagom. På lunchen stack jag och tjejerna till pistachia
för att avnjuta deras supergoda glass i det härliga vädret. Efter skolan blev det en random runda på stan
där jag hittade en massa saker såklart. En snabbfåbortsvettdusch senare bar det av till munka.
Där träffade jag min älskade barndomsvän och pratade mycket och såg rec. Nu ska jag lämna 
in ett arbete och läsa några FML's innan sängen. Godnatt.

så dåligt

Överdrivet redigerad bild men ögat, alltså själva puppillen och det är orört, bara höjt färgtonen. GRÖNT WTH? Jag har ju bruna ögon.. Aja inte nöjd men testade det där med att sota ögonen och hade roligt med surface blurren. 
Har i nuläget rätt ont i huvudet, georgiens bidrag var verkligen en pina att höra men nu kommer finland! Hur söt kille som helst och låten är ursoft även om den inte platsar i eurovision.

JADÅ

Blir att resa i Bosnien i juli förmodligen med min pojkvän dessutom! Fin fint. Hade nationella prov i engelska idag så är helt slut i huvudet. Riktigt trött och seg, blir inte gladare av att det ska vara apfint väder imorgon när man ska sitta och koka i klassrummet till fem. Godnatt hej!

put it on repeat

Har värsta ceepe huvudvärken kunde inte ens ta mig till skolan imorse så förblev sängliggandes. Efter en alvedon och minskande huvudvärk blev det en snabb runda på stan(snabb för att mamma glömde sitt kort och för att mitt huvud fortfarande dunkade) men blev några få köp ändå som solglasögonen på bilden bl.a. Satt några timmar ute med syster och försökte plugga och steka samtidigt men ack, låter inte min dumma huvudvärk mig att koncentrera mig. Nu ska jag göra annat. Pussciao!

för du kan skratta och låtsas som ingenting

Natali ville se min sidecut så jag knäppte en bild. Den är inte så synlig egentligen men fin! Kom till i tisdags men har inte sagt någonting för att jag ville se om min pojkvän skulle märka det själv, men det gjorde han inte. Mysig tröja har han iaf, sådär lagom till en slapp söndag.



miss independent

Igår blev det ju jobb först, sen spenderade jag hela dagen och kvällen med min pojkvän. Låter bilderna tala för sig själv.



lär henrik fel

Förhoppningsvis blir färgerna som de ska framöver. 
Börjar lära mig mer sakta men säkert.

SIESTA

Oh idag är jag på riktigt festhumör! Riktigt taggad, bjuden på fest är man dessutom och jag är så sjuuuuuuukt sugen men ska jobba imorgon så det är nog ingen bra idé. Suck. Tur nog är det siesta om 26 dagar! 25 för mig dock för att jag nog ska dit en dag tidigare. Idag får jag städa mitt rum och lägga mig tidigare, imorgon efter jobbet ska jag äntligen få träffa min saknade tolle.



raw

testade fotografera i RAW. Jag fattar fortfarande ingenting men mina testbilder blev lite finare än vanligt.


Ändrat lite på kontrast, färg och ljus. 
Nu blir det ett nytt avsnitt av south park, puss!

YES!

Turklandsresa bokad, check! 


Efter skolavslutningen kommer jag sätta mig på ett flygplan för första gången i mitt liv och jag är höjdrädd. 
Men det kommer bli så himla najs, får fynda en bikini snarast!

just nu

Sitter jag med ett stort leende på läpparna. 
Jag har som nog märkts, haft det jävligt jobbigt och skolan har varit åt helvete de senaste åren, för att inte tala om detta. Nu de senaste två veckorna har jag tagit igen ganska mycket, jag lade inte ner så mycket själ i det, för jag vill bara få godkänt i allt så jag klarar ettan. Idag loggade jag in på Adela (ett system vi på min skola använder för att lämna in uppgifter, se betyg osv) såg jag att jag hade fått betyg på tre av alla grejer jag lämnat in, vg på alla tre dessutom. Nog är jag lite nöjd över mig själv just nu.
Så ge inte upp för allting löser sig ändå till slut.

around your neck

Det är sjukt hur beroende jag är av Pontus. Han ligger hemma och är typ dödssjuk och jag är dödsdesperat efter honom. Värsta stalkern som alltid sms;ar först men känns ju så himla tomt utan honom och behöver honom som mest nu. Nej, jag är definitivt inte tålamodig. BLI FRISK ÄLSKIPÄLSKI!




you're special

Favoritdanskar, fin video. 
Cravear efter rebelliska varma sommarnätter.

irritationsframkallande

* Folk på bussen/tåget som har URUSLA hörlurar på sig och spelar skitkass techno-stress-enformig-musik på högsta volym och man hör det 4 säten ifrån dem
* Munsår. ÅÅh så störigt, svider och är ivägen. Jävligt jobbigt hoppas att det läker innan min pojkvän gör.. 
* När ena hörluraren pajar.. Vad ska det betyda egentligen?  
* Spotifys begränsning, inte nog med det nej käns som om det är dubbelt mycket mer reklam också
* Lärare som ständigt tjatar på att man ska lämna in i tid, sen rättar de inte ens arbeten på ett halvår utan väntar på att skicka tillbaka det de sista veckorna så man får plugga röva av sig

why don't you be the oldest

Så matta färgerna blir på bloggen, suuuck.

sedated

Trött som ett aaaaaaaaas och har så sjukt ont i mina ben. Jävla väder. 
Idag gjorde jag en grej som jag varit så nervös för, men det gick så himla bra så jag är ändå glad. 
Redigerade en bild på Jennifer igår eftersom att jag hade så tråkig. Den blev dock fett överdriven men bjuder på den ändå för att ha något mer än text. 



med dina svarta tysta tårar

Foto & Redigering: Jag  Model: Stephanie Malmgren
Hade tråkigt när skolans internet inte fungerade och vi inte hade någon lärare så satt och gjorde detta istället.
Överredigerad och så men ja, hade tråkigt som sagt.


what a sunday

Var ganska soligt tidigare idag så min family och jag grillade med några bekanta. Så sjukt mätt och belåten är man nu. Var för trött för att leka med småttingarna så jag och syster drog hem. Så äckligt trött i hela kroppen och har ont i halsen efter igår, why is that kan man ju undra. Ligger i soffan resten av denna söndagen med tvn och ett glas med kall oboy. Gjord på den grymt goda mjölken jag drack när jag var iväg med Pontus familj.
Bild från skånemejeriets hemsida.

valborg var

Awesome. Helsingborgsstad med mamma och syster, åka karuseller och sånt. Sedan kommer priscilla med och vi handlar lite innan vi tar tåget till Lund. Lund var en mycket fin stad med väldigt mycket drag, fick siesta känslor. Träffade mycket folk jag kände och några obekanta. Superkul var det men höjdpunkten var nog ändå langosen. 


Oh älskar min mobilkamera, kanske dags att införskaffa en ny? 
För övrigt är parisehjul jätteläskiga.

RSS 2.0