it goes on

hur grymt är inte detta? Hihi taggar inför alma-sandra-kväll

pendling

Första veckorna tänkte jag "nemen gud vad jobbigt det kommer bli att pendla såhär varje dag.."
Men nu har jag verkligen sett fördelarna med att pendla och tänkte dela med mig om mina tankar.
* Du får ett jojo-kort och kan åka runt gratis i hela skåne. Funkar på småloven. Riktigt gött när man ska åka till sina vänner, träning eller shopping eller varför inte till ven när det är fint väder? 

* Jo visst får du gå upp tidigare på morgonen, men hur mysigt är det inte att sova på tåg?

* Det är lätt fett värt att plugga i en annan stad. Det är som att börja om på nytt och du slipper samma gamla tråkiga människor du dragits med i hela ditt liv.

* Det bästa av allt... *trumvirvel* Du slipper bli lika blöt när det regnar! Liksom vem orkar cykla hem i ösregn? Eller gå några kilometer i snö när det är typ -100 grader ute? När man pendlar behöver man oftast inte gå långt mellan stationen och skolan eller stationen och hem.


Så nu när det är höst och regnar mycket, så är jag och mitt hår överlyckliga över att slippa bli blöta.

tunak

Så nu har jag varit på zumba och gymmat. Känner mig tantig som faktiskt tycker att det är roligt med pilates, yoga och nu ZUMBA. Först kändes det lite fånigt och alla gick verkligen in för det så JAG kunde iallafall inte hålla mig för skratt. Löjligt. Men efter ett tag kom låten tunak tunak tun(?) den låten med han "han teleporterar taliban". Den vars dans finns med i spelet WOW? Aja jag fann det lustigt och roligt och då gick jag med in för det. Det var verkligen roligt och för er som har möjligheten att prova det, GÖR DET. 


Bilden är relaterad till texten nedanför

Mår fortfarande kasst och tror jag kommer få maginfluensa.
Såhär lagom till lov ja jävlar vilken tur man har. Nej nu blir jag tjurig över det
Ha det


you'll never use them again

Så himla gött med en enda lektion. Började elva och slutade halv ett när man egentligen skulle slutat kvart i fem. Sitter in virad i en filt med mysig musik och glass. Tror jag blivit smittad och känns som om jag kommer få maginfluensa. Deprimerande faktiskt fast någonting som är mer deprimerande är matteprov imorgon. Aja ska försöka må bättre nu för sen blir det zumba och det har jag verkligen sett fram emot

tro mig


du lät exakt som ismael

Vem kunde tro att yoga och pilates är krävande? Hade jag vetat det hade jag lätt valt det först istället. Capoeira var faktiskt jätteroligt sålänge det varade. Mina knän är inte världens snällaste och fick ont i handleden. Jag är HELT slut nu. Flygande Jacob och ris sitter fint och snart ska man duscha och senare ikväll blir det top model. Möttes av en enorm jc-påse på rummet med sådana band som på presenter, öppnade den och voila, en ny jacka. Givande start på denna vecka ja.

ciaos

I am yours now

Sunday boring sunday..  Usch på söndagar egentligen. Rätt deprimerande eftersom att man alltid är så sjukt seg på en söndag och för att det är skola dagen efter. Men det härliga är att det bara är en vecka kvar innan lov. Inte gjort ett piss idag är allmänt jätteseg och mår knasigt. Nu ska jag uppdatera musik till mobilen och senare blir det Beck. Taggar friluftsdag imorgon det blir capoeira och yoga för min del. Nervös inför capoeiran hah men det blir nog fint. Ha d


det kunde inte bli mycket bättre

Oj.. är dålig på att uppdatera förlåt. Men har inte haft tid riktigt. Fredags var skolan mycket givande, var härligt att kunna hinna göra och avsluta sin läxa på skolan. Efter skolan mötte jag Pontus, vi inhandlade godis och drog hem till honom. Det blev pizza, The notebook, levande ljus och mycket mys. Lördags (igår hehe) blev det väla för oss två. Fick honom att köpa en cardigan, how proud am I? Väldigt! För min del blev det nagellack, brun & turkos.. Nu fattas bara kamelfärg hm. Nu ska jag lägga mig för imorgon blir det träning, hoppas på att få med mig Arnela.
Natti natti




It is the magical mystery guy

Idag är jag glad! Känner hur glädjen och flummet verkligen varit igång. Varit sjukt roligt i skolan, förutom den halvtimmen vår mattelärare tjatade om hur grisiga vi var och att vi hade vårt egna "espresso house" i klassrummet. Efter skolan träffade jag Alma! Ååh så längesedan det var. Blev latte och en runda på stan, träffade även Christian. Fedelängesedan. Så ja, hängde vi med honom och Max ett tag och väntade på min buss. Det var härligt att träffa folk jag sällan ser mer. Imorgon blir det mys med min pojke, lördag vet ej och träning på söndag med Arnela förmodligen. Härligt som fan.


Bob hund.


cause you made me cry

Rätt lustigt, inte döpt ett enda inlägg till någonting vettigt utan det blir alltid låtnamn eller en del av en låttext. Så ibland kan inlägget heta någonting jätteemo så skriver jag om hur bra min dag varit. Liksom nu.



Så underbar bild. Saknar ledigheten och allt ögongodis som mig tillfredsställde.
Aja, vaknade upp en halvtimme före bussens avgång för en gång skull. Det blev te och rostade mackor till frukost. Snacka om att den halvtimmen kändes som flera timmar för mig. Skolan var rätt chill, blev i princip datorn på två lektioner och sedan politik snack i en timme sedan slutade man. Skulle egentligen gjort min läxa men Adela är nere så.. Ja det är ju helt omöjligt. Nu ska jag kolla film och dricka mer te och sova. Natti

it was not your fault but mine

Har fortfarande olagligt ont i huvudet och är jätteseg och blä usch. Vill inte..
precis inhandlat en bullsak? Haha ja någon slags avlång god bulle.. Ja hursomhelst så ska jag bara skriva en artikel nu om South Park hade jag tänkt. Efter det får jag la gå hem. Blir fint att sluta tidigt :)

I will follow you

Mår inte så bra idag, fryser jättemycket och har en förjävlig migrän alltså.



Tycker att ni kan ta och lyssna på den. Den är så himla vacker, hans röst är så skön, piano och bluesgitarr och kontrabasen/cellon och åh.. Så skön låt!
Har ingenting bättre att skriva om för att jag har så ont i huvudet.. Uppdaterar nog inte mer för idag heller för den delen. Nu ska jag duscha, krypa in under ett täcke med en kopp te och frukt och titta på top model.
Ciaos!

ready for the floor

Blir så glad av kommentarerna. Får inte så många, men dom är positiva och det är ju ändå något.




(snälla döda mig inte för bilderna)

Tänk att jag känt henne i hela mitt liv. Har så sjuukt många roliga, bra & fina minnen.. Och tydligen vissa man inte ens vill komma ihåg haha! Men idag träffade jag henne. Det blev en gårunda utomhus, sen åt vi god pizza och såg en bra film och såklart, pratade vi om minnen och annat skoj.
Jag älskar dig Arnela!


I fell in love with the cross process

Mycket roligt idag, fick träffa Jakob, Palle och Hannah. Vi fick öronen bedövade hos Jakob, var ute och frös sen kollade vi Ken Park och Jennifer's body hemma hos mig. Så himla nöjd med min lördag, tack alla tre!

OooOOooPs

Ojdå, det var ett tag sen som jag uppdaterade mig hihi. Har haft skolarbeten, syntest och träffat Pontus. Idag fick jag sluta tidigare eftersom att jag var klar med uppgiften så det satt verkligen fint. Kom hem grattade mamma, blev att baka sedan kom farmor och Pontus. Det blev mycket mys med promenad och kolla film. Ja det var inte en utav dom bästa filmerna jag sett i mitt liv verkligen. Man kan nog inte ens kalla det för film. Precis skiljt mig med Pontus.. Hatar det lite. Imorgon blir det giftermål och på söndag blir det att få träffa min efterlängtade bästa vän, barndomsvän min sestra från another mother!


no sleep no

Var med fina Selma igår, det var så längesedan vi träffades sist! Det var i Bosnien någon gång i Juli. Hursomhelst var det mycket trevligt, gick en runda på stan, var hemma hos henne åt glass sen drog vi hem till mig där vi såg spoon-filmerna och Hostel. Det blev mycket prat om gamla minnen från när vi var små. Mycket trevligt var det att få umgås med en gammal vän!
Helt sjukt hur glad jag blev igår, både av att få träffa henne och för en annan sak. På högstadiet var jag mycket osäker, jag stod ut och passade inte in varken med mitt beteende eller utseende. Jag hatade att gå till skolan för där var bara skit. Tjejerna i klassen frös ut mig och så. Dock blev det myycket bättre på kungs men där fanns andra problem och andra jobbiga tjejer i klassen. Jag passade inte in där heller och folk kallade mig f.d emo och sånt. Jag har gått på gymnasiet i snart två månader. Det är skit samma att man måste pendla för att ha valt att plugga i en annan stad, det känns jävligt bra ändå. Det var liksom som att börja om på nytt och som jag skrev i min uppsats, det känns som ett steg närmare vuxenlivet. Varför? Jo för att när du är vuxen får du inte allting levererat på bordet. Hade jag varit kvar i ängelholm hade jag fått dras med samma människor som jag dragits med i hela mitt liv och det hade blivit en vana. Hursomhelst känns det bra nu, jag har ju visserligen förändrats men jag känner mig mycket säkrare som person. Det är ingen som trampar ner mig nu. Det är mest komplimangerna jag fått på den senaste tiden som har fått mig att känna mig såhär bra. Det jag egentligen vill säga är att det lönar sig att vara sig själv och man ska våga sticka ut och vara unik på sitt sätt.
Men när mitt humör är på topp har den en tendens att gå så långt ner som möjligt. Det hände igår så jag är helt slut idag.

I want to feel his arms around me

Så jäääävla söööööööööt!

Så himla lättroad suttit och lekt i ps i 2-3h.. Klockan är halv två men jag är piggus, lyssnar på Carl Noréns nya låtar, han kör solo nu. 
Hursomhelst kom jag och tänka på hur jävla(ursäkta) gött det är att våga bjuda på sig själv. Sen jag börjat på gymnasiet, min skola, min klass har jag vågat bjuda på mig själv. Vågar skämma ut mig. Varför ska man bry sig så himla mycket om saker och ting egentligen? Ens utseende och särskilt vad andra tycker om en? Man har sååå mycket roligare när man är sig själv och vågar fjanta runt!

pandora forever original

OOOOMG såg sjukt snyggt klädda människor idag, ett par tillochmed. Fyfan vad snygga. Har köpt riktigt snygga bruna kängor och jag är såå nöjd. Köpte även en syntetisk pälsmössa, mihihi jag är fett glad idag men mina knän gör så jävla ont idag att jag vill dö. Usch.










musik i allas öron

ingenting jag brukar lyssna på. Men det är så himla musikaliskt och man hör stråk & piano så fint så fint!
Lyssna på honom, Brian Crain

tired as hell

Japp, sitter på skolan har lunch egentligen men är så grymt trött och äcklad att jag inte orkar ett piss alltså! Har läxor och arbeten över huvudet wäh. Knappt sovit någonting inatt men ändå var jag den som sov mest. På lektionerna har alla legat över borden med sina kuddar och sovsäckar. KÄNNS AWSOME! Aja, kul hade man ju så det spelar ingen roll. Här kommer bilder från när jag sov över med Hannah och en gång när det chillades och kollades film med loveley people och sen såklart, bilder från skolan. Orkar inte redigera någonting så dom blir lite fula.
Mysigt väder idag, blir att plugga och chilla särskilt sova idag. 
ciao

filmkväll på skolan

Vi har sett Brüno och nu ser vi remember me. Redan sett den 3-4 gånger zZZzzZZz. Men den är bra! Usch kommer inte orka skola imorn helt seriöst usch. Aja, varit posarN idag. Glad och peppad och ja.. Som det ska vara. Så underbart, älskar min klass is the best<3

under the milky way

Japp.. Sådär ser min fina MPHG10 ut, wooho. Fick ungefär 6 enskilda bilder med. Men liksom jag blev inte nöjd? Haha såklart. Nej fy för sånt, mycket roligare att fotografera sådana porträtt på egen hand. Skolan har varit rätt dryg, bara skrivit hela dagen så himla seg jag orkar inte meeeer oooh! nej pallar inte skriva mer är överarbetad och stressad. Har för första gången på typ tre veckor lyckats borsta ur mitt hår? Fan inte okej haha. 

Önskelista/och desperat behövda cosas
* GH warriors of rock - THE HIVES OCH PHOENIX ÄR MED BLA
* Grön höstjacka
* Bruna kängor
* Kamerastuffs! Speciellt stativ & reflexskärm..
* NYA BYXOR OMG & varma tröjor
* Ringar MmmMMm och nagellack
kan det inte börja regna pengar eller något....

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Såg top odel 14, daaamn vilka snygga ögonbryn en tjej hade! Alltså shit. Jag har väldigt knäpp fettish, jag tycker att ju fetare ögonbrynen är desto snyggare är det. Det är det första jag ser hos människor nuförtiden. Det finns en tjej som jag så lääänge följt och tycker hon är helcool. Första gången jag såg henne på bilddagboken tänkte jag, jävlar vilka ögonbryn hon har. Nu har hon inte sina ögonbryn sådär dock, men jag tycker hennes bilder är väldigt inspirerande och you just gotta love it!
Besök kvinnans blogg
Bilderna är tagna från hennes bilddagbok, BDKNAPP är namnet.
Dagens låtar;
Daniel Adams-Ray  - Gubben i lådan


Kristian Anttila - Sandra

I want love love love

Ja.. Många som vill ha det nu. Märkt att alltför många i min omgivning, speciellt killar har blivit så jävla desperata efter sitt livs kärlek. I mean come on? Dom flesta är i min ålder t.o.m. Chilla förihelvete? Det är typ 2% chans att ni hittar sånt nu. Eller att tro att någonting kommer vara förevigt. Jag brukar vilja se att min pojkvän finns kvar i framtiden, men jag har aldrig sagt att jag varken kommer älska eller vara med honom förevigt. När man säger det eller förlovar sig är det ett löfte, sådana löften är alldeles för mogna för att dom ska hållas av ungdomar? Tycker folket överskattar "att binda sig". När man väl är kär, visst vill man älska den och inte tänka sig någonting annat. Men vissa bör se det från en mer verklighetsbaserad vinkel och vakna upp. Men återigen till det jag började med att så många blivit så himla desperata. Sagt till mina vänner som är sådana att inte tänka på det. Kärlek ska komma spontant, oväntat och man ska bara ta det lugnt och inte vara för seriös. Har man varit tillsammans länge, riktigt länge inte två tre månader utan över ett halvår år typ, då kan man det mer seriöst för då vet man verkligen vad man klarar av. När det gått tre-fyra år, DÅ är det verkligen seriöst helt klart och då är det faktiskt inte konstigt med förlovning. Men dom som förlovar sig nu, 16 års ålder efter 7månader i ett förhållande? Eller småungar vars "hjärta gått i tusen bitar".  Ae jag blir rätt äcklad, sluta whina för ni hinner hitta den någon gång.

hjerta helg

Riiiktigt bra helg har det varit för min del. Borde egentligen skrivit läxor och sånt, men hur? Nog med att man går i skolan 6-7h om dagen nä du ska ha skola på din fritid med. Fuck off? Aja, skola är ett måste. Tre år till sen ett year off. Så ser min plan ut idag iaf. Hursomhelst är min lovely farmor tillbaka så bra så bra.
En ny fresh vecka framför mig, myskväll med klassen på skolan på onsdag, träffa Selma och farmor. Blir en fajn vecka och nog en fin helg. Helg är det bästa under hela veckan woho.


















Saknar sommaren och våren lite. Rätt dramatiskt haha. Aja, det var en fin vår och sommar nu ser jag fram emot en fin höst och vinter 2010! Behöver kläder hm..





det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två

Hur grym verkligheten än är, så har jag lärt mig att man måste våga blunda för saker och ting ibland. Ju mer du ser av det dåliga, desto djupare drunknar du i en depression. Jag har varit där men jag har lärt mig av det och gör någonting bra utav det nu. Förr kunde jag inte titta tillbaka för då såg jag allt svart, nu kan jag titta tillbaka och inte se det alls. Jag har så mycket att leva för, så mycket som jag ser framemot. Nu när jag sitter här ensam och lyssnar på uppiggande håkan hellström musik känner jag hur livet är bra. Men man ser ju det man vill se. Så, VILJA SE POSITIVT!  Känner verkligen att den bästa pepptalken jag får är från mig själv.. Haha jk, godnatt

river of brakelights

Julian Casablancas och annan asigt bra musik dunkar i mina hörlurar just nu från min awesome spellista the best shit ever. Sitter på skolan och skriver mitt manus men känner för lite paus så jag skriver här lite. Jag är fortfarande inte helt vaken men snart så. Är superduper glad för idag ska jag träffa Pontus och imorgon blir det körskola. Lite drygt att sitta där i 3,5h vet inte ens vad som väntar mig men det blir säkert fajnt! Jag är liksom född till detta. Köra bil alltså hehe. Mår så bra så att jag har håret utsläppt. HELG SNART det gillas

RSS 2.0