utah

NEJ NU FAN känner jag att jag inte pallar längre. 

1. PAAARTY med folk jag umgicks med innan sommarlovet
2. Färga klippa håret (imorgon yaay)
3. Förändra mitt rum
4. Inte varit på stan i ängelholm på sjuuukt länge fett sorgligt ju jag bor ju här?
5. Shopping, rensa garderoben och in med nytt srsly

Fem saker som måste bli av liksom annars vet jag inte vad. 
Skolan är bara awesum okej? Idag hade vi nå´slags mästerskap vi var blandade 1;or och 2;or. Det var rätt roligt men det var inte skoj att hela skolan skulle plåtas tsm när man hade "oömma" kläder.. Yay. Men imorgon blir det skola i 2,5h känns ju najs så ska vi ha världens skönaste lärare på morgonen med så det blir fajnt. Ha det.

everything I wanted

Pontus har precis åkt så nu sitter jag här och tänker tillbaka. Jag börjar inse att jag har varit med om en massa saker jag kommer komma ihåg länge. Saker som dessutom förändrat mig väldigt mycket. Började tänka på hur det var från början.. Känslan som forsade genom hela kroppen. Fy vad nervös jag blev. Tänk som det förändrats.. Då vågade jag knappt titta på honom för att jag var för rädd för att bli generad och rodna. Alla gulliga sms som fick mig att bli helt hysterisk, varm i hela kroppen, hjärtat slog så hårt att man kunde höra det och mungiporna var i nacken på mig. Nu kan jag se honom i ögonen och där kan jag vara i en hel evighet och jag kan hålla hans  handen och aldrig vilja släppa taget, utan att rodna men tusentals känslor for genom mig på samma gång fortfarande. Allt vi gjort, allt vi sagt och allt som tänkts snurrar runt i mitt huvud där jag sitter och tittar på honom. Samma sak händer när jag tänker på honom med. Det kvittar hur shitty jag än mår, tänker jag på honom kommer jag till en helt annan värld. Det sägs att man aldrig glömmer sin första kyss.. Well, synd att det inte var han men vad som än händer så kommer jag aldrig glömma hur lycklig jag blev med honom vid min sida. The sweetest thing I've ever had, the best thing I'll ever have, the one who makes me believe and the one that I wanna spend the rest of my life with.  Ja, kär är bara förnamnet.  



Så nu har jag skrivit av mig, film och sömn ja tack!


rocknroll fool

Den här veckan har varit fett awesome! Min nya skola, lärare och klass verkar fett bäst än sålänge. Trivs en massa. Tisdags bar det av till Malmö med Jakob för att se Johnossi och band of horses. Det var myycket roligt men kom hem alltför sent hehe. Idag(?) träffade jag Pontus efter skolan. Dessutom sett en fett hårig larv, as coolt. Iaf så satt vi och chillade ett tag hos mig och sedan bar det av till Malmö. Vi träffade Priscilla och Christian, åt langos, åkte parisehjul och så såg vi Teddybears!!!!! Så sjukt bra, mycket trevlig dag. 
Allting är så underbart just nu.

and nooooooooonee



I'm in love with this. Cee lo greens cover av no ones gonna love you more. Originalet gjordes av Band of horses som jag ska se på tisdag btw hihi. Men aa, tycker om videon jeetmkt.

Igår var jag med Hannah! Det var jätteroligt vi hittade på en massa skojsigt, kollade film, krängde pizza och gottigott för godis kan jag ju itne kalla det precis, tonade hennes hår och så chillade vi. Vaknade sent idag men vi hann spela singstar innan jag skulle hem.

För trött för att skriva mer ha de haj!

fighting against the dead end



Man kan inget annat än älska det här bandet. Taggar Malmöfestivalen, kommer bli 2 gången jag ser dom. <3

lost then found



Rik och kvinnlig, fjortis eller emo.. Nä.. Dom två sista är SANDRA COCO.
Men det var roligt att prova på det andra, haha nat. Men aa har man tråkigt så har man. Själv tycker jag att ens klädstil säger väääldigt mycket om en person.



Dom här är jag inte för fem öre.. Men vem är detta i min ålder anyway? Fast det i glaset kan diskuteras..


This is just too sad.. And too young..


Detta har jag redan varit haha och nä.. det var inte jag det med


Satisfried here yeah men vem vet.. Jag kanske tröttnar?

Kiss.

kärlek vid sista ögonkastet



VEM FIXAR MALMÖFESTIVALEN? VEM ÄR SÅ IDIOTISK ATT DEN FIXAR DET NÄR ALLA BÖRJAR SKOLAN SPECIELLT JAG? dom är inte snälla mot mig.. Fuck dom. Aja jag är sjukt pepp.
Jag tycker att ALLA borde gå & se Teddybears! Bara för att dom är så sjuuuuukt coola live och deras låtar är minst lika awsum. Förutom the hives.. Så har jag är teddybears det bästa jag sett med mina ögon live.
Sen finns det ju en massa andra mysiga band som man vill se, onsdag är bara emo dock så det kommer jag antagligen skippa. Men liksom Miike snow wtf? Och band of horses mmmm. Blir lite orolig för måndag, tisdag och torsdag. Iaf tisdag, för jag bara MÅSTE se band of horses. Fast det är inte pga skolan för att det kommer vara så värt men för att man har ju päron.. Dammit. Okej nu ska jag lyssna vidare på musik och kolla film.

satisfaction

Åh hej igen! Ja igår var jag med Pontus så därför skrevs ingenting.
Det är helt sjukt, 7 och någonting månader och jag är fortfarande kär. Ja, jag tycker synd om alla andra för att ingen har det så bra som oss. Idag kom jag att tänka på hur nervös jag blev dom första gångerna jag träffade honom..
Aja jag har ett annat problem att tänka på egentligen, VÄSKA!? Jag är riktigt kräsen när det gäller väskor. Men jag behöver en väska som är lagom stor för böcker och annat skit och så vill jag ha den i skinn(inte äkta), en brun sådan. MEN JAG HITTAR TYP INGEN!? Jag hittade en på åhlens men jag är ändå inte riktigt säker. Det känns som att den perfekta väskan är där ute någonstans och väntar på mig.
Anledningen till att inlägget heter "satisfaction" är för att jag INTE är satisfried(hahaha.. jag är uttråkad ok?) med min bild till busskortet. ÅÅH fyfaaaan att man måste leva med det i 1år nu. Fast det var 1 sak som jag tyckte om med bilden.. Ja gissa vad?


Mitt hår ser ut att vara långt, mums

som en elektrisk chock genom skelettet

Åh varför är söndagar så himla dryga? Jag mår sjukt illa (ätit för mycket blöö) och är hur uttråkad som helst. Har haft en "ta-hand-om-dig-själv" dag idag. Men nu då? Och resten av veckan? Eller jo.. jag måste verkligen shoppa. That's nummer uno. Behöver liksom ny höstjacka som faktiskt tål regn hm.. Och så behöver jag ny väska och så finns det ett par snygga boots som jag vill ha till vintern. Öh nej nu låter jag alldeles för feminim för att vara jag. Ah men eftersom att alla är hemma och drygar och vädret är finare än vanligt så ska jag faktiskt ut.
BYEBYE.

you already know



Vad ska jag skriva egentligen? Mina ben värker så in i *********! Känns som om dom kommer trilla av närsom.
Idag var jag med världens bästa pojkvän. Vi var ute i ovädret och hur blöt och rädd man än blev så var det riktigt mysigt. Han är allt, han är bäst.
Nu blir det nog filmtajm och sleeptime
Puss!

misguided ghosts



Tråkigare än vad jag har nu kan man inte ha. Är så himla sugen på förändring men jag kan inte bestämma mig för vad. Vilken hårfärg.. Vilken frisyr.. Bla bla. Men nu när jag testade mörkt hår så. Jag tänker skaffa hellugg vare sig folk vill det eller inte. Den kommer bli långsatan snabbt, typiskt mina luggar. Men hursomhelst skaffar jag hellugg, längden får vara kvar och så färgar jag det mörkBRUNT utan röd nyans. Det blir säkert grannt. Ögonen kan jag dock inte göra någonting åt.. För nöja mig med mina bajsbruna med grön nyansade ögon. Ja what ever.
PALLER INTE SITTE O RUTTNE HER MERE
Så det blir dusch, south park och frukt.

Smell ya later

misguided ghosts



Tråkigare än vad jag har nu kan man inte ha. Är så himla sugen på förändring men jag kan inte bestämma mig för vad. Vilken hårfärg.. Vilken frisyr.. Bla bla. Men nu när jag testade mörkt hår så. Jag tänker skaffa hellugg vare sig folk vill det eller inte. Den kommer bli långsatan snabbt, typiskt mina luggar. Men hursomhelst skaffar jag hellugg, längden får vara kvar och så färgar jag det mörkBRUNT utan röd nyans. Det blir säkert grannt. Ögonen kan jag dock inte göra någonting åt.. För nöja mig med mina bajsbruna med grön nyansade ögon. Ja what ever.
PALLER INTE SITTE O RUTTNE HER MERE
Så det blir dusch, south park och frukt.

Smell ya later

Andvari

Stränginstrument.. Damn vad jag vill kunna spela. Gitarr.. Fiol, violin vad som helst. Jag är helt hopplös när det gäller sådana instrument. Helt sjukt att jag lyckades få VG när jag spelade bas jag blev liksom "say whooot?" det var första gånger ever in my life som jag ens rörde en bas typ. Aja jag försöker hitta en väska! Hur svårt kan det egentligen vara, typ alla klädesaffärer säljer väskor. Men jag hittar ingen jag vill ha. Så typiskt mig. Det var precis som när jag letade efter mina röda ballerina skor.. OH gick runt i 54985093405 affärer. Så i år finns dom överallt. Moget.
Hört att det är utomhusbio @ tullakrok ikväll. Kanske drar dit, vem vet. Orkar iaf inte sitta hemma och ruttna. Fattar inte ens varför jag fortsätter skriva det är ju inte någon som LÄSER vad jag skriver precis haha. Men ja, jag förväntar mig inte att jag ska bli någon storbloggare.


Blööh jaja kyssen.

dust on the ground



Oj oj oj vad mysig. <3

heart skipped a beat

Tyckte att prag och berlinbilderna skulle ha ett eget inlägg hehe. Iaf när vi åkte hem stannade vi i prag och berlin för att vandra runt.


Prag:









Nycklar.. Det trodde ni inte va? haha.









Berlin:





du var där när jag kröntes kung

Oj.. Jag har haft besökare fastän jag inte uppdaterat mig. Fy fy! Men mitt internet var ju inte det bästa när jag var utomlands och här hemma har jag haft fullt upp med annat. Är dessutom jävligt trött på att fixa bloggen hela tiden. Känns så himla ful och äcklig..
Hursomhelst! Jag lever och jag har jättemycket att berätta om. Men jag kör på det vanliga "en bild säger mer än tusen ord" och slänger in bilder från resan!





























RSS 2.0