you're shaking my confidence daily

 
 
Hade ju inte tackat nej till pengar osv..
Byxor/diesel/tröja/hunkydory/bälte/liebeskind/boots/cafénoir

så bra att jag dör lite

 
Äntligen har albumet med stort A kommit ut. Ingen besvikelse alls! Hösten är räddad. Sandra hjärta Mumford & Sons

Tjis weekend yäyä

Som vanligt blev det först utgång med Jossan och fest igår. Det har varit jäääkligt kul! Idag ska jag vila och kolla film, behöver fler lugna dagar..


Brace yourself, winter is coming

 
Det är så jävla kallt! 
Tog denna vackra bild i Malmö under Augusti månad. Tyckte den var passande.

It's the one that says bad motherfucker

Precis sett klart Pulp Fiction. Bästa filmen jag sett på länge, de som inte sett den, ta och se den snarast!

Stalkers gonna stalk

Hejhej! Haft en småjobbig dag då jag är så galet trött och sliten. Hade träningsvärk med men trotsade den för Semlans skull. Sjukt pinsamt att jag knappt klarade ta 20kg på benmaskinerna.. För övrigt blev jag och Semlan stalkade på gymmet, riiiktigt creepy. Aja är fortfarande sliten, ännu mer dessutom så jag avslutar min kväll med en asgod blåbärssmuttis och en film!


Every color illuminates

Haft en sjukt rolig helg. Livet är underbart och jag är dödssugen på en massa tatueringar. Tillbaka till skolan imorgon, längtar redan till nästa helg!


Say my name

Galet det blev igår eller vad? Älskar min bästis så äckligt mycket att jag är ful. Kärlek.


weekendsinmyheart

Ja då tog jag helg denna dag! Så underbart med lediga fredagar. Jag mår inte supderduper bra så jag spenderar denna kväll i sängen med film och ett trevligt sms-sällskap. Finfint. Imorgon då jävlar blir det gym och utgång, woopwoop can't wait.
 
 

I said take back the toys

"You know your life is great when the only thing that can make you sad is Chuck and Blair not being with each other" ~ Sandra Coco

c'est la vie

Vilken dag! Hade sovmorgon egentligen, men den blev totalförstörd av en skrikande mor och sedan av en mardröm. Efter skolan idag firade vi Jojo som äntligen fyllt 18! Lite dricka på hampan i det konstiga men varma vädret. Resten av dagen har jag slösat bort i sängen. Fan mig jag måste bli frisk och ta tag i livet nu. Nä nu får det vara slut på slösurfandet, måste kolla litte GG innan jag somnar. Natti!



 
 
Är för övrigt helt besatt av Florence + The Machine idag. Denna och denna har spelats flitigt idag. Dör av braighet.

life is tough but I'm tougher

 
så.hög.på.livet

Postcards from 1963

Ironiskt nog, bara för att jag tänkte att det var längesedan jag var sjuk igår och var superglad så blev jag såklart dålig idag. Fan då. Får hoppas på att det går över snarast! I övrigt kollar jag på tv, bra program idag såsom kristallen, hollywoodfruar och PR. Det är trots allt internationella tv-dagen eller vad det var historialäraren sade.


Jag är lyckligare nu

Känner mig euforisk. Jag har "the time of my life", har absolut inga bekymmer what so ever. Förutom mitt hår som är inne i någon svinto/fett period. Godaste glassen och GG står på kvällens schema! Puss.


mysigast just nu

 
 
Avslutar världens bästa helg med en apmysig låt. Lite deprimerande att helgen redan är slut, men det ska bli skönt att äntligen få sova hemma själv i sin säng, tror min kropp har utstått tillräckligt med stryk denna helg haha. Peace

Festligt värre

Idag ligger jag hemma med en hemsk bakfylla och är sliten som aldrig förr. Det tär på en att festa men så jäkla kul jag haft det! Kan dessutom bocka av en del punkter i min bucketlist hihi..


RSS 2.0