monki


så grann

Mår bättre nu kan röra mig igen woho. Är i mega stort behov av hatt.



ta min ungdom jag vill inte ha den

Du får den så ta den gör vad du vill och begrav den. Igår var jag hos Hagdahl med Johan. Vi hade en minifilmkväll och såg Paranormal activity 2. Den var fånig såklart men högtalarna och deras distraktion gjorde att jag hoppa till några gånger ändå. Usch. När jag väl kom hem grät jag mig till sömns. Gick ingen buss imorse. Fick bara en amerikansk cent, ruttna bananer och kinapinnar som dricks på jobbet. Tröttaste någonsin och mår förjävligt. 

JAG ORKAR INTE MER. 
Går typ i ide.

your beautiful blue eyes

Min pojkvän är fin. Idag har jag verkligen slitit röv på jobbet. Har ont överallt och är helt slut. Känns faktiskt skönt! Skall fräscha upp mig sen plugga och senare ikväll ska man nog träffa folk, trots allt lördag.

jag hörde trummorna på stan

Lovar er ett superduper inlägg. Efter jobbet (BLÖ för jobb på helger..) sen resten av min lördag får jag plugga och ta det lugnt för jag ska jobba på söndag också. Rätt drygt men gött att få pengar, spara ihop till mina framtida planer! Nej nu är klockan två och jag bör sova. Natti

chasin rainbows

Bjuder på en väldigt gammal bild på mig om min fina vän. Vi satt i tre timmar och hittade asigt gamla bilder på oss som emos. Vi gjorde även amerikanska pannkakor, skypade och "kollade" på scary movie. Sjukt roligt! Nu sitter vi och lyssnar på nostalgisk emomusik och för över de gamla bilderna så de kan komma ut på fb. Blogg ya later!!!

Im not a human if you say Im not

Varit i hasslarp och käkat pizza! Blev riktigt mycket är så mätt att jag spricker. Är även världens tröttaste så det blir att slå på social network och hoppa ner i sängen med en kopp tea. Lägger även in en supernajs låt med peter bjorn and john i detta inlägg. Hört en massa ny musik idag är så glad. Go 2011! Natti natt.



 


födelsedagsönskningar

1. Babyliss icurl 
2. Proactive
3. Gul kånken
4. Närbildslins
5. Spotify Premium
6. Presentkort på monki
7. konsertbiljett, bob hund i hbg(får bli tidig present isf)
8. putte i parken biljett
9. stockholmsresa + pengar
10. mer pengar

what's in it for?

våren.. Var är du?

istället för varmt väder, musik!

Så usel jag blivit på att uppdatera. Men ja i söndags var jag och min pojkvän på järnvägsmuseet bara för att och efter det gick vi runt lite och kollade på djur i hembygdsparken. Igår åkte vi in till Helsingborg för att besöka tropikariet. Det var sjukt roligt förutom att det flög fladdermöss över huvudet på oss. Är sjukt sugen på att ha en apa som husdjur nu! Grymt söta var de. Efter tropikariet gick vi runt i Helsingborg för att hitta någonting att käka, det blev max tillslut. Väldigt romantiskt. Sedan åkte vi hem till honom och kollade på bebisbilder(GUUUUD vad söt han var!) och såg top model. Två helt underbara dagar med världens bästa pojkvän!

allting är som förut

Sorry för jättedålig uppdatering men har verkligen haft fullt upp! I fredags var jag på fest hos Jessica och det var väldigt trevligt såklart. Igår var jag med min älskade bästa vän Alma, det blev chips och dipp och så såg vi precious. 
Idag ska jag träffa min pojkvän. Blogg ya later!


Jessicas bild. Fick bli en på mig och Fredrik för vi är äckligt lika på denna bild?

spejsade naglar

Idag fick man sluta 2,5h tidigare och imorgon är man ledig. Skönt! Efter skolan var jag med Natali på stan. Hittade ingenting särskilt så det fick bli en chailatte innan vi tog bussen till Natali. Där käkade vi pizza och kollade på nageltutorial och försökte göra likadant. Inte lika lyckat men ganska fräckt ändå, får hitta bättre papper till nästa gång. 


Väldigt mycket målat utanför som jag ska försöka pilla bort nu
Nu skall man slå på en film. Blir en snabb runda inom stan imorgon sen Helsingborg!

I want to see the future

Åh vill så gärna till stockholm och se hela filmen. Den verkar så bra gjord och så annorlunda! Vill även se en utställning i malmö. Hm tight weekend.

ingenting är värt när leva blivit rädsla

Sjuukt sugen på sidecut! Unnar mig själv en äppelkaka och smoothie sålänge. Har så mycket plugg att jag vill lägga mig på golvet och skrika. Tur nog är det engelska och jag har gjort det mesta så får nypa mig själv och ta tag i plugget. Blogg ya later höhö.

vi verkar kolla på olika speglar

Min pojkvän tror inte på mig när jag säger att det oftast ser förjävligt ut på mitt rum. Nu är det väl ändå ganska tydligt? Blev ingen skola för mig idag för jag hade så ont att jag inte kunde lyfta röven ur sängen. Efter många timmars sömn och degande i sängen + en massa panodil bar det av till familia med mamma och mormor. Blev en spetsväst för min del som ni såg i förra inlägget. Blev även en fika. När vi kom hem städade jag mitt rum och duschade. Blev även en hemmagjord smoothie. Jag kommer bli tjock jag vet men det är så gott! 


well come on

1. Mina fina presenter från pojkvän som jag fick igår
resten. spetsväst från en mysko affär

glad alla hjärtans dag

Bland alla deprimerade singlar som invaderat facebook med sina valentines-day-hat kommer jag här, glad och lycklig! Dagen började inte så bra för jag hade så fruktansvärt ont. Stack hem och sov ett tag innan min underbara pojkvän kom hit. Båda var trötta sen helgen så vi låg i min säng, kollade på lite olika saker och hade det allmänt jättemysigt. Fick jättefina gåvor. Hjärtformad tvål och body butter och båda luktar så sjuuuuuuuuuukt gott att jag smälter inombords! Hoppas alla hade en fin dag trots allt.

the spaces between

Hemma och nyduschad efter vad som kändes som en lååång helg. På det senaste dygnet har jag käkat pizza 4ggr, pipi machen femtioelvatusen gånger, målat och spelat tv spel. Vann över min pojkvän på tekken hihi. Ja bilden föreställer två porträtt av mig som är målade av ingen mindre än pontus, den ena är munmålad(till höger). Väldigt skillat enligt mig. Just det, har även varit hos farmor på middag (där jag åt pizza fjärde gången). Aja nu blir det tea, tv och sova. Natti!

I think this might just be my masterpiece

Hemma från filmkvällen på skolan. Lagom mysigt och helt klart värt det, för såg en awesome film. 
Rekomenderas starkt. Den var inte bara mycket välgjord utan väldigt rolig också.
Googlebild

well I should tell you I've been spoken for

Hemmagjord smoothie, plugg och we are the scientists.
Usch mitt hår måste fixas snarast.

du är inte trasig du behöver inte fixas

Tycker att det är roligare att fåna sig i photoshop än att plugga. Nej men seriöst måste ta tag i det. Bye!

rebecca & fiona - bullets

Bild från google.

hey shut the fuck up boy you are starting to piss me off

Slutade sent idag. Andra sovmorgonen till elva i rad plus att det var jättefint väder ute idag. Riktigt skönt men tråkigt nog mår min kropp piss. Mår illa och har nog lite feber. Blir mer svampsoppa nu för min del, plugg och kanske tv senare.



miljömärkt

"Det finns inga miljövänliga flyg, det enda miljövänliga som flyger är fåglarna"

Fredrik Blasberg

what

Riktigt dålig dag. Allting har gått åt pipsvängen och jag sover jättedåligt. Stormen gör inte saken bättre, fåglar som flyger in i ens fönster och halva staden flög runt. Det var en riktigt jobbig natt.
Min header ser jätteekonstig ut men hade tråkigt så lekte lite. Ska göra en bättre snart.
Någon som såg top model i måndags? Grymt coola hdr bilder. Min pojkvän undrade vad HDR var.
Simpelt, det är en jättecool effekt. Ser ut som om det är en massa kontrast på det men det är mycket mer invecklat. Jag är inget proffs, testade effekten på picnik för att visa vad det är jag menar



Den är inte i närheten av snyggheten som HDR bilder har. Bilden tog jag i somras när vi var i Prag. Jättefin stad, besök den! Finns en hemsida med mumsiga HDR bilder för er som vill se mer.


where did you go?

klockan var ungefär tio när jag bestämde mig för att göra klart en snabb grej i photoshop innan jag pluggade in det sista fram till klockan elva. Nu är klockan snart elva om typ mindre än tio minuter och jag blev klar precis. Stress!? Varför går tiden så snabbt när den inte behöver det? Blir så himla upprörd så jag skiter i allt och går och lägger mig innan jag blir så aggressiv att jag börjar slå sönder saker. Godnatt.

das spiegel

I detta nuet sitter jag och pluggar lite till mysig musik, äter banan och dricker mitt älskade tyska istea som jag köpte igår. Nu har min mormor stigit in i rummet så vi skall prata lite och snart blir det top model. Puss!

slow dancing in a burning room

Ja blev inget natali idag för hon är segis på att svara! Var på söderpunkten i helsingborg där jag införskaffade mig mer tjockissaker hihi. Efter allt vandrande på ikea hämtade vi Pontus och åkte hem till mig. Här byggde jag upp tält av pallar, stolar och överkast och inne i tältet lade jag en filt och kuddar. Lagom mysigt? Mmmmm. Ska nog spendera min natt här i tältet alltså. Känns dock tomt nu för att han åkt hem. Usch skola imorgon. Sleepmode on, puss!

he smiles brightly back at you

Precis vaknat. Ganska utvilad trots att jag vaknade flera gånger och var helt konstig. Jätteintressant information. Ätit världens fetaste frukost och nu sitter man och väntar på att man ska få skjuts till Natali.
Puuuuuuuussss

min förlorade värld

Idag blev det en runda på stan med min fina vän Hannah. Min mormor är här nu, fick mitt vatten. Mer än vad jag kunde tänka mig för jag fick två 2L's flaskor!? Gottgott. Fick några andra godsaker också. Snart ska vi äta jättegod middag och vad som händer ikväll får jag ta reda på senare.
sandra coco ängelholm

thin line

Har ångest. Beror kanske på den väldiga stormen som gör att jag inte kan sova för sorgligt nog är jag rädd. Hursomhelst har jag ångest för jag vill verkligen hoppa över ett år, seriöst vem vill fylla sjutton år? Man är så nääära åldern då man blir myndig och får nästan göra precis vad man vill. Har några vänner plus pojkvän som fyller arton i år. Kul känner mig så liten.. Vill också ju! Fast bäst hade varit egen lägenhet med en liten mops, sitta på balkongen om nätterna, dricka vin och kolla på stjärnorna.

scooby doo

Precis kommit hem från Dijana och Selma. Dijana fick för sig att sätta fast sitt löshår i mitt hår, fixa mina ögonbryn och lägga rött läppstift. Allt utom löshåret satt fint iallafall! Vi krängde allt möjligt sött känner mig asfet. Vi såg även 127 hours och knäppa som de är hade de värsta fistävlingen. Tråkigt att alla Ängelholmare är på Bahnhof just nu. Själv är man trött och ska efter ett south park avsnitt(om jag ens hittar ett jag inte sett) sova. Imorgon kommer mormor woho! Ännu mer kräng.

på baja-majan ska jag skita ut alla mina bekymmer

Glad som fan blir man. Eller ganska iallafall. Men har läst några artiklar och trådar hit och dit. Men hultsfredsfestivalen är tillbaka! De gick ju i konkurs förra året men nu ska de samarbeta med en rik tysk. Dock ska festivalen ha en mer elektronisk inriktning. Personligen vet jag inte vad jag ska tycka om det känns som elektronikan tar över för mycket. Ryktas om att det blir bandsläpp redan nästa vecka. Så man får bara vänta och se. (Bilden nedan är ett minne från förra årets siesta. Toapappersröj!)

in these bodies we will live in these bodies we will die

sorry för tråkiga inlägg utan bilder och sånt. Idag hade jag ju studiedag. Cyklade först hem till farmor där vi fikade och pratade strunt, sedan tog man bussen hem och kollade tv med syster & mamma, tränade zumba och efter det tog jag vääärldens längsta skönaste bubbel bad med enormt mysig musik och allt. Nu ska man kolla film med och äta glass med chokladsås.
Puss

du stack ett hål i min kevlarsjäl

Dagen började ganska sådär var tjurig och allt. Men så fort jag hade slutat skolan blev jag upp rymd och skyndade mig hem så snabbt jag kunde. En dusch senare stod min underbara själ utanför dörren. Vi slappade och såg vad blir det för mat. Trött och sliten är jag blir det sängen på direkten. Skönt att kunna sova hur länge som helst imorgon.
Eftersom att det ska sovas sitter en skön version av blinka lilla stjärna med Fredrika Stahl (som ni säkert känner igen från en bilreklam) och en sovande bild perfa. Natti natti

kurrikurr

typ sovit sämst i natt. Tjurig som fan är jag. Hatar religion i skolan för övrigt. Bye

RSS 2.0