liten paus!

Hej. Nu är det så att jag har extremt mycket att göra de resterande dagarna av denna veckan. Har även inte hunnit med så mycket idag då jag var extremt utmattad och fick ringa samtal, handla och nu plugga. Fasar inför nationella imorgon! Hatar att prata inför andra, usch. 

Aja min vecka framöver ser ut såhär

* ringa tatueraren check!
* handla inför festen
* gå på välgörenhetskväl
* S T Ä D A 
* skriva på samhälls-uppsatsen
* fira min födelsedag med familj och vänner
* fest för mig woho 

ja som ni ser har jag en del att göra. Hörs till påsklovet om inte innan! Puss


I hela mitt liv har jag hört en sång

Jag som var så besviken och smått arg över maskinen blev överlycklig när denna släpptes på facebook. Tryckt på omspelningsknappen minst tjugo gånger, så himla underbart!

nergång & ingen efterfrågan

Otroligt besviken på Maskinens nya album. Nä jag fortsätter lyssna på boys 2 men tills de släpper något bra och ser istället fram emot The Hives och Kents nya album.

När det går åt fel håll

Kan inte sova, så jag upptäckte hur man mobilbloggar, smsat människor såhär sent och äntligen slutat lipa. Hatar att vara tonåring ibland.

ttyn

Världens bästa söndag igår. Underbart väder och sällskap. Dessutom var det våffeldagen igår (fick extremt ont i magen så mätt jag blev) och efter det blev det ett biobesök. Film? Hungerspelen ofc! Är man ett harry potter & twilight-fan och för övrigt älskar spänning och drama så är hungerspelen verkligen rekommenderad. Otroligt välgjord film. Så bra att jag faktiskt ska läsa böckerna. 


Obs, googlebild

Idag har det inte hänt så mycket, frukost på balkongen, ute en del och sedan såg man lilo & stitch. Ledig imorgon med.. Börjar bli rastlös

tillbaka!

Hej. Förlåt för mitt lilla uppehåll men varit så äckligt förkyld att jag inte gjort något annat än legat hemma. Hursom är jag tillbaka nu!


Lagom sliten och så också.

suttit i ett kylskåp i det syfte att bli för kyld

Har inte hänt så mycket idag, känt mig smått hängig och seg. Tränade i över en timme, kan inte minnas sist jag blev så röd i mitt ansikte av ansträngning. Kan ju dock erkänna att förkylningen känns i hela min överkropp och inte minst i min hals. Men men, gjorde en spellista att ha till när jag joggar eller gymmar som ni kan ta del utav här.

sista avsnittet!

Kom nyligen hem från ett gym och ett zumba-pass! Blev extremt hungrig efteråt så det var helt sjukt.
Nu ska jag dock se sista avsnittet för den här säsongen av världens bästa serie (walking dead)! Sen blir det att längta ihjäl sig till höst, tråkigt nog. 
Fick ett litet musiktips idag som jag tänkte dela med mig av, klicka: här!
Puss ni fina

starship

Varit en jättechill skoldag. I princip inte gjort någonting, spenderade mer tid på fika och kolla kläder. Denna dag kommer bestå av plugg och träning. Faktiskt pigg idag trots att det är en måndag! Imorgon kan jag dock avnjuta en ledig dag. Ibland älskar jag min skola trots allt.

Bild lånad från johanna
Bild jag tog med min nya app...



ma'm he's trying to steal my camera

Sitter med min fina vän Natali. Varit ute och fotograferat, snart ska vi ta en fika på EH innan vi ska på fest. Trevlig helg, puss!

don't dream your life, live your dreams

Fick bli att bära mina converse idag. Träffade Pontus ett tag, gick på stan och lite senare såg vi Woman in black. Tyckte den var smått läskig faktiskt haha. Nej nu blir det sängen, min nybäddade säng dessutom.

Fredag morgon

Vädret vände idag och blev soligt och varmt. Fick bli en extra lång runda med Bella för att kunna njuta av vårvädret innan det blir molnigt och kallt igen. Förutom vädret har jag också njutit av en god frukost.

Gröt med päronbitar, kanel och aprikossylt.

torsdagsinspo

Så full av inspiration just nu. Oändligt med pengar, ja tack?
Ps. Otroligt roligt att ha hamnat på blogg.se. Tack för alla fina kommentarer!

heldag i malmö

Varit i Malmö med några från klassen + journalisterna på skolan. Otroligt trevlig dag med mycket skratt, sol och värme.

Blev dessutom av med min starbucks-oskuld. Riktigt god juice och trevlig service!

Världens bästa måndag

Troligen en av de bästa måndagarna på otroligt länge. Hade ett riktigt skönt gympass på idrotten, drog iväg till ett tjejgym. Otroligt skönt att slippa massa folk. Väl hemma väntar ett nytt walking dead avsnitt, men det som förgyllt min dag verkligen är detta: http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/thehives.html
Ååh herregud så glad att jag spricker nej nu får jag sansa mig
Fred ut,

it was just like in the movie titanic

Haft en väldigt mysig helg! Det visade sig vara något annat än maginfluensa för dagen efter mådde jag prima. Var på fik med vänner innan jag åkte till fina Natali för att fira hennes artonårsdag. Mycket trevligt!
Pontus kom över till mig senare och sov. På morgonen åt vi frukost i den varma vårsolen, utan jacka! Riktigt skönt, höll tyvärr inte sig hela dagen. Blev väla, utsiktsfärd och donken innan man blev skjutsad hem. Spontan men otroligt fin dag med en fin pojke. Bra helg.



MÅR VÄRLDSBÄST

Eller inte! Godiset bredvid mig ger mig spykänslor och magen vill inte fungera som den borde och ja, tröttheten berodde nog inte på för lite sömn. Snälla låt det inte vara maginfluensa... #ledsenchey

tagit världens fetaste powernap

Today I don't feel like doin anything. Köpa fetaste godispåsen och spela sims hela dagen för att jag inte pallar med någonting annat. Gött med helg annars! 

mitt albumomslag


Lite mjölk och vatten och en hel del photoshop.

trodde våren var här, ja innan all snö kom i natt

Lyssnar på kent eftersom att jag gjort ett skivomslag till en av deras låtar till en fotouppgift. 
Känslan av nostalgi sköljer som en våg i min själ när jag hör "dom som försvann". Underbart.

ullared idag

Två väskor varav en träningsväska och en svart i skinn som är aslik murberry alexa väskan, träningsjacka, lakan, strumpor, trosor, överkast, hörlurar, linne och tröja. Nöjd chey.

tre små

Tre små inom matväg jag inte klarar mig utan
  • ost
  • bacon
  • lax
Största anledningarna till att jag inte kan vara vegeterian eller vegan. Även om jag hade velat.

black and white this sunny afternoon

Glass och fotolektion denna soliga dag med fina tjejer.

RSS 2.0