I'll be good


I'm taking a chill pill this sunday



Kid cudi, MGMT, Ratatat - Pursuit of happiness

consolation prizes



Har redan sommar/vårkänslor. Därför gjorde jag en spellista (klicka på bilden ovanför) med niiz sommarmusik. Eller ja, de påminner mig om sommaren iaf.

skxawng

Var med Alma idag. Först var vi ute och lekte haiar, kleiner haiar såklart. Efter en timme gick vi hem till mig där vi gjorde pannkakor och kollade avatar. Därför blev rubriken som den blev, för övrigt betyder det idiot. Det är ingenting speciellt som hänt men jag och Alma samtalade om folk som var ytliga. Dem är riktiga skxawngs. Jovisst att man själv kan påpeka att vissa är riktigt fula, men jag håller mig inte borta från dem pga det. Håller mig hellre borta från de populära med noll vett i huvudet, vilket syns alltför tydligt. Aja orka vara så pessimistisk har faktiskt haft en bra dag idag. Just nu sitter jag och lyssnar på en massa coldplay låtar och grubblar över saker och ting. Filosoferar.

Har nåon sett den nya serien The Vampire Diaries?



Den påminner en om twilight väldigt mycket. Men av någon anledning gillar jag den serien och jag följer den. Finns inte mycket annat att se på tv ändå.
Nu ska jag fortsätta grubbla så, hej på er!


and you belong with me

And I could write a song
A hundred miles long
Well, that's where I belong
And you belong with me

And I could write it down
or spread it all around
Get lost and then get found
Or swallowed in the sea 


coldplay

another sunday

Ja okej nu tar jag allt i ett. Fredag började segt, kom försent till idrotten. Nu när jag tänker efter så borde jag ha hoppat över den. Vi körde handboll, målvakt var man så man fick ta rejäla smällar. Annars var allt chill och efter skolan drog man ner till stan med Keerati. I stan träffade man Pontus. Så min fredag var toppen. Sov över hos Keerati. Men det var VERKLIGEN inte lätt att somna. Vid två tiden ringer två rikssvesktalande äldre jävlar som kan min adress och är allmänt sviniga och perversa. Blö på sådant trams. Sen blev det dag och vi gjorde inte mycket, låg i sängen tills mina föräldrar kom och hämtade mig. Väl hemma kollade jag på saving private ryan. Drygaste filmen ever men den var fin, mycket fin. Senare fick jag för mig att kolla på Action League Now. Haha tyckte om det när jag var mindre för att det var så sjukt fail. Fast.. Ännu mer fail av mig att kolla på det än idag huh.

För er som inte minns;


Har knappt sovit något.. TVÅ DYGN
Har en massa blåmärken på benen, knäna.. Ae riktig pina man kan inte ens lägga sig normalt och min högra fot är svullen. Jag har ingen aning om vart jag fått allt det där ifrån och det är asigt mysko. Ingen aning om vad jag ska göra idag. Tror jag leker lite med designen. Puss.

we were young darling

hähä jag hinner inte skriva mycket för att suggubben tvingar mig att stänga av datorn och han klappar mig på huvudet, fag. Designen är ful satan men jag orkar inte göra något speciellt, brist på ideér. Kommer ändras inom kort. Uppdaterar mer senare idag. Puss.

den som tuggar med öppen mun dör

har inte så mycket att skriva om. Är ganska seg det händer inte så mycket just nu, dumma snö. Lov nästa vecka, tummen upp för det! Har inte planerat ett shit och det känns inte ok. 
Jag måste KLIPPA mig. Mitt hår är alldeles för tjockt så man kan inte platta det längre och det är fult och slitet måste färgas också. Blä. Har lite beslutsångest. Edit; Jag har kommit fram till en lösning.

Köpa själv;


Begära som födelsedagspresent;


Vågar inte begära iPoden som födelsedag, slarvade bort min förra iPod.
JA GUL för att vitt är så uttjatat och för att gul är udda.

Orkar inte skriva mer, ska sova. Puss.

nya amazing horse





Jag vettifan hur många gånger jag kollat på det, tycker att det är roligt varje gång. Torr humor? Oohja!
Den längst ner är en ful remix hehe.

nemen vad var status nu igen?

vi började med media i skolan idag. Vi blev "proffsfotografer" på nolltid hehe. Lärde mig att det ligger ett chip någonstans i linsen. Hursomhelst hade jag kameran med mig
















Prosit mr.Blücher!

Nu ska jag plugga har no-prov imorgon sen kanske jag ska kolla saving private ryan(?).
Puss

alla hjärtans laskjlrk dag




 Thihi choklad från min kära mor, riktigt gott mmm choklad <3

Tolv timmar i min säng om inte mer. Fett seg. Sen bar det av till strövelstorp. Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag iaf!

I see you

Tar upp det senaste i ett enda inlägg hehu. I fredags var allt chill, tillochmed i skolan fastän vi hade idrottsprov. Efter skolan drog jag och keerati ner till stan och köpte klubbor. När vi skulle ta bussen hem till henne träffade vi Pontus också, perfa! Hemma hos Keerati chillade vi bara framför tv'n i hennes säng. Igår (lördag) var jag ute med Pontus, mycket trevligt trots den äckliga kylan. På kvällen skulle jag och far gå på bio. Det låter ganska fånigt men, det var den bästa filmen jag sett. Hittills I guess. Filmen innehöll allt. Den var så spännande, vissa scener satt jag helt spänd och i andra vågade jag knappt kolla. Då och då grät jag inombords, särskilt efter filmen. Det är helt sjukt hur man kunde komma på en film som denna, fastän den liknade pocahontas. Själva storyn är den samma. Ni börjar nog ana vilken film jag skriver om, Avatar såklart. Kommer nörda den ett bra tag. För er som ännu inte sett den, TA OCH GÖR DET! Att den var i 3D gjorde den inte mer speciell, kanske om den hade varit i 4D eller (om det ens finns?) 5D. Men nä, alltså själva filmen var super, ni borde verkligen se den. :)


"I see you, leona lewis"  - De som sett filmen förstår nog ironin

Puss.

it's a beautiful daay


bild tagen i malmö för, två år sedan måntro? oredigerad också hihi

Jag är inte död, vilket jag egentligen borde med tanke på omständigheterna. Det är svårt när man är omgiven av en massa härliga optimister.  


the beatles - with little help from my friends

Åh den är så bra och så sann. The beatles är så sjukt bra, dumma spotify som inte ens har deras låtar. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har NP i svenska i skolan just nu, läsförståelsen gick väl.. sådär läste inte ens häftet och är medveten om två fel redan, lyckat haha. Min dag idag har varit bra, riktigt bra tror jag. Imorse åkte jag in till Helsingborg och fixade tråden. Skolan var ju sjukt ägig haha Mattsson blev så ägd. Vi kollade våra aktier som vi köpte two månader sedan. Jag hade gjort något fel så när vi räknade ut allt låg jag back -60%. Men när vi rätta allt låg jag med +13%! Det var mycket faktiskt. Ska nog köpa aktier irl. Batteriet dör snart och jag måste lägga mig så jag orkar inte skriva något speciellt just nu. Hoppas att ni läser min blogg trots allt, kommentera också så blir jag glad. Puss :)

kärleksfilosofi

Det är det alla hjärtans dag på söndag. Själv tycker jag att folk tar kärleken för givet. Folk som sitter och letar efter kärleken över internet på sidor som match.com? Kom igen! Iofs hittade jag min över internet, eller hitta och hitta.. Vi chatta i 4 år eller något. Haft en crush i honom ett antal gånger *pinsamt. Inget seriöst dock, fortfarande över internet men när jag väl träffade honom i verkligheten så blev det som det blev ändå. Men alla är så fag tycker jag, "älskar dig" hit och dit.. Eller folk som kallar varandra för "älskling". Då menar jag inte vuxna människor, dem förstår jag. De är mer seriösa när det gäller förhållanden. Men de i min ålder t.ex. Vadå älskar? Om man kollar på bilddagboken så räknas det månader och dagar. "Säg grattis", grattis till vadå? Finns dem som är gifta i över 25 år, tror du att de letar efter uppmärksamhet och önskar sig ett grattis? Får damp på sånna! Eller när någon frågar en "hur går det?" hela tiden. Hur ska det gå om man precis blivit tsm? Måste jag uppdatera vår status dag efter dag eller? Men tillbaka till att älska. Hur kan man veta att man älskar någon efter, första dagen? Eller överhuvudtaget. Alla låtsas som att allting är perfekt och att dem älskar varandra redan första veckan, överentusiastiska och blä. Tycker att extrem romantik är.. Äckligt? Det känns så vuxet och jag.. Jag vill inte vara vuxen. Inte än. Så varför inte bara take a chill pill och njuta av livet som tonåring? Istället för att älska hit och dit. Det är iofs ett löfte, vad händer när du tröttnar och gör slut? Men älskade du inte honom/henne? Jag tänker inte säga det förens jag verkligen menar det och är säker på att jag kan stå för det en lång tid framåt. Det är en stor grej att säga att man älskar någon, så ungdomar.. SLIT INTE UT DET. Nej tro inte att jag är för kall nu men just "älsk-grejen" är bara för mycket.

latiis



Maah jag har inget liv seriööst

Denna helgen har varit toppen! Fredags.. Öh kommer inte ihåg tror jag bloggade då också. Igår var jag med underbaraste! Kom fram till att jag suger på tv-spel nowadays, jag klarar inte medium på GH ens!? Får skärpa mig, spendera mer tid åt kära ps2. Men ja det var sjuukt mysigt, säger jag varje gång men.. Måste säga någonting annars känns det som om det var dåligt och det var det verkligen inte. Haha börjar bli som sloan på det programet jag och Keerati kollade på idag. Vi chillade och bar ansiktsmask sen åt vi vårullar med morötter, majs och glasnudlar i. Har alltid trott att vårullar ska vara starka? Hm. Imorgon har jag matteprov och det känns NOT okay. Inte nog med det, jag har tre andra prov denna vecka buhu. 


CEBOLLA (lök på spanska)

Sandra Coco foto









          
Haha!

sandra coco
Lips like sugar


Shitty och långt..

Förlåt om jag inte uppdaterar så ofta längre men det är mycket skola och lite sömn i mitt liv. Idag har allt varit riktigt shitty. Många tankar har flygit runt i mitt huvud och jag håller på att explodera. Jag tvekade och tänkte, borde jag ta slut här? Jag orkar inte (censuerar jävelns namn med svin) svinet mer. Det går inte att leva med honom. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Ordet är sjukt starkt, flera stycken har försökt att intala mig att jag omöjligt kan mena det bara för att "bla bla"*censur*. Skulle jag inte kunna hata honom för det ändå? Ni kanske aldrig HATAT någon så mycket så att ni önskat att det personen bara kunde dö. DÖ. Skiter fullständigt i om han läser detta, han är dum nog att inte förstå att jag menar honom. Går inte ens att se på det äcklet. Förvånad över hur jag reagerar i hans närhet? Det förvånar mig hur folk INTE REAGERAR likadant i din närhet. Jag mår skit ärligt talat i er närhet. Det fula är att ni inte ändrat er ett dugg, under så lång tid. Ni får mig att hata mig själv, att må äckligt, känna mig dum.. Ja ni har tillochmed fått mig att önska döden själv. Kan du inte ens försöka? Inte ens FÖRSÖKA att lyssna en endaste gång? Sluta vara en egoistisk skitstövel som alltid. Du lovade mig en grej, så som du lovat mig grejer tusen gånger. Men den här gången var det nödvändigt. När jag frågade om vi skulle fixa det svarade du mig med en lögn och fick det att låta som om det var mitt fel att jag varit i skolan och slutat så "sent". Sen hackar du & *censur* på mig om sånt här också, som att det.. Som vanligt är mitt fel. Inte för att det bidrog till mitt utbrott idag för att jag blev inte ens förvånad, det var liksom.. Förväntat. Varför har ni kvar mig ens? För att ni tjänar på mig eller för att jag ska vara en slags reserv? Du pratar skit om mig framför mig och blir förvånad över att jag bryter ihop, hur mycket tror du att jag orkar ta? Det är inte bara mig du trycker ner, du trycker ner ALLA i din omgivning. Så att jag HATAR dig är inget värre än det du gör. Sen att du snackar skit om dem jag umgås med är bara så fittigt lågt. Nu förstår jag vad du menar med "vänner varar inte förevigt, tänk på familjen och skolan först". Du tänkte inte på något utav det. Du tänkte bara på dig själv och se hur det blev. Så fort jag får chansen, ska jag åka så långt bort ifrån dig som möjligt. Du är inte värd ett piss. Så att jag ska respektera dig? N-e-v-e-r.

RSS 2.0