no one's gonna love you

idag har jag bara soooovit. Det behövde jag, efter denna äckliga veckan med allt skit. Annars har jag bara spelat på min keyboard. Lärde mig Kelsey med metro station idag. 

  
Casual

Pontus nämnde ett band som jag skulle kolla upp. Dem har faktiskt jättebra musik, lugn men aasbra. Tydligen vart med i o.c och one tree hill.


Band of horses - The funeral   (ååh biglovelove gitarren<3)

LYSSNA FFS!

juicy burn

Idaug har jag inte gjort så mycket. Bara sovit ut och varit i Helsingborg med päronen. Införskaffade mig en söt kjol. Snart ska jag se the number 23. Knäpp film förstod den inte första gången jag såg den så får försöka ikväll igen. Den går på tv, på fyran tror jag klockan 21.25 hehe. Igår gjorde jag typ iiiingenting förutom plinka piano. Jag lärde mig reptilia med the strokes, liten bit av "bellas lullaby" alltså fyfan så stora händer man måste ha för att kunna spela ackorden! Pissigt får skaffa mindre keyboard. Sen lade jag mig i sängen och började se film då plötsligt Pontus ringde mig. Vi pratade asigt länge och jag missade hela filmen. Men men nu måste jag avsluta.
Puss puss

vad i h**vetebröd!?



Aldrig hört talas om det förut. Eller jo, men trodde inte att det var fysiskt möjligt. Haft mardrömmar om sådant och idag hittar jag det, på riktigt? Det är riktigt hemskt hur vissa människor kan vara så avskyvärt äckligt nog att kunna göra något så respektslöst. Hoppas det inte händer sådant skit i världen fortfarande, eller skit som unit 731. Idioter.

rock the beat





slickigt
men
jag
älskar
tungor

håhå


tillfällig design

Kreativa jag är så gott som död just nu. Förbaskade snö alltså. Jag ska ändra designen när jag kommer på en bra idé och har någon freesh bild som header.
puss


orkar inte



Jag orkar inte uppdatera så ofta mer. Har blivit riktigt klen och trött på det mesta, särskilt snön. Jag har inte gjort så mycket på sistone heller. Tror jag. Känner för shopping, träning och fest snarast! Det är så himla tråkigt. Dumma läger i helgen också blä fy orkar inte.. Hoppas någon vill hitta på något snart.
Aja puss puss

Im a crybaby



Idag har jag inte gjort så mycket. Bara kollat bones och film. Först såg jag the notebook, tänkte att jag kunde ta och se den. Det är en "must-see-movie". Den är riktigt fin den filmen rekomenderar den starkt för er som ännu inte sett den. Rätt oldfashioned men spelar verkligen ingen roll! Älskar den filmen haha nog en utav dom finaste jag sett. Kärleksfilm såklart, men inte alltför smörig. Sen såg jag the boy in the striped pyjamas. Film som handlar om en pojke under andra världskriget konstigt nog hette han bruno, rätt ironiskt med tanke på komedifilmen jag såg häromdagen. Hans pappa är en soldat och utrotar judar, familjen flyttar till ett nytt hus nära ett koncentrationsläger. Bruno smyger sig ut och utforskar stället, där träffar han en pojke som han blir bra vän med. Ja jag orkar inte skriva allt men jag tycker verkligen ni ska se den med, den var också jättefin. Själv har jag alltid varit intresserad av andra världskriget, läste väldigt mycket om det när jag gick i 5;an&6;an. Men att gråta till två filmer på raken känns lite knäppt, hur mesig är jag på en skala? Nej men de var faktiskt riktigt bra.

 
The perishers - nothing like you and I

Kommer ihåg att jag sett denna videon förut (brukade lyssna på musik via youtube för några år sedan)
scenerna kommer ifrån the notebook iaf!

Time of your life



Jakob aka pästis min bästa vän och Andreas en gammal klasskompis
Tycker ni ska checka, jag älskar det iaf!

ping paong

Ni måste se brüno! Riktigt ful film och sjukt rolig om man har lika ful humor som jag. Såg den med Steffi i torsdags fyfan så roligt. Får skärpa mig och börja uppdatera oftare, men då vill jag ha fler läsare och fler kommentarer! Tycker att värmen ska komma snart.. Något lov också. Snygga kläder och tygskor, slippa äckel jackan. Jag förstår inte hur man väljer gymnasieskola? Försökte idag men så kom det upp något om special idrott och om en massa språk som tyska steg 3 och en massa. Får ta det med syv nu och det är inte lika roligt ju blöh. Börjar tveka nu, vet inte om jag vill ha mitt första val längre. Tråkigt att vara i ängelholm och ännu tråkigare är att jag har hört att en tjej i min förra klass ska söka till samma skola, samma linje. Den tjejen förstör vartenda klass och hon har förstört två tre år i mitt liv och hon ska inte förstöra tre till på gymnasiet! Nu ska jag hitta på något iallafall så puss puss på er


    
Jag är stark men jag är ännu starkare utan dig i mitt liv


THIS MADE MY DAY



hans klipp är så gay, är han seriös eller inte? Hursomhelst
VIDEOBLOGGA I TOALETTEN MED MOBILEN MOT SPEGELN - en fet diss.

riktigt hög

Mår inte så bra idag, inte alls. Särskilt inte psykiskt! Skoldagen beskriver jag med två ord, helt sjuk. Vi kastade bananskal och skratta åt allt och ingenting. På Engelskan kunde jag inte behärska mig längre. Vi såg en film om någon stad där kvinnorna blev förvandlade till "det-män-vill-ha-robotar". Mitt i filmen dyker en kvinna upp som liknade vår mentor så in i HELVETE och det tog tid innan jag slutade asgarva åt det. Senare i filmen hoppar jag till när roboten öppnar ögonen, fastän jag var beredd på det, vad är det med mig och filmer nuförtiden? Förr brukade jag skratta åt alla andra när man kollade skräck. Min mamma kallar mig tjock för att jag äter så mycket onödigt skit nuförtiden, hallå kakor och en hel påse ostbågar idag? Damn ångest, men jag och Arnela ska bli biffar inom kort.
Det var något mer men har glömt.. Jo dagens låt, hörde den när jag såg greys anatomy


Interpol - Evil

Ni känner säkert igen låten, kanske om ni ser videon. Tyckte låten lät sjukt bekant så jag sökte upp den och musikvideon. Kom på varför. Jag är extremt rädd för muppar och andra dockor som "lever" (har ett vittne som tvingade mig se mupparna och fick mig att gråta, bög arnela). Iaf så är det en sådan "levande" docka i videon som blir skadad eller något och bla..

Ska läsa NO igen och sova, puss.

detta är ju galet! Fejk eller inte?

Några elever har med sig två hamstrar som födelsedagspresent till sin lärare. Läraren tror nog att det är möss iomed att kvinnor reagerar helt sjukt när dom får syn på dom djuren. Hon öppnar påsen och skriker, slänger den på golvet och stampar ihjäl hamstrarna. Bortser man från att dom stackars djuren dör så är det ganska roligt! Hittade den på existenz


det måste gjort riktigt ont!

Här kör bilen över flickorna
Här kör bilen över flickorna


Dom flög tolv meter! Ändå klarade dom sig bättre än Steffi hehe.. (a

still sick

Blä fy är fortfarande sjuk! Igår var det filmkväll ju, vi såg mirrors och Paranormal Activity. Den här gången hoppade jag upp när vi såg Paranormal Activity och var tvungen att hålla någons hand fastän vi var 7pers där inne och jag blir annars aldrig rädd! Denna var annorlunda. På den PA jag såg slutade filmen med att efter att hon hade dödat honom där nere gick hon upp till rummet, satt och gungade i två dygn innan polisen kom och sköt henne bla bla. Den vi såg igår slutade med att efter att hon hade dödat honom hörde man tunga steg i trappan jättelänge, sen helt plötsligt(man är helt klart inte beredd allt är svart) så flyger Micah in i rummet och träffar kameran och faller på golvet. Då kommer hon fram och luktar på honom sen får hon scary face och så slutar filmen. Det var många andra grejer i filmen som inte var med på den jag såg. Det finns tre olika slut, eftersom att kameran tydligen lade av mot slutet så man vet inte riktigt hur sista natten slutar. Det är inte så bra kvalitét, men kan väl ändå visa dem för er som inte känner till det
 

Detta är det "andra alvernativet" där hon skär av sin hals

Hittar ingen video på det slutet jag såg igår, tyvärr.

Bigger hole to fill

Nu ska man duscha och fixa sig, sen bär det väl av till Sebastian. Filmkväll med folk från nyhem och andra randoms, blir säkert nis.
pusshej!


hälsan är ju på topp

Igår så hade vi fys på idrotten, det var mest därför jag gick till skolan. Fortfarande äckligt sjuk. Varför, jo för att jag känner mig tjock som sitter hemma om dagarna och inte rör på mig. Men att fysa förkyld och med astma är inte bland det bästa jag gjort i mitt liv. Det gör väldigt ont att nysa, hosta eller skratta pga extrem träningsvärk. Men att ha träningsvärk bedövar ångesten lite. Men som tur är ska jag och Arnela börja gymma snart! Vi ska bli såhär snygga:



Ganska snyggt - Eller inte!



och du är himlen för mig varje dag


Haha I'm such a wannabe!

Mitt liv är ganska underbart just nu. Bortser man från att jag är sjuk, skolstress och annat privat skit så har jag inte varit såhär lycklig på.. Någonsin? Den här personen har alltid fått mig på bra humör fastän vi bara snackat över msn i 4-5 år. Nu när vi träffats och skriver hela tiden kan jag nog aldrig bli ledsen igen och det är sjukt bra! Angående biljetten på bilden så fick jag den från något gymnasiegrejs någon reklam. Vilken film? JO den som reklamerades när jag och Marlene såg new moon på bio. "Farsan" heter den. Man får gratis läsk och popcorn så nu ska man bara hitta någon som är sugen på att joina. Det började en ny kille i vår klass idag också. Han kommer från introduktionsklassen och han verkar mycket trevlig. Mörkhyad, som jag och Oscar hade hoppats på hehe. Lägger in två mycket fina låtar, på svenska som jag tycker ni kan ta och lyssna på! 
Puss godnatt.


Markus Krunegård - Maria & Jag

Kent - Sverige

det är inte hur man har det, det är hur man tar det

seg man är på att uppdatera! Det är för kallt för att gå ut och fota. Vill ha nya kläder.. Men hur lätt är det att hitta någonting snyggt när man bor i denna håla? Hursomhelst, i lördags var man ute med Jakob och Hagdahl lite senare var vi hos Johan också. Söndags.. Öhm, kommer jag inte ihåg? Nej faktiskt nykter helg även om det inte verkar som det. Har börjat lyssna på Markus Krunegård, han är faktiskt riktigt bra! Synd att man inte tyckte om honom lika mycket när man såg honom på siesta. Fast det kanske berodde på att en tjej med extremt oversiezed bröst som hoppade och sjöng hemskt bakom en hehe. Här är iallafall ett litet klipp med en riktigt bra låt med markus krunegård från siesta(stor storlek orkar dock inte ändra);

 

Såg ett klipp med Mando diao (SJUKT HÄRLIG DIALEKT GUSTAF NOREN) han sade att man skulle komma "lite närmare" för mig var det ganska komiskt då flera styckna hade svimmat och blivit utburna. Bla man själv och jag kan konstatera att dem är riktigt starka! Längtar till maj redan.
Puss puss!

Lite snabbt

Såg precis klart the unborn och hur var den? Jo den var överdriven, men ser man den med riktigt högt ljud (rekomenderar surround), mörkt rum och såklart ensam! Hoppade till flera gånger faktiskt, skrattade för mig själv då. Det kanske berodde på att Pontus skickar sjuka sms mitt i filmen. Men nu är klockan halv två och mutti und vatti kommer snart så godnatt

FOOAR EVOURYWUN FRUUM SAXXY (oseriöst inlägg, natthumor)



Eller inte? Vad gör jag egentligen kan man ju undra. Ensam hemma ska ta och kolla The Unborn nu alltså, sägs vara läskig. Woohoou

för er som INTE vet vem boxxy är;

 

Det var riktigt längesedan!

När skrev jag någonting sist? Känns som om det var riktigt längesedan iallafall. Lovet närmar sig sitt slut och jag vill verkligen inte börja skolan igen! Jag som haft så roligt det här lovet. Vad har jag gjort på sistone då? I onsdags var jag med min något alldeles för saknade barndomsvän, Arnela. Vi köpte lite godsaker som ben&jerrys, chips, marshmallows och vitamin well såklart. När vi kom tillbaka tittade vi på my sister's keeper och the uninvited (dom bästa filmerna jag sett på länge! rekomenderas starkt) The uninvited kom ut samma år som paranormal activity, varför just den fick så mycket uppmärksamhet förstår jag inte. Själv tyckte jag denna var mycket bättre eftersom handligen var riktigt bra, psykopatiskt. Den var också lite kusligare och äckligare med alla effekterna.



 Igår(torsdag) så var jag nere i stan, lyssnade på en skrikande skåning i biblioteket. Efter ett tag kom Hampus som skulle lämna en riktigt fet bok och köpa mössa så jag hängde med honom ett tag. Sen träffade jag Pontus, äntligen! Vi hade det riktigt mysigt fastän jag höll på att somna. Typiskt att vända på dygnet när det är lov huh. Idag har jag bara sovit och kollat bönan men nu ska jag och syster ut och åka pulka.
Puss puss.

Approaching constant failure

Igår fick jag en kick, en rejäl sådan. Brukar annars få för mig att göra grejer men det jag skrev på bilddagboken; http://bananaflash.bilddagboken.se/p/show.html?id=435398732&directlink=1#0
 kommer jag faktiskt göra. Piercingen.. Vill pierca septum men vågar inte riktigt, naveln vill jag dock ha. Måste bara träna bort fettet hehe. Töja örat har jag länge velat göra men alla är emot det. Guess what? I don't give a fuck tänker göra det ändå. Idag har jag varit på Väla med Hampus och Johan. Mycket trevligt var det faktiskt fastän jag inte köpte något, partaj hade inga nybörjar töjningar. Eller inga sådana som jag vill ha. Vi käkade på Donken också. Samma person som tog emot min & Keeratis beställning sist tog emot idag också, riktigt rolig snubbe det där! Han skämtar och är glad riktigt entusiastisk är han. Tänk om man kunde byta ut bitterfittorna på typ maxi mot honom, hade varit gött. Håller jag på att förändras? Blir jag någonting jag inte är? - Nej, jag har alltid varit mörk, jag har alltid tyckt om hård musik och töja örat tattuera mig och allt det har jag också velat länge. Kommer bli mig själv, ännu mer bara. Det som är nytt dock är att jag har börjat lyssna på in flames! Har aldrig tyckt om det bandet, försökt lyssna flera gånger och det har gått trögt men nu! Tycker dom är väldans bra.
Särskilt denna låten som jag avslutar med


In flames - The Chosen Pessimist

boys boys boys

Ja det är det som inlägget ska handla om, killar. Att jag umgås mycket med killar har nog ingen missat men varför? Jag har alltid varit en pojkflicka. I skolan var jag mobbad och att hoppa twist, gunga och gå på stenar tyckte jag var tråkigt. Spela king och framförallt fotboll var det roligaste jag visste, alltså började jag umgås med killarna på skolan. Men nu har jag det bra i skolan och fler tjejkompisar också men fortfarande umgås jag med killar. Saken är den att jag litar mer på dem. Killar brukar inte gå runt och snacka så mycket skit, de gillar att hitta på saker liksom göra någonting. Det enda tjejer gör är att sprida rykten och skvallra och så. Måste erkänna att jag gör mycket sånt när jag är med tjejer, tyvärr. Men att öppna sig för en kille är mycket enklare, de har liksom ingen anledning till att berätta det för alla. Mina närmsta vänner är killar also. Killar, de hissas.


Lady Gaga - boys boys boys

Hejsansvejsan allesammans

Nu var det dags för ett inlägg. Idag har jag.. Ja vad har jag gjort idag egentligen? Vaknade vid tolv av att Keerati sms;ade, dock lyckades jag somna om konstigt nog. Syster kom in och väckte mig klockan halv tre och då var det verkligen dags för uppstigning. Har faktiskt inte gjort något speciellt mer än degat vid tv'n och suttit vid datorn. Jo när jag satt vid datorn fick jag ett sms från sötnos, blev överlycklig.. Vi har inte smsat på ett dygn typ. Ja, det är en lång tid. Igår fick jag ett ryck, "kings and queens" kom upp i huvudet. Började genast leta efter en låt som jag DYRKADE för några år sedan när jag var "wemo". Det gick inte så bra så jag fick hjälp av Hanne.


Andrew Landon - Undying love (han har tydligen bytt namn till daniel bryant, har inte hunnit kolla upp vad det är frågan om)

Både igår och idag har jag lyssnt på sån musik som jag brukade lyssna på då, det är fortfarandra bra dock. Kommer däremot inte byta tillbaka klädstilen! Men funderar på att sy om mina bandtröjor till tuptoppar istället. Riktigt snyggt med jeansshorts och några halsband. Problemet är.. Att jag inte kan sy, hehe.
Fick precis en julklapp från min släkt i bosnien. Pyjamas, väldigt annorlunda pyjamas också för att med bh har jag assnygga bröst i den haha! Nej men överdelen är väldigt överdriven, den har band runt midjan liksom? Men byxorna är söta så dem går nog att använda istället för uttöjda shorts (någon som lånat och förstorat mina tweety shorts!) Aja innan jag avslutar detta inlägget tycker jag att ni ska besöka min amigos blogg; http://irapedbulbasaur.wordpress.com/   - Marcus Jensen.

Puss puss!

Saturday bloody saturday


Bilder från nyårsfirandet - Har dock inte fått alla bilderna än
Finns en video också som jag antagligen kommer lägga upp här ;)

Jag är rätt seg på att uppdatera men det händer så mycket i mitt liv just nu. Jag ska nog sammanfatta mitt 2009 här nu; 
Början av 2009 var jag ganska deprimerad för att jag hade tvingats till bosnien med familjen. När jag kom hem till Sverige gjorde jag och min pojkvän slut men då blev jag bara gladare. Våren kom, oförglömlig vår dessutom eftersom jag både åkte till Göteborg med basketlaget och siesta med Alma och Natali. Sen kom sommaren och då blev jag deprimerad igen för vi skulle till bosnien, igen. Det var nog bättre i år än de andra åren, jag gjorde alltid något och så började jag umgås med Kristina mer och mer. Selma sov över i en vecka också. Kroatien var sådär, har problem med att ändra matvanor och magproblemen kommer alltid när jag åker till kroatien. Men slutet av veckan var riktigt härlig! Blev dock väldigt brun. Efter resan börjar skolan också. Höstterminen i skolan har varit väldigt stressig. Mitt liv var väldigt kaotiskt och ibland kände jag att jag bara ville försvinna. Dock var det en person som jag alltid kunde snacka med när jag kände mig nere, kommer antagligen aldrig kunna tacka honom nog för allt. Egentligen skulle det vart vi, men någon annan kom i min väg och jag betedde mig som skit. Slutet var ganska lyckligt, eller asigt lycklig. Min stil har varit min egna kan man väl säga, men på sistone har inspireras jag mycket av Kenza. Damn så snygg hon är! Ja men jag hoppas att 2010 blir lika bra som slutet av -09 om inte bättre.

Pusshej!

RSS 2.0