Work in progress

Detta är vad vi sysslar med just nu på graf-lektionerna. Ni får själva lista ut vem det är på bilden.
 
 
Notera att den inte är klar. Så jääkla pilligt att jag dör.

kunde inte ana

Idag hade jag mina första Graf-lektioner. Det känns som ett himla bra val. Har dessutom laddat ner LoL så nu ska jag prova det, peace.

Halvtvå

Borde vara olagligt att bli dålig i magen, seriöst. Kan inte sova. Btw, så har jag blivit med bomberjacka. Fred.


Lite te och läsning

Dricker grönt te och läser en sjukt intressant tråd på flashback(https://www.flashback.org/t1894607p6). Några inlägg ner nämnde jag boken "horungen". Den handlar om en flicka som blev kidnappad av sin far och blir mentalt och fysiskt misshandlad av honom och hans nya fru. Den var riktigt spännande bok. Däremot var slutet väldigt konstigt, hon hamnade mycket i trubbel så googlade för att se vad som hänt med henne efter boken skrivits. DÅ hittar jag en tråd på flashback där en man som påstår sig vara hennes far lägger upp bevis på att allt i boken är en lögn. Har ännu ingen åsikt men det är definitivt något jag hoppas granskas snart!

Längtar ihjäl mig


Just nu


dog lite

 

photos


saturday night

fallcollection
 
Jag är helt slut och inte minst MÖRBULTAD. Jag har blåmärken överallt, som jag inte har en aning om hur jag fått? Förutom ett, ett stort dessutom, på min fot som är ett resultat av min osmidighet och korkat konstruerade pågatåg. Jag har dessutom funnit en märkvärdig kula i knäet som smärtar. Utöver alla mina skador hade jag en rolig kväll, som vanligt, med bästis igår. Riktigt skönt att äntligen fått träffa min andra halva igen. Idag har jag hunnit läsa ut boken horungen (FYFAN vad bra den var, till alla som gillade pojken som kallades det tycker jag ska läsa denna) och kollat en massa avsnitt av gossip girl. Jag har äntligen funnit min bomberjacka, dum nog köpte jag inte den i fredags så på måndag, då jävlar slår jag till. Älskar hösten, man har lagom mycket kläder och i dessutom mina favoritfärger i klädväg utan att det ska verka deprimerande. Nä nu ska jag avnjuta mina chips och läsk till lite simsspelande, long time no seen innan jag tar mig i kragen och ser The Avengers. 
 
 
 

OFF TO MALMO

With my girl. Aka Alma, är sååå galet taggad men vet ej varför? Glad för livet. Blir att se bob hund, börjat tappa räkningen på hur många gången jag sett dem... Och så blir det Hoffmaestro också! Langos med såklart. Bilder kommer sen.
 
Får bli en bild på världens gulligaste Eli, min kusin.

You get up, you get down and you try it again

Hoppade och dansade mig genomsvettig, skreksjöng tills jag knappt kunde andas, fick håll och det smärtade att andas och jag var inne i en moshpit och blev ganska mosad. Men allt det var det värt för världens bästa Hives.


Ingen är gladare än mig

Både fått skoldatorn och ska se the Hives ikväll. Hur bra!?

Ge mig en minut, jag kanske kan ta tillbaka allt


liten uppis

Hejsvejs. Jag suger på att uppdatera mig här, men följ min instagram istället (cocoos). Det är för fasiken bara 1 vecka kvar av sommarlovet, man kan verkligen undra vart tiden tagit vägen. Jag har inte mycket vettigt att säga egentligen men ja, så fort jag får min kära skoldator så blir det mer vettiga inlägg, på riktigt. 
 
 

RSS 2.0